• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid testim pozitif.

Arkadaşlar filyasyon ekibi kalkmadı. Geçen hafta görümcem pozitifti, hem ilaç getirdiler hem de bir kere kontrole geldiler. (İlacı kendi isteği ile kullanmadı orası ayrı)
Bölgesel değişiklikler olabilir mi acaba?

Kendı paranla ne alaka aıle hekımı ılac yazıyor sgk oduyor
SGK çok az bir kısmını ödüyor. Eşime yazılan ilaçları 75 TL ye aldık eczaneden sgk mız olmasına rağmen 🌿 bir tane multicold, bir tane multi C ve 1 tane de antibiyotik yazmıştı doktor. Sağlık ocağı bizi hiç aramadı. Eşim Medicalpark Hastanesi'ne gidip pozitifim dedi, çok öksürüyordu. Tomografi ile ciğerlerine bakıldı ve serum taktırdı. Doktor gerekli ilaçları da yazmış, öyle aldık.

Evet malesef, sonra da pandemi bitsin diye bekliyoruz. Bu arada sağlık bakanlığından gelen mesaj eski mesajmış “filyasyon gelmeyecek” dediler bana. Bir de aşı karşıtları var tabii, covid’e de inanmıyor çoğu grip oldum diye salya sümük geziyorlarlar, bir o kadar da karantinasını tamamlamış pozitifleri düşünürsek akıl karı değil şu yaşadıklarımız. Allah hepimize yardım etsin, şifalar diliyorum.

Öksürük için stajyerim bir tarif vermişti, gerçekten anında kesti öksürüğümü.

Zencefil + zerdeçal + tarçın + karabiber + bal

İhtiyacı olan deneyebilir.
ölçüler ?

Benzer konu çok açılmıştır. Ama ben fikrim olmadığı için takip etmemiştim. Etrafımda covid olan neredeyse olmamıştı çünkü. Sinüzitim var gibi hissediyordum. Annem de öksürüyordu. Corona testi yaptırdık. Uyandım ve telefonuma gelen mesaja göre test sonucu pozitif. Biz öksürük şurubu, sinüzit ilacı vs içiyorduk. Hemen kesmeli miyiz? Filyasyon ekibi bize ilaç mı temin edecek? Yoksa bir ilacı yok vitamin mi alacağız?
Geçmiş olsun. Bende kendimi sinüzit sanmıştım. Ama pozitifmişim. İçtiğiniz ilaçları kesin evet. Parol içebilirsiniz. Ayrıca multivitamin almanızda da fayda var. Kimse ilaç falan getirmiyor artık. Kötü olursanız muhakkak aile hekiminize bilgi verin.

Allah korusun, inşallah kötü bir etkisi olmaz. Ben o zaman da içmemiştim o ilaçları attım parol kullanmıştım sadece. Bir de karantina süresi 7 gün, 7 günde kimse negatife dönmüyor, 15.ci gün bile pozitif kalan var. Yarın sözde karantinam bitiyor, işe başlamam gerek. Patronumla görüşeceğim test de yapmıyorlar çünkü şu an burada. Kimsenin vebaline girmek istemiyorum 😭
Çevremde bu varyantı geçiren herkes 8.gun negatif çıktı.

Benzer konu çok açılmıştır. Ama ben fikrim olmadığı için takip etmemiştim. Etrafımda covid olan neredeyse olmamıştı çünkü. Sinüzitim var gibi hissediyordum. Annem de öksürüyordu. Corona testi yaptırdık. Uyandım ve telefonuma gelen mesaja göre test sonucu pozitif. Biz öksürük şurubu, sinüzit ilacı vs içiyorduk. Hemen kesmeli miyiz? Filyasyon ekibi bize ilaç mı temin edecek? Yoksa bir ilacı yok vitamin mi alacağız?
Öncelikle geçmiş olsun.Ben de geçen hafta olmuştum,bugün filyasyon ekibi arar durumunuzu anlatırsınız.İlaç artık vermiyorlar varyant değiştiği için illa almak isterseniz en yakın hastaneyi söylüyorlar.Ben soğuk algınlığı kullandım 2 gün bol ıhlamur çayı,udi hindi yağı 1 çay kaşığı kullandım 2 günde toparladım.Ailemden de herkes oldu onlarda kozalak şurubu içerek geçirdiler.Tavsiyem bol vitamin al,takviye vitamin al

Arkadaşlar filyasyon ekibi kalkmadı. Geçen hafta görümcem pozitifti, hem ilaç getirdiler hem de bir kere kontrole geldiler. (İlacı kendi isteği ile kullanmadı orası ayrı)
Bölgesel değişiklikler olabilir mi acaba?
Bizde 7 subatta pozitif cıktık canım gelen giden olmadı..

Haberlerde hafif diye duyduk ama bu kadarını beklemiyorduk. Bakın sadece yutkunurken batma oluyordu. Onun dışında genzim doluydu. Annem ise öksürdü biraz. Öksürük şurubu falan içtik. Daha sonra içim rahat etsin diye şipşak yaptırayım dedim. Hani baya emindim negatif çıkacağından. Şaşkınım. Hafif geçiren annem birden ağırlaşmaz değil mi?
Yok yahu
Benim ailemde herkes oldu
Geçmiş olsun

Ağrı ve ateş için ateş düşürücü tavsiye ediyorlar. Ayrıca Vitamin ve takviye edici gıdalar kullanabilirsiniz.
Geçmiş oldun. Çoğu kişi hafif geçiriyor. Korkmayın. Çok yüksek ateş , nefes alma zorluğu falan olursa hemen hastaneyle iletişime geçin.

sakın olll 2 ci pozitifligi gecirmis biri olarak :))) sakın ol rakiii

bol protoın ye somon mesela omega icin cok iyi zaten 2 3 gun istah benim ilkinde azdı ama 2 cide cok farketmedi 1 haftada gecti 2 cisi

bal zencefil zerdacal 3lüsünü yap ama o iyi geliyor bol corba salata haberleri izleme sadece streslisin belli ama o kadar stres olma

Haberlerde hafif diye duyduk ama bu kadarını beklemiyorduk. Bakın sadece yutkunurken batma oluyordu. Onun dışında genzim doluydu. Annem ise öksürdü biraz. Öksürük şurubu falan içtik. Daha sonra içim rahat etsin diye şipşak yaptırayım dedim. Hani baya emindim negatif çıkacağından. Şaşkınım. Hafif geçiren annem birden ağırlaşmaz değil mi?
yaaa zaten korono dedikler bildigin grıp tatlım global baska mevzular var tüm dünya nufusunu nasıl azaltıcagını sasırdılar ben bu arada asılı degilim

babam cok meraklıydı bu asıya vs kendi oldu dedemede oldurdur 3 asılı dedem bir gecede kalp krızınden gitti ne bir hastalıgı var ne hayatında icki sigara icmis adam 1 gecede gitti o kadar üzüldük ki

babam yine gitti 4 üncü asıyıda vuruldu

haberlerde görmüssündür favlıvar bile kalktı
asının ben kisinin genetigini bozdugunu bagısıklıgını düsündügünü düsünüyorum

En son bildiğim kadarıyla artık ilaç filan vermiyolar.Ben agustosta gecırdım eşime eve gelip vermişlerdi eşim içmedi.iyikide içmemiş hepsi ağır ilaçlar ış geri çektiler piyasadan ilaçları.ben hamileydim zaten içemezdim.yani bol bol c vitamini bide hastalığın yaptığı şikayet e göre ağrı kesici soğuk algınlığı ilacı alabilirsiniz.yani hiç bişey almasanda gececek tabi normal atlatıyosan.Ben iki buçuk aylık hamileydim .Hiç ilaç almadım ateş düşürücü bile kuru kuruya yasadım hastalığı ayaktaatlattım çok şükür..

Arayıp ilaç istiyor musunuz diye soruyorlar. Ben aşılı olduğum için istememiştim, sizin kendi tercihiniz. Bol bol c vitamini tüketin, su için, yoğurt yiyin. Parol alabilirsiniz, kan sulandırmada bayağı yardımcı oluyor.

Okuduğum kadarıyla her yerde değişiyormuş durum. İki hafta önce atlattım, Ankaranın bir ilçesindeyim bizi arayıp sormuşlardı.

yaaa zaten korono dedikler bildigin grıp tatlım global baska mevzular var tüm dünya nufusunu nasıl azaltıcagını sasırdılar ben bu arada asılı degilim

babam cok meraklıydı bu asıya vs kendi oldu dedemede oldurdur 3 asılı dedem bir gecede kalp krızınden gitti ne bir hastalıgı var ne hayatında icki sigara icmis adam 1 gecede gitti o kadar üzüldük ki

babam yine gitti 4 üncü asıyıda vuruldu

haberlerde görmüssündür favlıvar bile kalktı
asının ben kisinin genetigini bozdugunu bagısıklıgını düsündügünü düsünüyorum
Ya bende aşısız 2 buçuk aylık hamileyken geçirdim covid.Hiç ilaç almadım.kuru kutuya çektim ayakta atlattım.Halaaşısızım 8 aylık oldum.dün karar verdim aşı olmayaama eşim iyi düşün falan filan beni vazgecirdi.Ne doğru bilemedim

Ben takviye olarak Ocean Imunol Defence almıştım eczacı tavsiyesiyle. Çok iyi gelmişti. Takviye alırsanız iyi olur. Bol bol su için, uyku düzeninize dikkat edin. Geçmiş olsun🙏🏻

Back