Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ben tatlı ve tuzluyu ayırt edebiliyorum ama başka bir tat almıyorum koku zaten yok testim negatif bu koronadan mı acaba yoksa gripten mi siz tatlı ve tuzluyu ayırabiliyor musunuz
Kızlar ben tatlı ve tuzluyu ayırt edebiliyorum ama başka bir tat almıyorum koku zaten yok testim negatif bu koronadan mı acaba yoksa gripten mi siz tatlı ve tuzluyu ayırabiliyor musunuz
Şuan bende de o var sadece acı tatlı olduğunu anlıyorum başka türlü tat yok ..böyle olduktan sonra hastalık seyri nasıl oluyor acaba ?ben 4.günündeyim de umarım iyileşirim git gide burnumun biri de tamamen tıkalı koku çok az alabiliyorum ..tavsiyeleriniz var mı ?