• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid testim pozitif.

Ben gebeyken geçirdim. Kendi kadın doğum doktorum haricinde kimse söylemedi. Çünkü kronik sıkıntıları olanlar kendi uzmanları ile görüşmeliler. Bazı durumlarda kan sulandırıcı çok daha büyük tehlikelere sebep olabilir.
Hm şimdi anladım. Yoksa filyasyon ekibini ya da beni arayan doktoru maalesef çok ilgisiz buldum. Vitamin alın, ateş olursa parol alın, nefes alamazsanız hastaneye gelin dediler. Ben test olmadan önce annemle doktora çok hafif sıkıntılarımız olsa da ne olur ne olmaz gitmiştik, üşütmüşsünüz deyip eve yolladı. Öksürük devam ettiği için test olduk, pozitif çıkmasına şaşkınım. Annem ağır hastalıklar atlatmış insan kimse arayıp özel bir şey demedi. Sizin dediğiniz bu oksijeni ölçen alet 95 derece vs göstetirse yeterli olur mu? Anneme tomografi çektirmeli miyiz acaba?

Hm şimdi anladım. Yoksa filyasyon ekibini ya da beni arayan doktoru maalesef çok ilgisiz buldum. Vitamin alın, ateş olursa parol alın, nefes alamazsanız hastaneye gelin dediler. Ben test olmadan önce annemle doktora çok hafif sıkıntılarımız olsa da ne olur ne olmaz gitmiştik, üşütmüşsünüz deyip eve yolladı. Öksürük devam ettiği için test olduk, pozitif çıkmasına şaşkınım. Annem ağır hastalıklar atlatmış insan kimse arayıp özel bir şey demedi. Sizin dediğiniz bu oksijeni ölçen alet 95 derece vs göstetirse yeterli olur mu? Anneme tomografi çektirmeli miyiz acaba?

Onu aile hekiminize yada annenizi takip eden doktorunuza danışsanız daha sağlıklı sonuç alırsınız.

Ben de bu bilgileri kadın doğum doktorumdan ve yıllardır beni alerjiden dolayı takip eden doktorum arayıp öğrendim.

Filyasyonda sadece sağlıkçılar görev almıyorlar. Onun da etkisi var.

Filyasyon ekibi eşimi aradığında basit şeyleri söylediler kapattılar.

Diyecek çok bir şey yok zaten. Yapacak bir şey de yok. Onların payına düşen bu.

Beni ise her gün aile hekimim aradı, filyasyondan arayan görevli çok ilgilendi. Eşimi de beni de aynı görevli aradı oysa ki.

Muhtemelen ben gebe olduğumu söylediğim için bir hassasiyet oluştu.

Yeni varyant gribe daha yakın geçiyor. Doktorlar da o şekilde müdahale ediyorlar.
Paniklemeden takipte kalın.

Bal zencefil karışımını yaptım, içiyoruz şimdi.
Cok gecmis olsun. Bizimkilere direk bal zencefil zerdecal karıştırıp kaşıkla verdim her gün bir defa. Varsa corekotu yağı çok iyi geliyor bağışıklık için. Meyve suyuna 1 tatlı kaşığı döküp içebilirsiniz. Tadı biraz acı çünkü. Çabuk toparlarsiniz insallah

Back