• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Crafty Sevenler Kulubu

izolasyon firmasında çalışıyorum,
binalara uygun yalıtım çözümleri projelendirme teklif satış temin teslim herbişey:)

beni de izole etsene
hiç bişi işlemesin :)
hoş vüçütümün yağlarıyla yeterince izoleyim ama
bi kat daha olsa zarar gelmez :)

Kızar ıyı geceler
ayrıca 6.30 da kalkıyom 7.330 da işbaşııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
erken cıkmam sızı aldatmasın
aslında erken dııl
erken kalkan yol aliiiii işte mucxxxxxxx

kızlar amma hızlı kaynatıyonuz oku oku bitmiyor leblebi yiyp duruyom bulantı için
yazdığım hürremin entrikaları sarmamış kimseyi bense tarihe bayılırım boş zamanlarımda açar okurum sevmediniz herhalde dün akşam sülümanı

kızlar amma hızlı kaynatıyonuz oku oku bitmiyor leblebi yiyp duruyom bulantı için
yazdığım hürremin entrikaları sarmamış kimseyi bense tarihe bayılırım boş zamanlarımda açar okurum sevmediniz herhalde dün akşam sülümanı

tarih ve ben
ayrı dünyaların insanlarıyız
lisede sırf tarih yüzünden 3. oldum ben beeeeee

Kızar ıyı geceler
ayrıca 6.30 da kalkıyom 7.330 da işbaşııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
aslında erken dııl

:54::54::54::54::54::54::54: iyi geceler cnm...

Kızar ıyı geceler
aslında erken dııl

ii geceler yarın görüşürüz:3:

beni de izole etsene
hiç bişi işlemesin :)
hoş vüçütümün yağlarıyla yeterince izoleyim ama
bi kat daha olsa zarar gelmez :)

ben de öyle sanardım ama yağ aksine soğuğu içinde barındırıyo yani tombiş insanlar daha çok üşüyo

tarihten hiç hoşlanmam.....

Kızar ıyı geceler
aslında erken dııl

ay lav yu beybi
ii geceler
yedi cüceler

seb-bosh ve canom sizin icin faceda bir albüm hazirladim,doya doya bakin,facesini vermeyenlerde catlasin:63::63:

mistrall im gelmiş
bebek
noldu yemin töreniii
gitmedin miii

benim face im yohhhhhhhhhh
yüzsüzüm ben :)

ben izledim iş yerinde arkadaşlar hürremi bana benzettiler ben de merak ettim izledim ama ne bileyim çok açmadı,
ben tarihi haremden değil de seferlerden okumayı tercih ederim
çok kızıyorum çünkü!!! aşkları uğruna kendi oğullarını bile öldürebilmiş olmaları feci halde kanıma dokunuyo

kimse tarihi sevmiyor
ben bayılırım osmanlı tarihi roma imparatorluğu büyük iskender henry tudor oku oku roman gibi gelir bana ama istanbula bir gelip de şu sarayları görmek nasip olmadı bana istanbulun sadece üstünden geçtim

Kızlar ya şu SABA TÜMER ne tatlı kadın demi ya..şöyle gülsekya kocalarımıza:1::1:

kimse tarihi sevmiyor
ben bayılırım osmanlı tarihi roma imparatorluğu büyük iskender henry tudor oku oku roman gibi gelir bana ama istanbula bir gelip de şu sarayları görmek nasip olmadı bana istanbulun sadece üstünden geçtim

ben daha eskiler özellikle mitoloji antik yunan
yazları tatile giderken hep antik kentlere yakın yerleri tercih ediyorum
eşim çok söyleniyo yüzlerce kilometre taş görmeye geliyoruz diye:1:

ben izledim iş yerinde arkadaşlar hürremi bana benzettiler ben de merak ettim izledim ama ne bileyim çok açmadı,
ben tarihi haremden değil de seferlerden okumayı tercih ederim
çok kızıyorum çünkü!!! aşkları uğruna kendi oğullarını bile öldürebilmiş olmaları feci halde kanıma dokunuyo

aynen yani yani büyütüldüğü kadar değil bu osmanlı onu anlıyoruz kardeş evlat cinayeti çok
ben dizide bir tek hürremi beğenmedimçok kaba saba bir kız yakışmamış bence çünkü hürrem sultan daha ince daha zarif bir hatun

ben daha eskiler özellikle mitoloji antik yunan
yazları tatile giderken hep antik kentlere yakın yerleri tercih ediyorum
eşim çok söyleniyo yüzlerce kilometre taş görmeye geliyoruz diye:1:

bende tatilde antik kent severim
büyük havuzluu
hamaklı
herşey dahilli falan :)

Back