Crafty Sevenler Kulubu

beni sevmiim yani ii öle olsun
mantarın kurtlu çıksın o zaman

kız şimdi ben seni sevim dersem öbür kızlara da haksızlık olmamı? :) hepümüz birimiz üçün... birimüz hepümüz içün

yapcam.. yarın :) bugüne mantar var.. hemde gurtlu deeel

graceslick
sen kimsinnnn
beni nie sevion gizli hayranım mısın :)

ben yapıyorum onu arada ama kema koymuyorum herifüm sevmiyooooo
aloooooo:84::84::84::84:

buyrun cano hanımın malikanesiii

tavuk butu sote yaptırıyorsun demi yanlış anlamadım bu tarifi hemen yapayım senin tarifler süper oluyor kerevize herkes hasta oldu tarifini alan alana mısır gevrekli kremalı tavuk yaptılar geçen hafta yemekteyizde ben birde onu deniycem

biraazdan gelicem beni bekleyin anacımmmmm:86::86::86:

yok yok
sotelemiosun
sote şeklinde dooratıosun
çiğ oluo krema da patates de tavuk da
175 derecede arada karıştırarak pişir
sona 200 derecede bi 5 dk üzerini kızart
kaşar koyuyo bazıları piştikten sona kızartırken
ama ben sevmiom aar gelio

ne meraklı millet bunlar yaww markete inerken karşıdaki amcayla karşılastım elimdede gereksiz mektup vardı yırtıyodum karşıma dikildi o ne kimden gelmiş niye yırtıyosun anaaaaaa karı koca meraklı bunla nasıl dayancam gelemem böle şeylere bennnnn karısı yakalar nereye gidiyosun kocası yakalar napıyosun :86:

kalp kırma kız yaşlı insanlar
he de geç

"DÜĞÜN GÜNÜ DAMAT DÜĞÜNE GELMEDİ"

Fulden Uras, "sanal sevgilisi"nin kendisini nasıl terk ettiğini anlattı.

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, Rengarenk'e konuk olan Fulden Uras, Ece Erken'in "sanal sevgilisi" dediği sevgilisinin kendisini nasıl terk ettiğini anlattı.

Yüzünü görmeden evlenme teklifini kabul ettiği damadın düğüne gelmediğini söyleyen Uras, "İnternette tanıştık, bana çiçekler yolladı gönlümü çaldı. 40 sene evli insanlar var aynı yatakta yatıyorlar ama birbirlerini tanımıyorlar. Ben saatlerce telefonda konuşuyordum. Benim ruhuma, beynime çok hitap ediyordu, onun tipinin ne olduğu hiç önemli dğeildi. Yaşını biliyordum, her şeyini biliyordum Saat 12'de kavga ettik, saat 8?de nikahımız olacaktı. Herkes şahit buna, sanatçı dostlarım sahne alacaktı, bir otelin balo salonu tutuldu, Nur Yerlitaş gelinliğimi dikmişti ama gelmedi. Anlatılırken rahat anlatılıyor ama çok acı çektim" diyerek olaya açıklık getirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…