- 14 Ekim 2009
- 93
- 2
arkadaşlar takip edenler bilir,ben ayak,koltuk altı ve el terlemesinden şikayetçiyim özelliklede el terlemesinden çok feci bıkmış durumdaydım,neyse konuya gireyim en son bi dermatologa gittim,başka bi konuda açıklamıştım durumu,gittiğim diğer doktorlar krem yazıyolar gece yatmadan önce sür diyorlar başka birşey demiyorlardı,bu dermatolog terkuru sürdükten sonra eline iyice yedir,sonra eline poşet geçirip yatki krem uçup gitmesin demişti,her ne kadar umutsuz başlasamda yinedede denemek istedim yaklaşık 2 buçuk haftadır her gece yatmadan önce elime terkuru iyice yedirip sonra poşet geçirip yatıyorum ve çok ciddi söylüyorum,önceden acayip bi el terlemesi yaşayan ben'in el terlemesi yarı yarıya azaldı diyebilirim :sm_cool: sadece el terlememde değil üstelik koltuk altım yaz kış sırılsıklam olurdu koltuk altımda terlemiyor,ayak terlememdede büyük ölçüde azalma var :teytey: ben faydasını gördüysem sizlerde hayli hayli görürsünüz bence,çünkü benim ellerim hem terler hemde şişerdi ama şu günlerde terleme çok az çok faydasını gördüm ve terlememek harikkaaa bişeeyy :sm_cool: zemuszemus maşallah deyin kızlarr
birde böyle deneyin derim,zaten doktora gidince terkur ya da kursept verecektir zaten , bendeki etki umarım geçici değildir sizlerde de işe yarar istediğiniz sonucu elde edersiniz umarım,el terlemesi sorunu yaşayanlara
etki ediceğini düşündüğüm için,faydam olur belki diye konuyu açmak istedim :hulya: kaydirigubbakcemile5
birde böyle deneyin derim,zaten doktora gidince terkur ya da kursept verecektir zaten , bendeki etki umarım geçici değildir sizlerde de işe yarar istediğiniz sonucu elde edersiniz umarım,el terlemesi sorunu yaşayanlara
etki ediceğini düşündüğüm için,faydam olur belki diye konuyu açmak istedim :hulya: kaydirigubbakcemile5