çözemediğim durum

Vardır tabiki olmayan birini hiç duymadım parmağınla bulabilirsin zevk aldığını hissettiğinde anlarsın uzun uzun okşa parmağınla ya da titreşimli birşeyle yapıp org olabilirsin

İdrar deliği ile düm düz yukarıya dogru gidin iki dudagin arasinda klitorisiniz yerleşiyor sakın idrar yoluna dokunubda infeksion yaratmayın. en üstte klitorisin var

Tabi ki var. İlk denemelerde başarıya ulaşman çok zor, öğrenme yolundasın. Orgazm her kadında aynı şiddette olmuyor. daha fazla bastırma hissi, kaşınma, karıncalanma gibi hisler orgazmın işaretleri olabilir. Çok değişik bir his beklemek çoğumuzun hatası. Hayal kur ve dokunuşlardan keyif almaya odaklan. Bir yere varmaya çalışma, sıkıldığımda bırakacağım diyerek başla ve sıkılana kadar dokun kendine. Zamanla orgazmının nasıl bir şey olduğunu çözersin.

Bu ülkede kadınlar seksten tiksinmek üzere yetiştiriliyor, bunun tersini söylemeye cesareti olan çok fazla insan da yok. Başkalarına değil kendi düşüncelerine önem ver, sana bunu söyleyenler belki de yalan söylüyordur nereden bilebilirsin ki

Avcunu kullandığında klitorise baskıyı getirebilmen zor, bulana kadar parmak uçlarını kullanmalısın sonrasında zaten hep parmaklarınla devam ediceksindir emin ol. Kendini illa bulmaya yönelik veya zevk almana yönelik şartlama, vücudunu serbest bırak sadece keşfe çıktığını düşün. Benim kendi kendime orgazm olabilmem yıllar sonra gerçekleşmişti, önceki anlarda sadece dokunmuş olduğumu fark etmiştim. O yüzden şuan ki durumun çok normal acaba bende yok mu diye düşünme bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…