• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çözüm doktorda ama tanı yok

O kasik agrisindan bende de var.
Bur anda giriyor kivranip kaliyorum agliyorum resmen 1 dk surmeden geciyor.
Bol bol su ic birseyin yok dedi doktor bana da .
Ama hala devam ediyor.

AA birşey olmadan ağrı mı olurmş , sizde başka doktorlara gidin. Gerçekten güven olmuyor doktorlara bana da biri fıtık dedi diğeri hiçbir şeyin yok dedi , o zaman bu çektiğim neyin nesi ?

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Bağırsak kaynaklı bir sıkıntı olabilir gibi geldi bana. Kesinlikle ve kesinlikle devlet veya araştırma hastanesine gitmenizi öneririm. Genel cerrahiye gidip bir kolonoskopi isteyin, mutlaka isteyin, kabızlık basit birşey değil. Sıkıntınızın kaynağı bağırsaklarınız değilse de içiniz rahat etmiş olur kabızlığın nedenini de anlamış olursunuz.
Onun dışında kadın doğumsal bir problem olabilir, kist olabilir yumurtalıklarınızda. Hatta kistiniz büyüyüp diğer iç organlarınıza da etki etmiş olabilir. Çikolata kisti böyle birşeydir örneğin, yapışkan bir kisttir ve ileri aşamalarında bağırsaklardan başlayarak iç organlarda yapışma yapabilir. (Bende mecvut bu bela kist oradan biliyorum) Fakat sadece bir ihtimal sizin için. Elbette başka birşey de olabilir. Ablamda da vardı bu kist ve sizin gibi adet dönemi dışında da fena ağrılar çekmişliği oldu maalesef.
İdrar yolları enfeksiyonunun ileri aşamaları belki olabilir ama bu sefer kanlı idrar vs gözlemlemeniz gerekir. Hani iltihap ilerlediyse diye düşündüm. Ki zaten kan tahlillerinizde de çıkmış olmalıydı iltihap tarzı birşey varsa.
Çok iyi bir genel cerrahi ve kadın doğuma görünün öncelikle. Bunlardan kaynaklanıyor gibi geldi bana.
Eğer bunlarda da bir teşhis konamazsa Gastroenteroloji bölümüne gidin mutlaka.
Her hastanede yoktur bu alan ama son olarak burası noktayı koyacaktır diğer dalların teşhis koyamadığı takdirde.
Allah acil şifalar versin, umarım en yakın zamanda rahatsızlığınızın sebebini doğru bir şekilde öğrenirsiniz ve tedavi olursunuz.

Çok teşekkür ediyorum , tavsiyelerinizi göz önünde bulundurucam

Canım senin dediğin gibi benim ki de aynı, gece başladı elimi kasığıma koyar uyurdum sıcaklığı geçirirdi, sonra şiddetli uzun sürmeyen sancılı ağrılar başladı , ara ara sık sık giriyor , sonra bir zaman kaybolup küçük soluklu başlayıp snra ki ağrılarda şiddetleniyor. Makata da vuruyor ağrım ve özellikle tuvaletim geldiğinde o an ne adım atabiliyorum ne konuşabiliyorum, dişlerimi ellerimi sıkıp geçmesini bkliyorum.
Geçmiş olsun çok zor gerçeken , sizin tanınızı göz önünde bulundurucam gerekirse doktora söylüycem...

Patalojik bir bulgu vermediği için teşhis konulamamıştı bende. O yüzden hemen kendi olayıma benzettim =) Çok geçmiş olsun, benimle aynı şey olduğunu düşündüm nedense. Regline kaç gün kala oluyor genelde bir de? Acil şifalar, sevgiler =)

Patalojik bir bulgu vermediği için teşhis konulamamıştı bende. O yüzden hemen kendi olayıma benzettim =) Çok geçmiş olsun, benimle aynı şey olduğunu düşündüm nedense. Regline kaç gün kala oluyor genelde bir de? Acil şifalar, sevgiler =)

Şu bir kaç gündür sabahtan öğleye kadar sancılarım var, regl me ise 17 gün var , iki aydır rahat regl geçiriyorum sol kasık ağrısı çekmedim yada diğer dediğim belirtiler olmadı ama ilk ay regl mde ölücem sandım, aklım çıktı o ağrılarda, ve otobüste yakalandım makata giren sancının geçmesini bekledim otobüs durağında resmen kıvranıodum herkesin içinde , şiddetli ağrılar yüzünden şekerim düştü(hipoglisemi hastasyım) ve en yakın benzinliğe gittim tuvalete girip doğum sancısı yaşadım diyebilirim ardından istifa ettim rahat bir 20dk çıkmamışımdır, çıktığımda su ve çikolata alıp oturup kaldım son derece bitik hale geldim. En şiddetli ağrıyı regl ile yaşadım , normalde ben reglimde ağrı çektiğimi söyleyemem, bazen ufak çaplı gelir geçer, bazen hiç anlamam bile.

Şu bir kaç gündür sabahtan öğleye kadar sancılarım var, regl me ise 17 gün var , iki aydır rahat regl geçiriyorum sol kasık ağrısı çekmedim yada diğer dediğim belirtiler olmadı ama ilk ay regl mde ölücem sandım, aklım çıktı o ağrılarda, ve otobüste yakalandım makata giren sancının geçmesini bekledim otobüs durağında resmen kıvranıodum herkesin içinde , şiddetli ağrılar yüzünden şekerim düştü(hipoglisemi hastasyım) ve en yakın benzinliğe gittim tuvalete girip doğum sancısı yaşadım diyebilirim ardından istifa ettim rahat bir 20dk çıkmamışımdır, çıktığımda su ve çikolata alıp oturup kaldım son derece bitik hale geldim. En şiddetli ağrıyı regl ile yaşadım , normalde ben reglimde ağrı çektiğimi söyleyemem, bazen ufak çaplı gelir geçer, bazen hiç anlamam bile.

Geçmiş olsun canım ..
İzmir de dorğu düzgün bir devlet hastanesi yok maalesef ..
Sen özel bir hastanede görün mutlaka imkanın varsa bana anlattıkların bağırsak problemi gibi geldi
gastroentoloji bölümüne bir görün derim ...

omuriliginin filmini cekmelerini iste canim ondan agri oluyor olabilir. Bide tuvalet sorunu var demissin hic belli olmaz gidip detayli filmler cektir herseyi gosterir

Geçmiş olsun canım ..
İzmir de dorğu düzgün bir devlet hastanesi yok maalesef ..
Sen özel bir hastanede görün mutlaka imkanın varsa bana anlattıkların bağırsak problemi gibi geldi
gastroentoloji bölümüne bir görün derim ...

Çok sağolasın , şu dört bölüme bi çıkayım teşhis koyamazlarsa en son oraya gidicem.
Özellerde devletten bir farkı yok ki ameliyat et dönere para girsin düşüncesinde çoğu.
İyice bir araştırıcam , inşallah geçici birşydir.

omuriliginin filmini cekmelerini iste canim ondan agri oluyor olabilir. Bide tuvalet sorunu var demissin hic belli olmaz gidip detayli filmler cektir herseyi gosterir
Teşekkürler , bunları hep not ediyorum , iyice araştırıcam..

Merhaba KK hatunları , Herkese günaydınlar :KK54:
Sağlık ile ilgili bir derdim var, sizlerle paylaşmak istedim.

Başlıkta dediğim gibi çözüm doktorda ama hangi doktora gittiysem tanı koyamadılar ,
ya da doktor diğer gittiğim doktorun yanlış yönlendirdiğini söylediler.
Bundan dolayı hangi doktora güveneceğimi, inanacağımı bilemedim:KK64:
Allah kimseyi doktorların eline düşürmesin...

Benim 4 aydır süren sol kasık ağrım var, yer yer çok şiddetli oluyor ve yere yatıp kıvranıyorum, çığlık atmamak için kendimi zor tutuyorum, otobüsteyken bu ağrıya yakalandığımda hemen inip durak köşelerinde sürünüyorum ve ağrılar bitince içlerimin acıdığını hissediyorum, ve yürümekte güçlük çekiyorum sol bacağım çekiyor ve küçük adımlarla yürüyorum, bu yüzden araba sürücüleri tonla küfür etmişlerdir, kornaya basıp basıp duruyorlar, hastayım be hastayımm diye haykırasım geliyor:KK34:
4 aydır kabızlık çekiyorum. ağrılar sancılar ile tuvaletimi yapıyorum ve bitik hale geliyorum, konuşacak dermanım kalmıyor. Belim de şu sıralar ağrımaya başladı birkaç gündür çatlıyor sanki regl i döneminde ki gibi , sol tarafıma yüklenip oturunca böbrek tarafımdan sancılar giriyor hemen düzeltiyorum kendimi, ve tuvaletim geldiğinde hemen gitmeliyim yoksa çok sancılar çekiyorum, karnım desen davul gibi şiş.

Tüm sıkıntım bu , ve bunları doktorlara anlattım , hem özel hastaneye , hemde devlete gittim 2 farklı bölüme çıktım .

İlk doktor kasık fıtığı ameliyatsız asla geçmez dedi , 2. doktor senin bişeyin yok kim demiş kasık fıtığı var diye sapık adam dedi ilk doktor için. Ürolojiye gittim , sanki belde sıkıntı var gibi dedi , birazcık iltihap var dedi antibiyotik yazdı gönderdi. Ultrasonlara girdim kist şüphesi ile, tahliller verdim ama yok derdime çare bulamadılar, kimse tanı koyamadı , yada tam aksini söyledi aynı branşın doktorları.
:KK62:Şeytan diyor ki nasıl tıp mezunusun sen diye alıp diplomasını fırlat yüzüne...

Haftaya yine doktorlara gidicem ama nasıl güvenicem bilmiyorum :cry:
ızdırap gibi bu ağrılar,

Size sormak istediğim şu ki benimle aynı şikayetleri olan var mı ?
ve kasık fıtığı olan hanımlar bu belirtiler sizde de var mıydı ?

Çok uzun yazdığımın farkındayım :KK23:
cevaplayan herkese çok teşekkürler ve iyi günler dilerim :KK25:

tüm yorumları okuyamadım yazan var mı bilmiyorum ama bana böbreklerde bi sorun varmış gibi geldi. taş vs olabilir. böbrekteki sıkıntılar kabızlık yapabiliyor. sakın ihmal etmeyin. İnşallah bişeyiniz yoktur.Rabbim şifa versin.

Benimde Oluyor arasıra her 10 dakikada sancı giriyordu karnıma.. Ama kötü bir şekilde. sol böbreğimde kis çıkmıştı ondan önce.. Ondandır diye gitmedim Hastanaye. :( Yumurtalıklarımdada var bıktım artık bu kistlerden... İlaç kullanıyorum sonra yine çıkıyor.. Belki seninde böbrekle alakalı kis felan vardır. Böbreklerine baktırdınmı.

Benimde Oluyor arasıra her 10 dakikada sancı giriyordu karnıma.. Ama kötü bir şekilde. sol böbreğimde kis çıkmıştı ondan önce.. Ondandır diye gitmedim Hastanaye. :KK43: Yumurtalıklarımdada var bıktım artık bu kistlerden... İlaç kullanıyorum sonra yine çıkıyor.. Belki seninde böbrekle alakalı kis felan vardır. Böbreklerine baktırdınmı.

Böbreklerime bakılmadı :110:

sizinki kadar olmasa da benimde böbrek ve kasıklarda ağrı vardı.
tüm abdomen usb çektirin.usb de bişey çıkmadığından akciğer filmi çekildi bende.
bazen yumurta çatlayacağı zamanda böyle ağrılar oluyor demişti doktor ve fizik tedaviye
yönlendirmişti.inşallah bişey çıkmaz.ben dahiliye doktoruna gittim bu arada.

birde böbreklerine baktır. Ben ürolojiye gitmiştim. Doktor dedi birde böbreklerine bakalım diye. Böbrekle ilgili sorunda olabilir. Ama inş değildir.. Yada gaz sıkışması gibi birşeymi.
Olabilir , içimde gaz oluncada aynı sıkıntıları yaşıyorum :KK23:

Pofff Pofff belimin ağrısından zorla çalıştım bugün , kasığımda da sızı :110::110::110:

Back