Çözemediğim hastalık

nurkz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2023
101
16
21
Yazın üstümü acık bırakarak cam açıp ara sıra uyuyordum sonra eylülde bir hocaya gittim kemiklerime dokundu baktı bel tarafıma baya bi ağrı yaptı . üşütmüşsün sıkı giyin drdi .sonra ekim gibi to ağrı geldi hocanın dokunmasıyla başlamıştı ağrı yoktu önceden. kalça kemiğinin başlangıcı ve biraz üstü her iki taraftada ağrıyordu. dr gittim jel verdi biraz sürdüm gitti aradan 2 ay geçti çamaşır toplamaya 2 dk balkona çıktım geldim ağrı tekrar geldi sağ tarafta ama dayak yemişim onun izi kalmış gibi kemiklerim ağrıyor ve kalçamada giriyor 5 dk sonra ağrı yok dokununca oluyor 5 dk sonra kalçamda olmuyor bi tık üstünde oluyor değişiyor yel dediler. ortapedi dr gittim birsey yok dahiliye gittim kan istedi sonuçta çok değişik şeyler çıktı anlamadım ağrı romatizmamı kan değrerlerini yazayım bakın neden böyle oluyor sonuca dr gitmedim.
KAN ÜRE AZOTU (BUN)42.5
CRP,TÜRBİDİMETRİK0,25
BİLİRUBİN, DİREKT (SERUM/PLAZMA)0,12
ROMATOİD FAKTÖR (RF) (TÜRBİDİMETRİK)4.6
KOLESTEROL192
HDLKOLESTEROL71
SODYUM (NA) (SERUM VE VÜCUT SIVILARINDA, HERBİRİ)141
:pOTASYUM4,33
DEMİR (SERUM)34

Yazın üstümü acık bırakarak cam açıp ara sıra uyuyordum sonra eylülde bir hocaya gittim kemiklerime dokundu baktı bel tarafıma baya bi ağrı yaptı . üşütmüşsün sıkı giyin drdi .sonra ekim gibi to ağrı geldi hocanın dokunmasıyla başlamıştı ağrı yoktu önceden. kalça kemiğinin başlangıcı ve biraz üstü her iki taraftada ağrıyordu. dr gittim jel verdi biraz sürdüm gitti aradan 2 ay geçti çamaşır toplamaya 2 dk balkona çıktım geldim ağrı tekrar geldi sağ tarafta ama dayak yemişim onun izi kalmış gibi kemiklerim ağrıyor ve kalçamada giriyor 5 dk sonra ağrı yok dokununca oluyor 5 dk sonra kalçamda olmuyor bi tık üstünde oluyor değişiyor yel dediler. ortapedi dr gittim birsey yok dahiliye gittim kan istedi sonuçta çok değişik şeyler çıktı anlamadım ağrı romatizmamı kan değrerlerini yazayım bakın neden böyle oluyor sonuca dr gitmedim.
KAN ÜRE AZOTU (BUN)42.5
CRP,TÜRBİDİMETRİK0,25
KOLESTEROL192
HDLKOLESTEROL71
DEMİR (SERUM)34
E doktora git o zaman?

Hoca mı? Bir yeriniz ağrıdığı zaman önce hocaya mı gittiniz

KAN ÜRE AZOTU (BUN)42.5
CRP,TÜRBİDİMETRİK0,25
KOLESTEROL192
HDLKOLESTEROL71
DEMİR (SERUM)34
Sonuca doktora gitmedim ne ya? Sonucu da hocaya göster bence :) iki mıncırmayla çözer.

Ah bir bize denk gelemedi böyle hoca efendiler hoca önemli biz de hep doktor doktor sürünüyoruz vay başımıza

Babamın rahmetli annanesi (108 yaşında öldü) hem hacıydı hem hocaydı. Gelen hastalarına muska yazar, okur üflerdi ama kendisi doktora giderdi :)

Neden böyle oluyor kısmını neden doktora sormadınız? Çok değişik şeyler dediğiniz kolestrol, demir, üre falan yazdıklarınıza göre nasıl bir teşhis koyalım?

hoca kaş yaparken göz çıkarmış doktora göster canım sende artık akıllanman gerekirken burdan sonuç atıyorsun

Fıtık vardır belki. Fizik tedaviye gidin. Sadece şikayetinizi belirtin. MR ve fiziksel muayene ile teşhis koyar zaten. Ters hareket yaptıysa belki fıtık olmuştur (böyle bir şey olur mu bilmiyorum).

Fıtık vardır belki. Fizik tedaviye gidin. Sadece şikayetinizi belirtin. MR ve fiziksel muayene ile teşhis koyar zaten. Ters hareket yaptıysa belki fıtık olmuştur (böyle bir şey olur mu bilmiyorum).
Ortapediden çıkmaz mı gittim çıkmdı

Babamın rahmetli annanesi (108 yaşında öldü) hem hacıydı hem hocaydı. Gelen hastalarına muska yazar, okur üflerdi ama kendisi doktora giderdi :)

Neden böyle oluyor kısmını neden doktora sormadınız? Çok değişik şeyler dediğiniz kolestrol, demir, üre falan yazdıklarınıza göre nasıl bir teşhis koyalım?
Ya ben hocaya başka sey icin gittim kemiklerime dokundu adam kemiklere dokunup anladı başka bulunmayan hastalık için gittim.

Sonra doktora gittim diyo çünkü.adam herşeye bakıyor baska bulunmayan bir hastalık için gittim kemiklere dokunup anladı öyle kırık çıkıkcılar yok mu ya alla alla

Şimdi ben anlamadım. Yazın cam açık yatıyordunuz sonra birden kalkıp hocaya mı gittiniz? Sebep?

X