Crafty Sevenler Kulubu

kolaymış tarifi yazıyım yarın yaparım saol

ben çok kötüyüm canım ilk defa 7 gün erken regl oldum ve ağladım ilk defa çok ümitlenmiştim kısmet diilmiş işte benim hiç bilgim yok o konularda canım hiç ilaç kullanmadım ben

canım bee bişi dicem korkutmak gibi olmasındaaa
çok okudum bir çok kadın farketmeden düşürüyomuş
acaba sendede öle bişi olabilirmiki???
adetlerim düznli diyosun ya aklıma geldii:26::26::26:

canım bee bişi dicem korkutmak gibi olmasındaaa
çok okudum bir çok kadın farketmeden düşürüyomuş
acaba sendede öle bişi olabilirmiki???
adetlerim düznli diyosun ya aklıma geldii:26::26::26:

vallahi aynı şey benimde aklıma geldi ama hiç ağrım yok ayni regl ağrısı değişik bişey hissetmedim hiç

ben çok kötüyüm canım ilk defa 7 gün erken regl oldum ve ağladım ilk defa çok ümitlenmiştim kısmet diilmiş işte benim hiç bilgim yok o konularda canım hiç ilaç kullanmadım ben

Evet anladım canım.İnsan kötü oluyo gerçekten.Hayırlısı olsun diyelim.Üzülme sende.Ne yapalım Rabbim yardımcımız olsun hepimizin

biliyosun bende 2. bebegimi adetimin 2. günü kaybettim adet agrısıydı değişik bişey hissetmiyorsun:26:

düşük yaptınığı biliyorumda birinci zannediyodum :26::26:acaba bende senin gibimi oldum nerden anlarım ki ayyy aklım karıştı şimdi

kızlar neden yoksunuz geyıklerı ozledım geyıklerınızı de alın gelın bakım

offf kimse yok denk gelemiyoruz canım çok sıkkınnnn
kocacım bana resmen hakaret ettiii çok zoruma gitti
herzamanki gibi yemek yedik çay içiyoduk
yüzügümü değişecektik cuma nasip olmadı
çayını dolduruyodum
bu gune kadar hiç bişey istemedim
bana imada bulundu ve çok kırdı benii

bende bugün eşimi kırdım (haketti ama istemeden dozajı abarttım)sonra barıştık
sende gurur yapma canım ama hatalı oldugunu mutlaka anlamalı
erkekler işte hiç büyümüyolar
dedim ki bebek senın neyıne
önce kendin büyü dedim:2:

yok anacım biz akıllanmayız varyaa
erkekler dediğim dedik olacak bize
sıra gelince bakarız dediğin gibi bendede hiiiç istek kalmadı valla
erkeklere istediğini verdiğin zaman iyisin
seni duygularını hislerini kim takar kendi kendine dostsun sevgilisin
barışırız unuturuz ama bu ona ilerde aynı şeyi yapma hakkını tanıyacak
bazı şeyleri zoruma gidiyorrr iş bulup çalışayım desem hastalıktan kurtulamıyorum ee
bide bebek düşüncesi var hamileyken çalışamam ki

Son düzenleme:
beni affet craycummmmmm kizlar bunu yapin bir kardesimiz kaldiiiii

Yasin-i şeriyf 57. ayet;( 36/57)

"Lehüm fiha fakihetün velehü mayeddeûne"

---Onlara orada (cennette) çeşitli meyve var; hem onlara istedikleri her şey var...

- Bundan başka bu vefkin kerametlerinden biri de şudur ki; bir kimsenin oğlu veya kızının çocuğu olmasa yukarıdaki tarif üzere bu mübarek vefki bir çini üzerine yazıp içine bal konularak 7 gün sabahları yedirilecek olursa bununla veraber aynı vefk yazılıp evin kıble tarafına yapıştırılmış olsa üzerine her bakışta bu vefkin ayeti kerimesini 7 defa okusa iyi huylu ahlaklı memleket ve milletine hayırlı çocukları olur, vefkin sahibi de uzun ömürlü olup evladının evladını görmek nasip olur.

Son düzenleme:

her eve lazummmm daaaaa insaniz sonucta bazen bende kendi zortuun sesine uyaniyommmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…