Covit19 ve cinsel ilişki

Nickonemli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2021
876
1.171
Merhaba arkadaşlar, böyle bir konu daha önce açıldı mı bilmiyorum ama bugünlerde merak ettiğim bir konu, uzatmadan konuya geçeyim
Eşi covit olanlar veya konuyla ilgili bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim; covit olan bir erkek ne kadar sürede cinsel yaşamına dönebilir, ereksiyon problemi isteksizlik vs gibi sorunlar yaşar mı?

Ay başlığı okuyunca kovid geçirirken ilişki olur mu diye düşünmüştüm
Biz kovid geçirmedik hiç fikrim yok ama ben temasliyim diye eşim yaklasamiyor gün sayıyoruz
İçime dert oldu
5 gün içinde herhangi bir covit belirtisi olmazsa ilişki yaşayabilirsiniz bence, öpüşmeden ilişki yaşarsanız bulaşma ihtimali olmaz gibi

5 gün içinde herhangi bir covit belirtisi olmazsa ilişki yaşayabilirsiniz bence, öpüşmeden ilişki yaşarsanız bulaşma ihtimali olmaz gibi
Ay yok kız biz koltuktan koltuğa bakışıyoruz
Uzaktan öpücük atıyorum cumayı bekle diyo
Arkamı dönerim diyorum yok yok olmaz diye kaciyo adam
Yakında üstüne atlicam görecek kaçmayı
Neyse şunun surasinda cumaya ne kaldı canimmmm

Ben bir sıkıntı yaşanmıyor diye biliyorum yani karantina süresi biter bitmez gayet de eskisi gibi ilişki yaşayanlar var

Duyduğum kadarıyla geçici ereksiyon problemi oluyormuş. Ağır geçiren insanlar seks de seks diye yanıp tutusacak halde olmuyordur herhalde

Aynı ev içinde bulaşmama şansı yok pek. Salın gitsin

Bence öyle sorunlar yaşanmıuor canım ya.. cinsel hayatı etkilemiyor

10 gün önce karantinadan çıktık. İkimiz de pozitiftik. İsteksizlik değil ama ereksiyon sorunu yaşadık. Devletin verdiği ilaç bittikten bir hafta kadar sonra normale döndü. Ama çabuk yorulmanın geçmesi bir kaç gün daha aldı. Çabuk yorulma da nisbeten daha erken boşalmasına sebep oldu.
Devletin getirdiği favimol isimli ilacın prospektüsünde ilacı kullanırken ve ilaç bittikten bir hafta sonrasına kadar hamile ve hamilelik şüphesi olan kadınlarla ilişkiye girerken prezervatif kullanın yazıyor. Bunu da dip not olarak ekleyeyim

Ay başlığı okuyunca kovid geçirirken ilişki olur mu diye düşünmüştüm
Biz kovid geçirmedik hiç fikrim yok ama ben temasliyim diye eşim yaklasamiyor gün sayıyoruz
İçime dert oldu
Biz adam testi verdikten sonra bile oynaştık çünkü iş işten geçmişti zaten. Pazar günü test verdi. Cuma cumartesi yanmış geceler test verdikten sonra oynaşsan ne olur oynaşmasan ne olur. Yatakları da ayırmadık bu yüzden. Sonuç olarak ben de pozitife döndüm benim test sonucu çıktıktan sonra bir daha oynaştık çok ağır geçirmedik. Nisbeten kötü olduğumuz günlerde zaten birbirine dokunmaya mecalimiz yoktu.
Aynı ev içinde bulaşmama şansı yok pek. Salın gitsin
Ben aynen öyle yaptım

Herkes cumayı bekliyor sevişmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…