Nasıl yapılıyor acı veriyormu arkadaşım burundan bı hortum gibi biseyle yapıldığını ve çok acı çektiğini söyledi geçen hafta yaptırmıştı o.canim ama bugün 3. Gün arada ateşimi ölçüyorum 35 36 arası belirti yokken hastaneye gidip ya orada virüs kaparsam diyede düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum.O soğuma ve terleme panik anlarında bende de çok oluyor, ve benzer sebepten ben de panik yapmıştım corona sebebiyle, içiniz rahat etmesi için test yaptırmanız önemli tabii ama belirti göstermeden test yapıyorlar mi bilmiyorum.
Pazartesi evde yalnız kalan çocukların başında dede ve halası vardı evi kapatıp gitmelerini söylediler fakat akşama kadar gün boyu çocuklara o evde baktılar nasıl onları yolladılar anlamıyorum veya koca apartmana nasıl ateş kontrolü yapılmaz anlamıyorum inanın tedbir neredeEndişelenmeniz çok normal ama sakin olmaya çalışın. Bu bahsettiğiniz belirtileri geçen gün ben de yaşadım. Hepimiz hastalık hastası olduk, sürekli de evdeyiz kendimizi dinliyoruz. Kimi görsem en ufak şeyde ateşini yokluyor. Benim de ateşim çıkar gibi oldu geçen gün önce bir sıcak basması sonra üşüme. Kaygilandikca daha da çoğaldı vücut rsmen taklit ediyor belirtileri psikolojik olarak. Gercekren ateşiniz olsaydı siz de anlardınız emin olun. stresten en çok bağırsaklar etkileniyor o yüzden karnınızın ağrıması ve ishal olmanız da panik yapmasın sizi.
Evet sorumsuzluk konusunda da maalesef cehalet kol geziyor. Abimin bri arkadaşınin yakınında da çıkmış. Birimde iki kişi çalışıyorlarmış, diğer çalışan adama test bile yapmamışlar. Sürekli beraber aynı odada çalışan iki insan bunlar. Adama sadece var mi belirti diye sözlü olarak sormuşlar şaka gibi. Panik yaratmamak için mi söylemediler acaba size diycem ama öyle bir hassasiyet beklemiyorum bizim insanımızdan.
Söz onleminizi alarak eve girip çıktıysaniz korkmayin sonuçta markete gidip gelmişsiniz kasiterde de vardı belki bilemiyoruz ki ama mutlaka asansörleri ve giriş çıkışları dezenfekte ettirin. İnşallah komşunuzun durumu da iyidir. Evdekilere test yaptılar mı Allah bilir
Tedbir falan yok kendi önleminizi kendimiz alıcaz maalesef :/ evi kapatıp nereye gitmelerini söylemişler acaba? Karantinaya alınmaları gerekiyor onların. Bütün apartmana da bilgi verip en azından bir ateş ölçmeleri lazımdı ama nerde.Pazartesi evde yalnız kalan çocukların başında dede ve halası vardı evi kapatıp gitmelerini söylediler fakat akşama kadar gün boyu çocuklara o evde baktılar nasıl onları yolladılar anlamıyorum veya koca apartmana nasıl ateş kontrolü yapılmaz anlamıyorum inanın tedbir nerede
Tabii belirti yokken hastaneye gidip o riske girmemek gerekir, ayrıca benim araştırıp okuduklarıma göre bu virüs havada asılı kalmıyormuş ve sizde de maske varmış bence öyle bir şey olmamıştır. Siz şimdi panikten kendinizi çok dinliyorsunuz ve gerçekten düşündükce beyniniz size belirtileri yasatabilir. Ben bu ayın basında çok hafif ateşlendim, sonra panik yaptım tabii, ishal oldum daha çok panik yaptım. Mide bulantısı da eşlik etti, bi süre sonra dayanamayip acile gittiğimde coronayla alakası yok diyip test yapmadılar. Bağırsak enfeksiyonu dedi doktor, ondan sonra corona olmadığıma ikna oldum. Yine de bu sürecin getirdiği stresten dolayı şu an bir ishal olup bir kabız oluyorum afedersiniz, psikolojim alt üst durumda o yüzden çok iyi anlıyorum yaşadığınız paniği. Çok belirgin br şekilde semptomları yaşamadığınız takdirde test yapmazlar zaten, siz de gidip riske atmayin kendinizi yok yere.Nasıl yapılıyor acı veriyormu arkadaşım burundan bı hortum gibi biseyle yapıldığını ve çok acı çektiğini söyledi geçen hafta yaptırmıştı o.canim ama bugün 3. Gün arada ateşimi ölçüyorum 35 36 arası belirti yokken hastaneye gidip ya orada virüs kaparsam diyede düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum.
Evine yolladılar bütün mahalle duydu zaten çünkü evin küçük kızı evde izoleymis sanırım dedesi yalvardı bunuda götürün ben evime goturemem tedavi edin diye yalvardı dedesi fakat sağlıkçılar hayır biz bize söylenen isimleri alabiriz dedi ve dedesi ben bu çocuğu eve goturemem diye diretince bı tlf görüşmesi yaptı sağlıkçılar geri dön cocuguda aldilar ambulansa götürdüler dede ve hala komşularla konuştu yarım saat ve evine gitti aracına binip komşular uyardı sende git test yaptır tehlikedesin diye adamaTedbir falan yok kendi önleminizi kendimiz alıcaz maalesef :/ evi kapatıp nereye gitmelerini söylemişler acaba? Karantinaya alınmaları gerekiyor onların. Bütün apartmana da bilgi verip en azından bir ateş ölçmeleri lazımdı ama nerde.
Ama sen sakın ol asansörle çıktın da kadın o an asansörle inmedi belki de. Ayrıca maske vardı diyorsun zsten gelince elini yüzünü de yıkamışsindir. Asansöre binerken ben dezenfektan sıkıyorum düğmeler dokunmadan önce ya da peçete kullanıyorum vallahi manyak olduk bitsin artık şu çile
Hayır kadında var mış önce sadece yoğun bakımda olunca Ziyaret geliyolarmis ne cesaret ama demekki pazartesi de ev deki diğerleri pozitif çıktı alıp götürdüler diye düşünüyorumKoronalı eve misafir mi geliyordu yahu o ne? Herhalde bilmiyorlardı sonucu baştan fenalaşınca tekrar aldılar
Evet asansörle benden 10 dakika önce inmişTedbir falan yok kendi önleminizi kendimiz alıcaz maalesef :/ evi kapatıp nereye gitmelerini söylemişler acaba? Karantinaya alınmaları gerekiyor onların. Bütün apartmana da bilgi verip en azından bir ateş ölçmeleri lazımdı ama nerde.
Ama sen sakın ol asansörle çıktın da kadın o an asansörle inmedi belki de. Ayrıca maske vardı diyorsun zsten gelince elini yüzünü de yıkamışsindir. Asansöre binerken ben dezenfektan sıkıyorum düğmeler dokunmadan önce ya da peçete kullanıyorum vallahi manyak olduk bitsin artık şu çile
Yok ya ülkeye komple ıq testi lazım ciddiyimHayır kadında var mış önce sadece yoğun bakımda olunca Ziyaret geliyolarmis ne cesaret ama demekki pazartesi de ev deki diğerleri pozitif çıktı alıp götürdüler diye düşünüyorum
Bence tedbir amaçlı götürmüşlerdir test yapmak için. Ay bütün apartmanı karantinaya almaları da kötü deği mi ama ya, ya öyle olsaydı hepten panik hali yaşardınız ben yaşardım şahsen. Komşularla iletişim halinde olan başka komşular yok mu durumlarından haberdar olabilmek için? Belki sadece kadında vardır. Umarım başka kimseye bulaşmamkstir ailesinden de. Siz de endişelenmeyin anksiyetede oluyor o belirtilerin hepsi. Gerçekten hasta olsanız ateşiniz 38den aşağı çıkmazdı ama yine de dikkatli olun evden çıkmanız gerekirse kullanmayın asansörü hiç kapıları da peçete ile açıp hemen atın peçeteyiHayır kadında var mış önce sadece yoğun bakımda olunca Ziyaret geliyolarmis ne cesaret ama demekki pazartesi de ev deki diğerleri pozitif çıktı alıp götürdüler diye düşünüyorum
Hala eve gelmediler ama esine ve büyük oğluna pozitif denmis yatirilmislar hastaneye benim korkum hafif iyi olanlar tedaviye evde devam ediyormuş e şimdi yollanirsa eve bu adam sürekli çıkıp gelip giden biri ydi e başında kim beklicek çıkmasın kendini izole etsin diyeBence tedbir amaçlı götürmüşlerdir test yapmak için. Ay bütün apartmanı karantinaya almaları da kötü deği mi ama ya, ya öyle olsaydı hepten panik hali yaşardınız ben yaşardım şahsen. Komşularla iletişim halinde olan başka komşular yok mu durumlarından haberdar olabilmek için? Belki sadece kadında vardır. Umarım başka kimseye bulaşmamkstir ailesinden de. Siz de endişelenmeyin anksiyetede oluyor o belirtilerin hepsi. Gerçekten hasta olsanız ateşiniz 38den aşağı çıkmazdı ama yine de dikkatli olun evden çıkmanız gerekirse kullanmayın asansörü hiç kapıları da peçete ile açıp hemen atın peçeteyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?