çözüm bulamıyorum yardım lutfen

seval23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
351
3
34
Uyku düzenim yok sabah,yatıyorum oğlen3de kalkıyorum uyku,duzenimi,yerine ne yaptıysan getiremedim bu yüzden rejimde yapamıyorum,doğal,olarak,sabaha kadar oturunca acıkıyorum bende uyku şeklimi duzeltemıyorsam en azından bu şekil zayıflamaya karar verdim çok spor az yemekle sizce bu uyku düzeniyle de olsa sporla kilo verebilir miyim lütfen yardım edin boyum 160kilom68 hayalım 55olmak kaç kılo verebilirim 2ayda sizce

canım ben de tam aynı şeyi söylicektim spora başlarsan her gün düzenli uyku problemini çözebilirsinn yemene içmene tabi dikkat edersen çok rahat ideal kilona ulaşabilirsinn

canım ben de tam aynı şeyi söylicektim spora başlarsan her gün düzenli uyku problemini çözebilirsinn yemene içmene tabi dikkat edersen çok rahat ideal kilona ulaşabilirsinn
Canim cok saolasin :) bana moral verdin basenlerde belki sporla gider
Kosu bandi var 1 saat mi yurusem

çok abartmadan sporunu istediğin gibi yap canım benim de basenlerim wardı ip atlama ve yürümeyle hallettim birazını ama daha vericemm yürüyüşle başlayabilirsin 1 saat zaten ideal spor için 45 dkka yağ yakımı sağlamış oluyomuşsun fazlasına gerek yokk ip atlamayı dene basenler için birebirmişş

Cok tesekkur ederim canım benim hemeen eve ip alip atliyorum kurtulym basenlerden; )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…