Covid

Birdiyetmeselesi

Erteleme, vazgeçme.
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
96
57
3
37
Covid 12. Günümdeyim. 1 haftalık antibiotik tedavisi gördüm bitti hala tam iyileşmiş değilim.

Burun akıntısı ve balgam bunlar ne zaman bitecek?lütfen geçirenler cevapsız bırakmazsa sevinirim. Artık psikolojim çökmeye başladı.

Geçmiş olsun atlatmıssın önemli evresini.. biraz daha sabır geçecek

Çok geçmiş olsun bende iki haftada ancak toparladım kendimi annem bir ayda iyileşti.. biraz daha sabır ve takviye balgam için bal limon (hakiki bal) iyi geliyordu..

Canim cok gecmis olsun stres yapma hic zamanla geciyor

Ben eşimle 20.güne kadar evde kalmıştım geröekten çok berbat bir hastalık geçmiş olsun sizede

Siz bir de hamilesiniz ah çok geçmiş olsun size de .. gerçekten abartılacak kadar zor bir hastalıkmış.
Evet sekiz aylıkken falan geçirdim..eşim ben kızım annem babam...hamile olduğum için sanırım ağır geçti bilhassa öksürük ve halsizlik yordu beni. Doğal bağışıklık kazandık ama inşallah öyle düşünelim

Covid sonrası bagısıklığım duşmuş.. bademcık iltıhabı geçırıyorum.. doktor azitro antıbıotık verdı ıçınden 3 tane çıkıyor inşlh iyıleşirim.. yorganın altın da tıtrıyorum şuan.. 14 gun oldu kurtulamadım şu hastslıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…