Çözemedigim beyazlıkk

sema colak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
759
272
103
Merhaba kızlar iki gün önce kendi kendine muayene diye bi seminere katıldı vajinayi inceleyip olan anormallikleri falan farkedersek iste muayene olmak gerekiyordu falan birşeyler diyorlardı bende dün baktım ve vajinanın girişinde beyaz kabarcıklar var rahatsız etmiyor acımiyor da ama endiselendim kadın doğuma gitmeye cekiniyorum ilk defa gidicem onun için de randevu aldım ama gitmeye cesaret edebilir miyim bilmiyorum sizce bu ne olabilir?

onemsız bırsey dahı olsa gıtmen gerekır
Farkındaydım da sebepsiz olarak çok cekiniyorum yani bir başkası bana cekiniyorum falan dese onu ikna edebilecek biriym ama kendime gelince böyle iste dünden beri bunu düşünüp duruyorum

Farkındaydım da sebepsiz olarak çok cekiniyorum yani bir başkası bana cekiniyorum falan dese onu ikna edebilecek biriym ama kendime gelince böyle iste dünden beri bunu düşünüp duruyorum

evlımısın??? bır gıtsen cekınecek bır durum yok aslında ya

Evet bir aylık evliyim

Enfeksıyon falan olabılır canım yada tahrıs kaynaklı ıntıhap da bunlar goz ardı edılecek seyler degıl bence gıt cekınecek bırseyler yok hem doktorlar gın ıcerısınde nelerle ugrasyrdur bunu yadırgayacak degıller gıt mutlaka zaten gıdınce bsuna cekındıgını anlayacaksın

Enfeksıyon falan olabılır canım yada tahrıs kaynaklı ıntıhap da bunlar goz ardı edılecek seyler degıl bence gıt cekınecek bırseyler yok hem doktorlar gın ıcerısınde nelerle ugrasyrdur bunu yadırgayacak degıller gıt mutlaka zaten gıdınce bsuna cekındıgını anlayacaksın
Dun esinle ilişkiye girdik bu sabah hiçbirşey yokmus gibi :O sasiriyorum yani

Back