Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gördüm valla oglunda çok dadluuuuuuseb-bosh ve canom sizin icin faceda bir albüm hazirladim,doya doya bakin,facesini vermeyenlerde catlasin![]()
ben 2009 yazında didimdeki antik kentte kendimi kaybettim bir saat eşim girmedi bile banada çıkınca 2 taşın neyine bakıyon saatlerce dedi
bende çok severim tarihi ama gezmeyi çok severim istanbulda bildiğim bütün müzeleri gezmişimdir vallaayaz tatilinde beni istanbuldaki saraylara türbelere camiilere koycaklar 15 gün tatil yaparım valla orda
ayyyy ben senden büyükmüyümmmmmfark etmedim cnm yaa ben 88 liyim.. daha küççüğüm..![]()
saat 00.00
akıllıbıdığın bilgisayarı balkabağına dönüştü
klavyesini de topicte bıraktı mousesiyle kaçıyor
iyi geceler öpüldünüz![]()
ayy dün gece banyo yaptım başımı tülbentle kapttım eşimizn agzı kulaklarındaaama doğru bnm çok yakın arkadaşım da evlendikten sonra kapandı kız nasıl yaşlı görünüyo...
bunu duysa öldürür beni....
bende istereeeeeeeeeeeeeeemmmm görecem işte senii hani banaaaaaaaakıs eşarplı olan benim sen harbiden uyumalısın![]()
kiz nereyee dah cay icecedukkkk
ahada resmummmmm
![]()
günaydın herkese
gece yatmaz sabah kalkmaz topicimizin sahibi daha teşrif edemedi![]()
ya ben bi rüya gördüm amaaaaaaaa
anlatmaya korkuyommmmmmm
elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dualarım seninleee bacıııııııııııııııııııı
![]()
günaydın ya laaaaaaaaaaaaaa
başım ağrıyo kızlar geceden berü yaaaaaaaaaa
günaydın cicim geçmiş ola
bilgisayara az bak dicem ama o zaman da ucu bize dokunur![]()
günaydın canım sinizüt olmasın yada migrennn:26::26:günaydın ya laaaaaaaaaaaaaa
başım ağrıyo kızlar geceden berü yaaaaaaaaaa
yok sölemicem nede olsa elma güzel haberlerle gelecek o zaman sölerimmmhayırdır güselim senin dekoder yine açık mı kaldı![]()
günaydın
yine geç kaldım :)
tostumu yiyip gelcem :)
:120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:
:104::104::104::104::104::104::104:
akşam balık pişircem ev resil kokcek yaaa bu kokuya formul bulan varmıııııııııııı
:120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:
:104::104::104::104::104::104::104:
akşam balık pişircem ev resil kokcek yaaa bu kokuya formul bulan varmıııııııııııı
günaydinnn kizlarrrrrrrr![]()
günaydın soğan kabuuum
:)