Covid testim pozitif.

Gün geçmiyor ki aşılarla ilgili komple teorisi üretilmesin

Valla ben gecen sene oldum, pozitif halimle 3pozitife ve pozitifli bebeğe baktım. Bir gün kemik ağrım oldu, sonra gribe çevirdi. Dinlenmek lüxtü. Ama gecen hafta yine ailecek olduk bu defa iki gece kemiklerimin sancısından baş ağrısından sabaha kadar kıvrandım ağladım. Bebeğimi kimseye bırakamadığım için hastaneyede gidemedim. Yani bu defa ağır gecti benim ama kısa sürdü. Bunuda bu aralar bağışıklığımın düştüğünü fatketmiştim sürekli dudağımda ucuk çıkıyordu, covit olursam yandım diyordum. Ona bağlıyorum. İlaç falan kullanmayın parol, bol su ve c vitamini, d vitamini içeren çeyler yiyip için.

bende almadım ilac alırmıyım hic cevrede ilactan sonra kalp krizi geciren doldu

benim saftriik esimde icti dinlemedi beni haftada 3 kere acile gittik kalbim atıyor kalbim atıyo diyee panık atak gecirdi deliii

hayatta icmem öyle seyler takarım bi komık film biraz güzel erzak oohhh misss :))) alalhtan getirler trendyollar var

Gün geçmiyor ki aşılarla ilgili komple teorisi üretilmesin
komple teorisi benim dedemi öldürdü ama naber

adam istanbulda metrobusle yolculuk yapmıyor köy hanesinde 50 kisilik köyde yasıyor 3 ası üstünede grip asısı vurulmus oldugu halde gitti

hayatı boyunca icki sigara icmemis sabah bir uyanıyor kalbını tutarak ambulans geldi yogun bakım dedem gitti eeee hanı ası koruyo adam herkezden uzak dimi saglıklı beslenmek cabası tabugun altından yumurta etin iyi sebze desen organık kendi ektikleri arka bahcenin

o yuzden kendi canın yanmadan anlayamazsın o teori cürüdü 4 asılı adam ölücekse zaten neden ası yaptınız o zaman

Valla koronam daha yeni bitti ben ve 22 aylık kızım.asla ilaç kullanmadık.hafif atlattık zaten burunda bir sızlama oldu ilk gun bas agrısı oldu bende bebegmde ates. 2.gun hepsı gect sadece burun tıkanıklıgı kaldı oda 4.gun gectı.sukur iyiyz asla ilaç kullanmadım.bebegime Ates dusurucu bile vermedim soguk kopress yaptım okadr.gun içinde 4 5 büyük bir kupa kekik cayı içtim dag kekiki.cocuga da içiriyordum arada oda mandanlina falan yedi bolbol.4.gun bitti.ilaçların etkisine pek inanmıyorum pksuruk surubundaha once bebegm usutmustu oksuruyordu günlerce verdım kesmedi bosu bosuna ilac Almus oldu.onum yerıne bolca bittisel seyler deneyin evde.mesela turpun içine bal karıstıeın turp yedirin pksuruk için.nette de neye hangi sebze meyve iyi gelır yazıyor..benm annemde bası agrısa dolapta ne kada rilac varsa tek tek içiyor.kafasına göre ilaç içmekten ölecek birgün diye butun ilaçları çöpe attık.

Yasi kac ecel desem

İnsanlar birdenbire ölebilir.

Benim rahmetli babannem de covid den 3 sene önce babam onu ziyaret ettiğinde namaz kıl muhabbet edelim diyip babam namazını bitirene kadar arkasında onu beklerken öldü birdenbire.

Dedenize Allah rahmet eylesin ama aşı olmasa hiçbir rahatsızlığı olmasa da insanlar kalp krizinden ölebilirler.

Başınız sağ olsun,deseniz kaç yaşındaydı ? Yani asi olmasa da yaşı gereği aynı şekilde kalp krizi geçirme ihtimali çok yüksek,çünkü kalp krizi damarların tikanmasi sebebiyle olur ve öncesinde anjiyo yapilmadiysa kolay kolay belirti vermez hastalar da hiç birşeyi yoktu biranda gitti derler, aslında damarları yavaş yavaş tikanmistir ama anlamamiardir,yani bu yıllar önce de böyleydi aşılar olmadan once şimdi de böyle, belki bazı belirtileri olmuştur ama dedeniz onemsememistir, size söylememiştir ve genelde erkeklerin damar yapısı gereği ani kalp krizi ile ölme oranı kadınlara göre daha yüksektir, çünkü kadınların onları koruyan hormonları vardır...yani dedenizin kalp krizini aşıya bağlamak çok doğru değil, iki yıl önce de asi olmayan çok erkek hasta hiç birşeyleri olmadığı halde ani kalp krizi ile ölüyordu,

Ayrıca dedeniz 4 tane aşıyı korona için olmuş, 4 asi oldu diye kalp krizi gecirmeyecek ya da ölmeyecek diye bir garanti yok

Verilen bazı vitaminler sgk ödemeli olmuyor.
Durum onunla ilgili olabilir.

Ne güzel bilgiler vermişsiniz. Sadece annemle kuru kuru öksüryoruz. O da saatte bir keredir. Ciğerimizde ağrı yok. Ama işte annem kanser atlattığı için bir an önce öksürmesi geçsin istiyorum. Ciğere inmez inşallah.

Bal zencefil karışımını yaptım, içiyoruz şimdi.

Doktoruyla bi görüşsün belki kan sulandırıcı verebilirler. Böyle bir hastalık geçmişi var. İz bırakmayan acil şifalar diliyorum.

Korkmayin cok sukur virus dayak yemis hali artık şu dönemde bulaşan aşılı mısınız bilmiyorum ben 3 gun gribim diye dolandım koku gidince test yaptirdik pozitif cikmistim. Ilaclar artik yok parol disinda ilac onermemislerdi bize bol bol dinlenin c vit alin bolca meyve . Benimde sinuzitimi azdırmıştı namaz kılarken beynimin akıyor sanıyordum sonradan geciyor

Ben de dün eğilemiyordum, zonkluyordu kafam. Annem bana da öksürme geldi demese vallahi sinüzitim arttı sanardım.

Doktoruyla bi görüşsün belki kan sulandırıcı verebilirler. Böyle bir hastalık geçmişi var. İz bırakmayan acil şifalar diliyorum.
Alıcaz kan sulandırıcı. Siz demeseniz kimse kan sulandırıcı demedi. Sitedeki üyelerden bahsetmiyorum, filyasyon ekibinin vitamin parol tavsiye ederken kan sulandırıcıdan da bahsetmesi gerekmez miydi? Az önce öğrendik, kan sulandırıcı kullanmak lazımmış.

Ben gebeyken geçirdim. Kendi kadın doğum doktorum haricinde kimse söylemedi. Çünkü kronik sıkıntıları olanlar kendi uzmanları ile görüşmeliler. Bazı durumlarda kan sulandırıcı çok daha büyük tehlikelere sebep olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…