Gün geçmiyor ki aşılarla ilgili komple teorisi üretilmesinyaaa zaten korono dedikler bildigin grıp tatlım global baska mevzular var tüm dünya nufusunu nasıl azaltıcagını sasırdılar ben bu arada asılı degilim
babam cok meraklıydı bu asıya vs kendi oldu dedemede oldurdur 3 asılı dedem bir gecede kalp krızınden gitti ne bir hastalıgı var ne hayatında icki sigara icmis adam 1 gecede gitti o kadar üzüldük ki
babam yine gitti 4 üncü asıyıda vuruldu
haberlerde görmüssündür favlıvar bile kalktı
asının ben kisinin genetigini bozdugunu bagısıklıgını düsündügünü düsünüyorum
bende almadım ilac alırmıyım hic cevrede ilactan sonra kalp krizi geciren dolduYa bende aşısız 2 buçuk aylık hamileyken geçirdim covid.Hiç ilaç almadım.kuru kutuya çektim ayakta atlattım.Halaaşısızım 8 aylık oldum.dün karar verdim aşı olmayaama eşim iyi düşün falan filan beni vazgecirdi.Ne doğru bilemedim
komple teorisi benim dedemi öldürdü ama naberGün geçmiyor ki aşılarla ilgili komple teorisi üretilmesin
Yasi kac ecel desemkomple teorisi benim dedemi öldürdü ama naber
adam istanbulda metrobusle yolculuk yapmıyor köy hanesinde 50 kisilik köyde yasıyor 3 ası üstünede grip asısı vurulmus oldugu halde gitti
hayatı boyunca icki sigara icmemis sabah bir uyanıyor kalbını tutarak ambulans geldi yogun bakım dedem gitti eeee hanı ası koruyo adam herkezden uzak dimi saglıklı beslenmek cabası tabugun altından yumurta etin iyi sebze desen organık kendi ektikleri arka bahcenin
o yuzden kendi canın yanmadan anlayamazsın o teori cürüdü 4 asılı adam ölücekse zaten neden ası yaptınız o zaman
İnsanlar birdenbire ölebilir.komple teorisi benim dedemi öldürdü ama naber
adam istanbulda metrobusle yolculuk yapmıyor köy hanesinde 50 kisilik köyde yasıyor 3 ası üstünede grip asısı vurulmus oldugu halde gitti
hayatı boyunca icki sigara icmemis sabah bir uyanıyor kalbını tutarak ambulans geldi yogun bakım dedem gitti eeee hanı ası koruyo adam herkezden uzak dimi saglıklı beslenmek cabası tabugun altından yumurta etin iyi sebze desen organık kendi ektikleri arka bahcenin
o yuzden kendi canın yanmadan anlayamazsın o teori cürüdü 4 asılı adam ölücekse zaten neden ası yaptınız o zaman
Başınız sağ olsun,deseniz kaç yaşındaydı ? Yani asi olmasa da yaşı gereği aynı şekilde kalp krizi geçirme ihtimali çok yüksek,çünkü kalp krizi damarların tikanmasi sebebiyle olur ve öncesinde anjiyo yapilmadiysa kolay kolay belirti vermez hastalar da hiç birşeyi yoktu biranda gitti derler, aslında damarları yavaş yavaş tikanmistir ama anlamamiardir,yani bu yıllar önce de böyleydi aşılar olmadan once şimdi de böyle, belki bazı belirtileri olmuştur ama dedeniz onemsememistir, size söylememiştir ve genelde erkeklerin damar yapısı gereği ani kalp krizi ile ölme oranı kadınlara göre daha yüksektir, çünkü kadınların onları koruyan hormonları vardır...yani dedenizin kalp krizini aşıya bağlamak çok doğru değil, iki yıl önce de asi olmayan çok erkek hasta hiç birşeyleri olmadığı halde ani kalp krizi ile ölüyordu,komple teorisi benim dedemi öldürdü ama naber
Ayrıca dedeniz 4 tane aşıyı korona için olmuş, 4 asi oldu diye kalp krizi gecirmeyecek ya da ölmeyecek diye bir garanti yokkomple teorisi benim dedemi öldürdü ama naber
SGK çok az bir kısmını ödüyor. Eşime yazılan ilaçları 75 TL ye aldık eczaneden sgk mız olmasına rağmenbir tane multicold, bir tane multi C ve 1 tane de antibiyotik yazmıştı doktor. Sağlık ocağı bizi hiç aramadı. Eşim Medicalpark Hastanesi'ne gidip pozitifim dedi, çok öksürüyordu. Tomografi ile ciğerlerine bakıldı ve serum taktırdı. Doktor gerekli ilaçları da yazmış, öyle aldık.
Geçmiş olsun.
Filyasyon artık ilaç getirmiyor çünkü kullanılmıyor o ilaç.
Geçen eşim test yaptırdı doktor soğuk algınlığı ve grip ilacı, c vitamini, d vitamini, parol yazmış. Bunları kullan vitaminlerle düzenli devam et demiş. Eşim negatif çıktı ama grip olduğu için ilaçları içmeye devam etti
Bitkisel destek alabilirsiniz. Harnup özü, udi hindi yağı gibi. Sarımsak, kemik suyu çorbası...
Oksimetre ile oksijen seviyenizi ölçün 92nin altına indiği anda acile gidin.
Eğer akciğerlerinizde bir acı varsa yine acile gidin röntgene bakarlar. Eğer bir enfeksiyon varsa ek olarak antibiyotik verirler.
Artık filyasyon ekibi gelmiyor. Artık hastalık normal covid olarak değilde ağır grip şeklinde seyrediyor. Bazı arkadaşlar sağlık ocağı demiş ama bazı yerlerde sağlık ocağından arayan olmuyor. Onların doktoru aramış sanirim. Genel itibariyle halk sağlığı sizi mutlaka arıyor ve herseyi anlatıyor. İlaç olarak şu ilaç demiyorlar. Sadece agrilar için parol iç diyorlar çünkü ateş düşürücü etkisi var o anlamda rahatlatıyor. Birde takviye edici gıda kullanıyorsanız. C vit d vitamini çinko desteği yapılabilir. Anneniz öksürüyorum ise bal zencefil kullanabilir. Gecmis olsun. Bizde 3 covidli baktim ben artık alıştım rutine.
Saatte bir iki kuru kuru öksürüyoruz. İnşallah kötüye gitmeyiz.Çok geçmiş olsunNasıl atlatıyorsunuz şu anda
Ne güzel bilgiler vermişsiniz. Sadece annemle kuru kuru öksüryoruz. O da saatte bir keredir. Ciğerimizde ağrı yok. Ama işte annem kanser atlattığı için bir an önce öksürmesi geçsin istiyorum. Ciğere inmez inşallah.
Korkmayin cok sukur virus dayak yemis hali artık şu dönemde bulaşan aşılı mısınız bilmiyorum ben 3 gun gribim diye dolandım koku gidince test yaptirdik pozitif cikmistim. Ilaclar artik yok parol disinda ilac onermemislerdi bize bol bol dinlenin c vit alin bolca meyve . Benimde sinuzitimi azdırmıştı namaz kılarken beynimin akıyor sanıyordum sonradan geciyorBenzer konu çok açılmıştır. Ama ben fikrim olmadığı için takip etmemiştim. Etrafımda covid olan neredeyse olmamıştı çünkü. Sinüzitim var gibi hissediyordum. Annem de öksürüyordu. Corona testi yaptırdık. Uyandım ve telefonuma gelen mesaja göre test sonucu pozitif. Biz öksürük şurubu, sinüzit ilacı vs içiyorduk. Hemen kesmeli miyiz? Filyasyon ekibi bize ilaç mı temin edecek? Yoksa bir ilacı yok vitamin mi alacağız?
Ben de dün eğilemiyordum, zonkluyordu kafam. Annem bana da öksürme geldi demese vallahi sinüzitim arttı sanardım.Korkmayin cok sukur virus dayak yemis hali artık şu dönemde bulaşan aşılı mısınız bilmiyorum ben 3 gun gribim diye dolandım koku gidince test yaptirdik pozitif cikmistim. Ilaclar artik yok parol disinda ilac onermemislerdi bize bol bol dinlenin c vit alin bolca meyve . Benimde sinuzitimi azdırmıştı namaz kılarken beynimin akıyor sanıyordum sonradan geciyor
Saatte bir iki kuru kuru öksürüyoruz. İnşallah kötüye gitmeyiz.
Alıcaz kan sulandırıcı. Siz demeseniz kimse kan sulandırıcı demedi. Sitedeki üyelerden bahsetmiyorum, filyasyon ekibinin vitamin parol tavsiye ederken kan sulandırıcıdan da bahsetmesi gerekmez miydi? Az önce öğrendik, kan sulandırıcı kullanmak lazımmış.Doktoruyla bi görüşsün belki kan sulandırıcı verebilirler. Böyle bir hastalık geçmişi var. İz bırakmayan acil şifalar diliyorum.
Alıcaz kan sulandırıcı. Siz demeseniz kimse kan sulandırıcı demedi. Sitedeki üyelerden bahsetmiyorum, filyasyon ekibinin vitamin parol tavsiye ederken kan sulandırıcıdan da bahsetmesi gerekmez miydi? Az önce öğrendik, kan sulandırıcı kullanmak lazımmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?