How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Covid testi 3 seferdir pozitif çıkan eşimde hala bulaş riski var mıdır ?

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.067
1.429
333
Merhaba arkadaşlar .. eşimle testimiz pozitif çıktı 7 gün karantinanın ardından işlerimize döndük .. tamamen meraktan yeniden test yaptırdık ben negatif eşim pozitif çıktı 8. Gün. Sonra geçmemiştir daha dedik dün bir test daha yaptırdı eşim yine pozitif yani 14.gün. Merak ettiğim aynı odalardayız yemek yiyoruz aynı evde yaşıyoruz sonuçta bana tekrar bulaşma gibi bir risk oluyor mu cahil cahil yorumlar yapıp duruyoruz :) belki bilen ya da yaşayan vardır .. teşekkür ederim şimdiden yanıtlar için.

Babam da pozitif çıkmıştı on gün sonra, ama aile hekimiz sorun yok dedi, zaten çok mesafe yoktu evde,o öyle deyince komple bıraktık önlemleri

Merhaba arkadaşlar .. eşimle testimiz pozitif çıktı 7 gün karantinanın ardından işlerimize döndük .. tamamen meraktan yeniden test yaptırdık ben negatif eşim pozitif çıktı 8. Gün. Sonra geçmemiştir daha dedik dün bir test daha yaptırdı eşim yine pozitif yani 14.gün. Merak ettiğim aynı odalardayız yemek yiyoruz aynı evde yaşıyoruz sonuçta bana tekrar bulaşma gibi bir risk oluyor mu cahil cahil yorumlar yapıp duruyoruz :) belki bilen ya da yaşayan vardır .. teşekkür ederim şimdiden yanıtlar için.
teste tekrardan gerek yok ki bizde koronayız eşimle ikimizin testi pozitif çıktı 3. gün karantinanın 7. gün dolduğunda normal yaşamınıza geri dönebilirsiniz dediler test yaptırmadan bence pozitiflik hala virüsün bizimle birlikte olmasından kaynaklı bulaş riski siz daha anlamadığınız zamanlarda oluyor ben 3 gün gribim diye dolandım etrafta 4. gün koku tat gidince eşime dedim bak test verelim diye yoksa asla test vermeyecektik antikorluyuz şuan bolca biz 3. aşıyıda olmuştuk birde antikor kaynıyor bolcaa bulaş dönemini geçtik merak etmeyin :rapci:

İnternette böyle bir soruya denk gelmiştim evet bulaş riski vardır yazıyordu ne kadar doğrudur bilemem çok geçmiş olsun

Back