Selamlar.30 yaşında aile sevgisi hiç görmemiş bekar bir bayanım.Annem ve abilerim kız çocuklarını hiç sevmezlerdi.4 tane ablamı 18 yaşlarından önce berdel karşılığı istemedikleri adamlar ile zorla evlendirdiler.Benim de anne ve babamın bakımı üstlenmem için evlenmemi engellediler.10 yıl kanser hastası babama,8 yıl kadar da aşırı kuralcı ve agresif anneme baktım.Yanlız ne kadar fedakarlık yaptıysam aileme yaranamadım.Bu yaşımda bile hem annemin,hem de abilerimin şiddetlerine maruz kaldım.En son abim tuğlalar ile saldırınca mecbur polis çağırarak evden kaçtım.Yaklaşık 20 gündür eşyalı bir evde başka şehirde kiracıyım.Maddi olarak çok zor durumdayım.Ailem bu yaşıma kadar okutmadıkları ve çalıştırmadıkları için açıkçası nerden,nasıl başlayacağımı bilmiyorum.Kuaförlük kursuna giderek bu meslekte ilerlemeyi istiyorum.Ancak ücretsiz kurs bulamıyorum.Halk eğitim kursları da geç başlayacak.Bana bundan sonra para kazanmam için önerilerde bulunur musunuz?Mesela ne yaparsam kira ve yemek paramı çıkarabilirim?