- 25 Temmuz 2021
- 876
- 1.171
-
- Konu Sahibi Nickonemli
5 gün içinde herhangi bir covit belirtisi olmazsa ilişki yaşayabilirsiniz bence, öpüşmeden ilişki yaşarsanız bulaşma ihtimali olmaz gibiAy başlığı okuyunca kovid geçirirken ilişki olur mu diye düşünmüştüm
Biz kovid geçirmedik hiç fikrim yok ama ben temasliyim diye eşim yaklasamiyor gün sayıyoruz
İçime dert oldu
Ay yok kız biz koltuktan koltuğa bakışıyoruz5 gün içinde herhangi bir covit belirtisi olmazsa ilişki yaşayabilirsiniz bence, öpüşmeden ilişki yaşarsanız bulaşma ihtimali olmaz gibi
Ben bir sıkıntı yaşanmıyor diye biliyorum yani karantina süresi biter bitmez gayet de eskisi gibi ilişki yaşayanlar varMerhaba arkadaşlar, böyle bir konu daha önce açıldı mı bilmiyorum ama bugünlerde merak ettiğim bir konu, uzatmadan konuya geçeyim
Eşi covit olanlar veya konuyla ilgili bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim; covit olan bir erkek ne kadar sürede cinsel yaşamına dönebilir, ereksiyon problemi isteksizlik vs gibi sorunlar yaşar mı?
Ay yok kız biz koltuktan koltuğa bakışıyoruz
Uzaktan öpücük atıyorum cumayı bekle diyo
Arkamı dönerim diyorum yok yok olmaz diye kaciyo adam
Yakında üstüne atlicam görecek kaçmayı
Neyse şunun surasinda cumaya ne kaldı canimmmm
Bence öyle sorunlar yaşanmıuor canım ya.. cinsel hayatı etkilemiyorMerhaba arkadaşlar, böyle bir konu daha önce açıldı mı bilmiyorum ama bugünlerde merak ettiğim bir konu, uzatmadan konuya geçeyim
Eşi covit olanlar veya konuyla ilgili bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim; covit olan bir erkek ne kadar sürede cinsel yaşamına dönebilir, ereksiyon problemi isteksizlik vs gibi sorunlar yaşar mı?
10 gün önce karantinadan çıktık. İkimiz de pozitiftik. İsteksizlik değil ama ereksiyon sorunu yaşadık. Devletin verdiği ilaç bittikten bir hafta kadar sonra normale döndü. Ama çabuk yorulmanın geçmesi bir kaç gün daha aldı. Çabuk yorulma da nisbeten daha erken boşalmasına sebep oldu.Merhaba arkadaşlar, böyle bir konu daha önce açıldı mı bilmiyorum ama bugünlerde merak ettiğim bir konu, uzatmadan konuya geçeyim
Biz adam testi verdikten sonra bile oynaştıkAy başlığı okuyunca kovid geçirirken ilişki olur mu diye düşünmüştüm
Biz kovid geçirmedik hiç fikrim yok ama ben temasliyim diye eşim yaklasamiyor gün sayıyoruz
İçime dert oldu
Ben aynen öyle yaptımAynı ev içinde bulaşmama şansı yok pek. Salın gitsin
Herkes cumayı bekliyor sevişmek içinAy yok kız biz koltuktan koltuğa bakışıyoruz
Uzaktan öpücük atıyorum cumayı bekle diyo
Arkamı dönerim diyorum yok yok olmaz diye kaciyo adam
Yakında üstüne atlicam görecek kaçmayı
Neyse şunun surasinda cumaya ne kaldı canimmmm
Sen beli doğrult cumaya kadar da inşallah gelir o günHerkes cumayı bekliyor sevişmek için
Var kız,kari kocadan birinin pozitif görmeden karantina bitirdiğine bizzat şahidim.Aynı ev içinde bulaşmama şansı yok pek. Salın gitsin
Var kız,kari kocadan birinin pozitif görmeden karantina bitirdiğine bizzat şahidim.
Yok valla, zaten aynı yatağı kullanmazlar bile geri kalan her alanı ortak kullanıyorlar. Bulasmayinca bulaşmiyor demek ki.Onların evliliklerinden şüphe duymadınız mı hahahah
Yok valla, zaten aynı yatağı kullanmazlar bile geri kalan her alanı ortak kullanıyorlar. Bulasmayinca bulaşmiyor demek ki.