Bende prof sanmstim yorumunuzdan sonra cinci izlenimi olduHoca dediğiniz cinci mi?
Sonra doktora gittim diyo çünkü.Bende prof sanmstim yorumunuzdan sonra cinci izlenimi oldu
E doktora git o zaman?Yazın üstümü acık bırakarak cam açıp ara sıra uyuyordum sonra eylülde bir hocaya gittim kemiklerime dokundu baktı bel tarafıma baya bi ağrı yaptı . üşütmüşsün sıkı giyin drdi .sonra ekim gibi to ağrı geldi hocanın dokunmasıyla başlamıştı ağrı yoktu önceden. kalça kemiğinin başlangıcı ve biraz üstü her iki taraftada ağrıyordu. dr gittim jel verdi biraz sürdüm gitti aradan 2 ay geçti çamaşır toplamaya 2 dk balkona çıktım geldim ağrı tekrar geldi sağ tarafta ama dayak yemişim onun izi kalmış gibi kemiklerim ağrıyor ve kalçamada giriyor 5 dk sonra ağrı yok dokununca oluyor 5 dk sonra kalçamda olmuyor bi tık üstünde oluyor değişiyor yel dediler. ortapedi dr gittim birsey yok dahiliye gittim kan istedi sonuçta çok değişik şeyler çıktı anlamadım ağrı romatizmamı kan değrerlerini yazayım bakın neden böyle oluyor sonuca dr gitmedim.
KAN ÜRE AZOTU (BUN)42.5
CRP,TÜRBİDİMETRİK0,25
BİLİRUBİN, DİREKT (SERUM/PLAZMA)0,12
ROMATOİD FAKTÖR (RF) (TÜRBİDİMETRİK)4.6
KOLESTEROL192
HDLKOLESTEROL71
SODYUM (NA) (SERUM VE VÜCUT SIVILARINDA, HERBİRİ)141
OTASYUM4,33
DEMİR (SERUM)34
Sonuca doktora gitmedim ne ya? Sonucu da hocaya göster bence :) iki mıncırmayla çözer.Yazın üstümü acık bırakarak cam açıp ara sıra uyuyordum sonra eylülde bir hocaya gittim kemiklerime dokundu baktı bel tarafıma baya bi ağrı yaptı . üşütmüşsün sıkı giyin drdi .sonra ekim gibi to ağrı geldi hocanın dokunmasıyla başlamıştı ağrı yoktu önceden. kalça kemiğinin başlangıcı ve biraz üstü her iki taraftada ağrıyordu. dr gittim jel verdi biraz sürdüm gitti aradan 2 ay geçti çamaşır toplamaya 2 dk balkona çıktım geldim ağrı tekrar geldi sağ tarafta ama dayak yemişim onun izi kalmış gibi kemiklerim ağrıyor ve kalçamada giriyor 5 dk sonra ağrı yok dokununca oluyor 5 dk sonra kalçamda olmuyor bi tık üstünde oluyor değişiyor yel dediler. ortapedi dr gittim birsey yok dahiliye gittim kan istedi sonuçta çok değişik şeyler çıktı anlamadım ağrı romatizmamı kan değrerlerini yazayım bakın neden böyle oluyor sonuca dr gitmedim.
KAN ÜRE AZOTU (BUN)42.5
CRP,TÜRBİDİMETRİK0,25
BİLİRUBİN, DİREKT (SERUM/PLAZMA)0,12
ROMATOİD FAKTÖR (RF) (TÜRBİDİMETRİK)4.6
KOLESTEROL192
HDLKOLESTEROL71
SODYUM (NA) (SERUM VE VÜCUT SIVILARINDA, HERBİRİ)141
OTASYUM4,33
DEMİR (SERUM)34
Vaktim olsa gitmem mi okulum var sence olduğumu anlamadım zaten aynısı olan varsa yazar bilgilendirir dddim.E doktora git o zaman?
Ortapediden çıkmaz mı gittim çıkmdıFıtık vardır belki. Fizik tedaviye gidin. Sadece şikayetinizi belirtin. MR ve fiziksel muayene ile teşhis koyar zaten. Ters hareket yaptıysa belki fıtık olmuştur (böyle bir şey olur mu bilmiyorum).
Ya ben hocaya başka sey icin gittim kemiklerime dokundu adam kemiklere dokunup anladı başka bulunmayan hastalık için gittim.Babamın rahmetli annanesi (108 yaşında öldü) hem hacıydı hem hocaydı. Gelen hastalarına muska yazar, okur üflerdi ama kendisi doktora giderdi :)
Neden böyle oluyor kısmını neden doktora sormadınız? Çok değişik şeyler dediğiniz kolestrol, demir, üre falan yazdıklarınıza göre nasıl bir teşhis koyalım?
Sonra doktora gittim diyo çünkü.adam herşeye bakıyor baska bulunmayan bir hastalık için gittim kemiklere dokunup anladı öyle kırık çıkıkcılar yok mu ya alla alla