Benzer konu çok açılmıştır. Ama ben fikrim olmadığı için takip etmemiştim. Etrafımda covid olan neredeyse olmamıştı çünkü. Sinüzitim var gibi hissediyordum. Annem de öksürüyordu. Corona testi yaptırdık. Uyandım ve telefonuma gelen mesaja göre test sonucu pozitif. Biz öksürük şurubu, sinüzit ilacı vs içiyorduk. Hemen kesmeli miyiz? Filyasyon ekibi bize ilaç mı temin edecek? Yoksa bir ilacı yok vitamin mi alacağız?
Cok gecmis olsun da hic mi haber okumuyorsunuz? Etrafinizda hic mi covid olan olmadi.O ilaclarin bir ise yaramadigi artik kullanmadigi,filyasyonun cook uzun zamandir evlere gelmedigi falan??
Tabi ya.Denek olduk resmen.8 er icilen bir yana sıtma ilaci icirdiler millete.Bakalim neler cikacak uzun donemde yan etkileri.O ilaçlar kaldırıldı zaten. Vitaminler ve grip ilacı reçete ediyorlar, kendi paranla eczaneden alıyorsun
Allah korusun, inşallah kötü bir etkisi olmaz. Ben o zaman da içmemiştim o ilaçları attım parol kullanmıştım sadece. Bir de karantina süresi 7 gün, 7 günde kimse negatife dönmüyor, 15.ci gün bile pozitif kalan var. Yarın sözde karantinam bitiyor, işe başlamam gerek. Patronumla görüşeceğim test de yapmıyorlar çünkü şu an burada. Kimsenin vebaline girmek istemiyorumTabi ya.Denek olduk resmen.8 er icilen bir yana sıtma ilaci icirdiler millete.Bakalim neler cikacak uzun donemde yan etkileri.
Ailemizde kronik hasta olduğu için kemik çevremiz hariç kimseyle görüşmüyoruz iki senedir. Filyasyon artık gelmiyor diye bir haber okumuştum ama bana sms atmışlar geleceğiz diye ondan sordum. Teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. Kendimden çok annem için endişeleniyorum.Cok gecmis olsun da hic mi haber okumuyorsunuz? Etrafinizda hic mi covid olan olmadi.O ilaclarin bir ise yaramadigi artik kullanmadigi,filyasyonun cook uzun zamandir evlere gelmedigi falan??
Teşekkür ederim, çok fayfalı bir bilgi.Bende şu an pozitifim, 2. kezFilyasyon ekibi kaldırılmış malesef, sağlık ocağından aile hekiminiz arayacak (aramazsa siz arayın) şikayetlerinizi soracak, ona göre ilaç göndericek. Evdeki ilaçları da doktoronuza söylersiniz.
Haberlerde hafif diye duyduk ama bu kadarını beklemiyorduk. Bakın sadece yutkunurken batma oluyordu. Onun dışında genzim doluydu. Annem ise öksürdü biraz. Öksürük şurubu falan içtik. Daha sonra içim rahat etsin diye şipşak yaptırayım dedim. Hani baya emindim negatif çıkacağından. Şaşkınım. Hafif geçiren annem birden ağırlaşmaz değil mi?Geçmiş olsun
O ilaçlar artık yok kaldırıldı
Ama hastalık eskisi gibi ağır geçirilmiyor
Aşkları oldurtsanız gribin biraz daha ağırı gibi
Hangi grib ilacı acaba?O ilaçlar kaldırıldı zaten. Vitaminler ve grip ilacı reçete ediyorlar, kendi paranla eczaneden alıyorsun
Bulaş ihtimali azalıyormuş güya 7 gün sonunda. 7 gün sonunda pozitif çıksanız bile karantinanız uzamıyor.Allah korusun, inşallah kötü bir etkisi olmaz. Ben o zaman da içmemiştim o ilaçları attım parol kullanmıştım sadece. Bir de karantina süresi 7 gün, 7 günde kimse negatife dönmüyor, 15.ci gün bile pozitif kalan var. Yarın sözde karantinam bitiyor, işe başlamam gerek. Patronumla görüşeceğim test de yapmıyorlar çünkü şu an burada. Kimsenin vebaline girmek istemiyorum
Artık filyasyon ekibi gelmiyor. Artık hastalık normal covid olarak değilde ağır grip şeklinde seyrediyor. Bazı arkadaşlar sağlık ocağı demiş ama bazı yerlerde sağlık ocağından arayan olmuyor. Onların doktoru aramış sanirim. Genel itibariyle halk sağlığı sizi mutlaka arıyor ve herseyi anlatıyor. İlaç olarak şu ilaç demiyorlar. Sadece agrilar için parol iç diyorlar çünkü ateş düşürücü etkisi var o anlamda rahatlatıyor. Birde takviye edici gıda kullanıyorsanız. C vit d vitamini çinko desteği yapılabilir. Anneniz öksürüyorum ise bal zencefil kullanabilir. Gecmis olsun. Bizde 3 covidli baktim ben artık alıştım rutine.Ailemizde kronik hasta olduğu için kemik çevremiz hariç kimseyle görüşmüyoruz iki senedir. Filyasyon artık gelmiyor diye bir haber okumuştum ama bana sms atmışlar geleceğiz diye ondan sordum. Teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. Kendimden çok annem için endişeleniyorum.
Allah korusun, inşallah kötü bir etkisi olmaz. Ben o zaman da içmemiştim o ilaçları attım parol kullanmıştım sadece. Bir de karantina süresi 7 gün, 7 günde kimse negatife dönmüyor, 15.ci gün bile pozitif kalan var. Yarın sözde karantinam bitiyor, işe başlamam gerek. Patronumla görüşeceğim test de yapmıyorlar çünkü şu an burada. Kimsenin vebaline girmek istemiyorum
Bulaş ihtimali azalıyormuş güya 7 gün sonunda. 7 gün sonunda pozitif çıksanız bile karantinanız uzamıyor.
Şu an okullarda pozitif olduğu halde ders anlatan öğretmenler tanıyorum bu yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?