How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Covit testi yaptirdik ama

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.806
133
Merhaba arkadaslar hepiniz iyisinizdir umarim
Annem ve abimin pozitif çıkmasiyla gecen cuma bende test oldum negatiftim
Dun sikayetler artmaya baslayinca dun aksam 7 gibi evimin yakinina bir hastaneye gidip test oldum. Kayit yapan gorevli sonucunuz cok gec cikar simdi verirseniz yarin oglen gibi gelin cunku kurye gunde 1 kere geliyor gibi biseyler soyledi
Bende calistigimi gunduz gelemeyecegimi soyleyince oldum testi
Aranizda saglik çalışani yada surecle ilgili bilgi sahibi var midir bu suruntu testini verdikten sonra kac saatte tahlil edilmesi lazim? Bu 2. Testim oldugum herseferinde 250 odeyince acikcasi gidip birdaha yaptirmak istemiyorum. Bu arada hastaneyi aradim daha kurye gelip almadi testleri diyor
Sizce hatali mi cikar uzun sure beklediğinden test?

Dun sikayetler artmaya baslayinca dun aksam 7 gibi evimin yakinina bir hastaneye gidip test oldum. Kayit yapan gorevli sonucunuz cok gec cikar simdi verirseniz yarin oglen gibi gelin cunku kurye gunde 1 kere geliyor gibi biseyler soyledi
Aranizda saglik çalışani yada surecle ilgili bilgi sahibi var midir bu suruntu testini verdikten sonra kac saatte tahlil edilmesi lazim? Bu 2. Testim oldugum herseferinde 250 odeyince acikcasi gidip birdaha yaptirmak istemiyorum. Bu arada hastaneyi aradim daha kurye gelip almadi testleri diyor
Yakınınızda devlet hastanesi yok mu?

sonuçta bunlar bakanlık kontrollü testler, zamanla bozulacak olsa zamanla yarışma durumu olur. sanmıyorum zamanla bozulduğunu , ben de bir defa devlette yaptırdım akşam 8 bucukta verdiğim örneği ertesi sabah 10 bucukta laba göndermişler rezaletti.

Bizim burda devlet hastanesinde 7/24 covid testi yapılıyor. Küçük şehirde değilseniz orda da yapılıyordur bence. Şahsen özellere verilen o paraya acıyorum. Geçen hafta gece 12de test verdik sabah uyandığımızda sonucu almıştık devlet hastanesinde

sonuçta bunlar bakanlık kontrollü testler, zamanla bozulacak olsa zamanla yarışma durumu olur. sanmıyorum zamanla bozulduğunu , ben de bir defa devlette yaptırdım akşam 8 bucukta verdiğim örneği ertesi sabah 10 bucukta laba göndermişler rezaletti.
İcim rahatladi haklisiniz zamanla olsa heralde bu kadar rahat olmazlar hastane de net bisey söylemiyor gecistiriyorlar.
Tesekkurler tekrar

Bizim burda devlet hastanesinde 7/24 covid testi yapılıyor. Küçük şehirde değilseniz orda da yapılıyordur bence. Şahsen özellere verilen o paraya acıyorum. Geçen hafta gece 12de test verdik sabah uyandığımızda sonucu almıştık devlet hastanesinde
Cok yakinda olmasada devlet hastanesi var ama isyerimden sorun cikariyorlar izin aldığımızda malesef ondan dolayi dun is çıkışı yaptirmak zorunda kaldim

özel hastahaneleri severim yalnız böyle bir işlem için devletten yararlanabilirdiniz.paranıza yazık olmuş.. geçmiş olsun

Devlette de yoğunluğa göre 15 saate cikmisligi olmuştu benim. Ama birkaç hafta sonra 6 saatte çıktığı da oldu .. testimiz tabii ki bozulmamıştir ama hastane ne yapsın,uzak ilçeyse günde bir kargo arabası alıp labaratuvara götürüyorlardir. Sizi de uyarmışlar başta. Bence hiç stres olmadan bekleyin,bugün de kendinizi virüslü sayip eğer ise gittiyseniz maskeyi cikarmayin

Devlet hastanesinde 24 saat boyunca verebilirsiniz testi. En geç 8-9 saatte çıkıyor. Bizim gittiğimiz hastane pandemi hastanesi olarak geçiyor. Şehirdeki tüm pcrler burada toplanıyor o sebeple sanırım 4-6 saat içinde sonuçlarını aldık hep.

Devlet hastanesinde test yaptırmak için işten izin almanıza gerek yok. İş çıkışı hastaneye acile gidip şikayetlerinizi anlatın, muayene olmadan hemen testi yapıyorlar. Yaklaşık 6-8 saat içinde de sonuç çıkıyor
bence bu hastaneden hastane değişiyor. ben 1 defa devlet hastanesine gttim ve tövbe edip kaçtım resmen. Acile tek 1 doktor koymuşlar kaç yüz kişi önce kayıtta sonra doktordan önceki kişiye ne diyolarsa onda sonra doktorda sırada bekliyosun sonra metrelerce hastane dışına uzayan test kuyruğu (tabi önce orda da form doldurup). orda beklersem kapmadığım varyant kalmazdı.

bence bu hastaneden hastane değişiyor. ben 1 defa devlet hastanesine gttim ve tövbe edip kaçtım resmen. Acile tek 1 doktor koymuşlar kaç yüz kişi önce kayıtta sonra doktordan önceki kişiye ne diyolarsa onda sonra doktorda sırada bekliyosun sonra metrelerce hastane dışına uzayan test kuyruğu (tabi önce orda da form doldurup). orda beklersem kapmadığım varyant kalmazdı.
Pandeminin başında gittiyseniz evet çok kalabalıktı o zaman 4 saat beklemiştim test vermek için.

Ama 3 ay önce gittiğimde hiç beklemeden kolayca verdim testi.

Devlette 22 Aralık'ta ikindide test verdim gece 23.00 gibi beni bulamayıp eşimi aramışlar pozitif çıktı diye. Çok iyi organize olunmuş ben telefonu kapatmış uyumuştum her türlü bilgiyi veriyorlar arayıp soruyorlar sağlığınız söz konusu bence gidin izin vermemeleri normal değil bence. Bu arada karantinadayim hasta olan herkese geçmiş olsun iyi bakın kendinize.

Cok tesekkurler hepinize
Calistigim kurumdan dolayi emekli sandigindan yararlanıyorum normalde gidip devlette muayene olamiyoruz.
Covit icinde yine muayene actirmak falan gerekiyor diye acikcasi hic dusunmedim isten izin alamamam da cabasi.
Yukarda bir arkadas yazmis ama muayene actirmadan yapiliyormus diye bilmiyordum birdaha oyle yapayim o zaman hala daha cikmadi sonuclarim bu arada.
Cok tesekkurler hepinize

Back