• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cözemedim

Bende de aynen bu duygu uyandi...
Cidden sizi ilgilendiren bisey yok ki...
once kavga edip sonra normal hayata devam ediyorlar demek ki alismislar huylarina sizi elestirmiyorum yermiyorum da ama gercekten sizlik bi durum yok.
belki eltibizi oyle kabul edip SEVMİSLERDİR
Olabilir anlasma sekilleri buymus demekki. Kiskanclik bana göre onu sevmesinler tek beni sevsinler veya hersey benim olsun onun olmasin demektir, ben öyle bi ailede büyümedigim icin bu kiskanclik duygusu bende olusmadi. Bizde hersey esittir. Bastada belirttim ben hic bi zaman iyiki kavga ediyolar falan demedim sadece aliskiniz kavgalarina diyorum, beni ilgilendirmez kavga nedenleri ona katiliorum, ama onlar kavga ettikce bizi niye uzak tutuyolar. Saten hic bisey yokmus gibi davraniliyor, bizde orda bulunsak normal sohbetlerine katilicaz. Asil bu sekilde olunca bizi cagirmadiklari zaman, sanki biz bize yetioz size gerek yok diyolarmis gibi geliyor.

He bu arada o kadar kiskanclik lafi edildi. Zamaninda eltim gelip bana kv ben memleketlisi degilim diye beni uzak tutmaya calisiyo sen onlarin oralisin diye senle yakinlik kurmak icin beni disliyo diyen biri. Ben niye kiskanayimki böyle bi durumda.

Ilgimi ceken merak ettigimde bu. ne zaman böyle kavgalar yapsalar özellikle beni dista tutuyolar kendileri birsey olmamis gibi davraniyolar..sanki kavga eden benmisim gibi.

Kol kirilir yen icinde kalir misali dusunuyor olmalilar...
kesinlikle isinize gelmeli bu tutum inanin yuz goz laubali olmaktan evla suanki uzuntunuz

Onla kavga ettikce beni dista tutmalari haksizlik degil, benim kiskancligim yani? Farkli bir bakis acisi.
Gerci ben bu yorumuzdan birde sunu cikartiorum, sürekli böyle kavga edip barismalar simarikliktan geliyor yani, orda hakli olabilirsiniz.
İnanın böyle bir kadının kiskanilacak hiç bir tarafı yok buraya konu açıp beni disliyorlar felan çok gereksiz böyle huzursuz bir aileye yakın olup ne yapacaksınız merak ediyorum

İki yüzlü insanlar demek az gelir bence. Biz de de boyle gelinler, daha beter seyler yasayip yarin obur gun bal kaymak oluyor. Bence karaktersizligin dibi bu olsa gerekkk.

Muhtemelen barisma partisi gibi biesey yapmislar kendi aralarinda. Sizi bu tip olaylara karistirmamalari isinize gelmeli bence.

Back
X