izolasyon firmasında çalışıyorum,
binalara uygun yalıtım çözümleri projelendirme teklif satış temin teslim herbişey:)
beni de izole etsene
hiç bişi işlemesin :)
hoş vüçütümün yağlarıyla yeterince izoleyim ama
bi kat daha olsa zarar gelmez :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
izolasyon firmasında çalışıyorum,
binalara uygun yalıtım çözümleri projelendirme teklif satış temin teslim herbişey:)
kızlar amma hızlı kaynatıyonuz oku oku bitmiyor leblebi yiyp duruyom bulantı için
yazdığım hürremin entrikaları sarmamış kimseyi bense tarihe bayılırım boş zamanlarımda açar okurum sevmediniz herhalde dün akşam sülümanı
Kızar ıyı geceler
ayrıca 6.30 da kalkıyom 7.330 da işbaşııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
erken cıkmam sızı aldatmasın
aslında erken dııl
erken kalkan yol aliiiii işte mucxxxxxxx
Kızar ıyı geceler
ayrıca 6.30 da kalkıyom 7.330 da işbaşııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
aslında erken dııl
beni de izole etsene
hiç bişi işlemesin :)
hoş vüçütümün yağlarıyla yeterince izoleyim ama
bi kat daha olsa zarar gelmez :)
kızlar amma hızlı kaynatıyonuz oku oku bitmiyor leblebi yiyp duruyom bulantı için
yazdığım hürremin entrikaları sarmamış kimseyi bense tarihe bayılırım boş zamanlarımda açar okurum sevmediniz herhalde dün akşam sülümanı
Kızar ıyı geceler
aslında erken dııl
tarih ve ben
ayrı dünyaların insanlarıyız
lisede sırf tarih yüzünden 3. oldum ben beeeeee
tarihten hiç hoşlanmam.....
vay vay akıllı arkadaşım..aynen tarih ve ben....osmanlı imparatorlarını bilem tanımam:))
kimse tarihi sevmiyor
ben bayılırım osmanlı tarihi roma imparatorluğu büyük iskender henry tudor oku oku roman gibi gelir bana ama istanbula bir gelip de şu sarayları görmek nasip olmadı bana istanbulun sadece üstünden geçtim
ben izledim iş yerinde arkadaşlar hürremi bana benzettiler ben de merak ettim izledim ama ne bileyim çok açmadı,
ben tarihi haremden değil de seferlerden okumayı tercih ederim
çok kızıyorum çünkü!!! aşkları uğruna kendi oğullarını bile öldürebilmiş olmaları feci halde kanıma dokunuyo
ben daha eskiler özellikle mitoloji antik yunan
yazları tatile giderken hep antik kentlere yakın yerleri tercih ediyorum
eşim çok söyleniyo yüzlerce kilometre taş görmeye geliyoruz diye![]()