Crafty Sevenler Kulubu

neydi aksamki halimiz öyle,toplu halde tirlattik:119:

sabah da ben tırlatıyodum ama bi kalktım saat 07.15 neredeyse evden çıkma saatim
trafik bi dünya park edecek yer yok servis kaçtı kaçacak depoda fazla benzin yok, maaş günü 4 gün geçti cepte para yok

Ya kızlar saçlarım bozuldu ya cadı gıbı kalktım saç temızken yapmamak lazm su masayı bıle bıle lades didim

hehehe bööle misin?
maşayı ben de çok severim ama şimdi yeni gözdem tchibonun ısıtma kitli bigudileri
süper bi ürün çok sevdim eve gelince hemen yapıyorum neredeyse 10 dk da kıvır kıvır

sabah da ben tırlatıyodum ama bi kalktım saat 07.15 neredeyse evden çıkma saatim
trafik bi dünya park edecek yer yok servis kaçtı kaçacak depoda fazla benzin yok, maaş günü 4 gün geçti cepte para yok

ashahahaha
sabah sabah hayal edebiliorum seni :)

Ya kızlar saçlarım bozuldu ya cadı gıbı kalktım saç temızken yapmamak lazm su masayı bıle bıle lades didim

sana cadı saç çok yakışıyorrrrrrrrrrrrrrrr

hehehe bööle misin?
maşayı ben de çok severim ama şimdi yeni gözdem tchibonun ısıtma kitli bigudileri
süper bi ürün çok sevdim eve gelince hemen yapıyorum neredeyse 10 dk da kıvır kıvır

anammm
hala var mı
ne zaman aldın
ay benimde olsa keşke

bende dün yaptim canom,inanki halen cikmadi,biraz kalmis,baligi sirf bu kokusu yüzünden sevesim gelmiyo:104:
ben çok seviyorum balıgıııııııı napim valla balkonum olsa balkonda yaparım ama yog valla
neydi aksamki halimiz öyle,toplu halde tirlattik:119:

ayyy çok güzeldi vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

anammm
hala var mı
ne zaman aldın
ay benimde olsa keşke

netten aldım 2010 un unutulmaz ürünleri diye bi tema açtılar
kaptım gitti

ama geçen arkadaşa alacaktık tükenmiş
az durunca dalgalı fön gibi oluyo
müdür yardımcılarına dönüyom

ben çok seviyorum balıgıııııııı napim valla balkonum olsa balkonda yaparım ama yog valla

ayyy çok güzeldi vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

asıl taşlar sen gidince döküldü
senin gördüğün buzdağının suyun üstündeki kısmıydı

Hehehe bööle misin?
Maşayı ben de çok severim ama şimdi yeni gözdem tchibonun ısıtma kitli bigudileri

bana böölee bişey nasıl söylersinnnnnnnnnnn aklımı çeliyosun bak
evımı gorsen hususi kuaför salonu ama hepsı zaman istiyo ıkı tane maşam
ıkı tıp bıgudı setım
duzlestırıcım
tost yapan makınem var
kocam duysa oldürür
o set nekadar nerd nasıl kolaymı anlat cabukk :)

bigudilerde adaptör gibi bişey var bir de bigüdileri oturttuğun kit var
kiti fişe takıyosun, bekliyosun bigudiler ısınmış oluyo onu da saçına sarıyosun o kadar
hem nostaljik hem teknolojik tam benlik

bigudilerde adaptör gibi bişey var bir de bigüdileri oturttuğun kit var
kiti fişe takıyosun, bekliyosun bigudiler ısınmış oluyo onu da saçına sarıyosun o kadar
hem nostaljik hem teknolojik tam benlik

gördüm buldum 39 tl miş la ne ballı almışın offffff
aklıma taktın cadııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…