• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Crafty Sevenler Kulubu

sebboshum çalışıyonmu sen anlat bakıyım, tanıyalım seni

evet cnm çalışıyorum hukuk bürosunda yönetici asistanım yeni başladım buraya çünkü ankaralıyım aslen evlenince istanbula geldim.. yeni yeni alışıyorum herşeye.. 6 aylık evliyim.. başka bişey varsa sor söyliyim...

saat 00.00
akıllıbıdığın bilgisayarı balkabağına dönüştü
klavyesini de topicte bıraktı mousesiyle kaçıyor

iyi geceler öpüldünüz :16:

yooo yanlis anlasilmasin ben alinmadim,olabilir tabi,herkesin görüs acisi farkli,ama resimler insani farkli gösterebiliyo,:9:

evet cnm çalışıyorum hukuk bürosunda yönetici asistanım yeni başladım buraya çünkü ankaralıyım aslen evlenince istanbula geldim.. yeni yeni alışıyorum herşeye.. 6 aylık evliyim.. başka bişey varsa sor söyliyim...

ayyy daha çiçeği burnunda evlisin..ne güzel bebiş istiyosun..Kısmet olsun inşallah...Ama iyi yapıyorsun biz evlendik 3,5 yıl düşünmedik sonra sorunlarala karşılaştık...

keşke herkes gitse
benim de gitmem uyumam lazım yaaaaaaaa
aklım kalıo ama

benim de kalıyo ama daha büssürü yapacağım iş var
çamaşırlar katlanacak..
yerleştirilecek..
duj alınacak..
saçlar kuruyacak..

10buçuktan beri yapsaydım şimdi mışıl mışıl uyuyordum!:27:

yaaa akşamları az yiyom bu saatlerde bi acıkıyom sormayın

ayyy daha çiçeği burnunda evlisin..ne güzel bebiş istiyosun..Kısmet olsun inşallah...Ama iyi yapıyorsun biz evlendik 3,5 yıl düşünmedik sonra sorunlarala karşılaştık...

şişşştt susss crafty duymasın o sırlı kelimeyi konuşursanız kapatırım topiği dedi...

yok yok craftyy bebek demedi sen yanlış anladın...:60::60::60::60::60::60:

Back