• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid suresinde mide bulantisi ve halsizlik istahsizlik sizde de oldumu

Sanem0907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2017
1.607
737
123
33
Bugun annemin 5.günu ilac kullaniyor. Dun iyiydi ilaclar biraz iyi geldi. Ama halen istahsiz bulanti hissi oluyor yemek yiyemiyor halsiz dusuyor. Normalmi bu surecte. Bulanti oldumu ne kullandiniz. Yemek yiyemiyor hic. ondan dolayi halsiz oluyor. Ne yapsam iyi gelir arada boyle halsizlik oluyormu

Ben atlatalı 1.5 ay oluyor ara sıra bulantı ve ağrılarım oluyor doktorlar normal karşılıyor herkeste oluyormuş . Hastalık sürecine gelirsek benimde cok bulantılarım oluyodu bence normal nane limon veya zencefil icirmenizi tavsiye ederim . Halsizlik gayet normal ben 10 saniye bile ayağa kalkamazdım bol su c vitamini yardımcı olacaktır kötüleşirse ateş nefes darlığı gibi 112 yi bilgilendirin bu belirtiler hemen hemen herkeste oluyor

Sure diye okudum çok afedersiniz ne suresi la covid in sure si mi varmış oldum bi an :KK14: :KK70:
Çok geçmişler olsun tez toparlanır inşallah :dua:

Ben atlatalı 1.5 ay oluyor ara sıra bulantı ve ağrılarım oluyor doktorlar normal karşılıyor herkeste oluyormuş . Hastalık sürecine gelirsek benimde cok bulantılarım oluyodu bence normal nane limon veya zencefil icirmenizi tavsiye ederim . Halsizlik gayet normal ben 10 saniye bile ayağa kalkamazdım bol su c vitamini yardımcı olacaktır kötüleşirse ateş nefes darlığı gibi 112 yi bilgilendirin bu belirtiler hemen hemen herkeste oluyor
sizin o surede nasil belirtileriniz vardi bende cigerlerimde oldugunu hissediyorum nefes alinca efor sarfedince yoruyor beni. sanki cigerlerime tam nefesim gitmiyor bi agirlik var gogsumde. Halsizlik ara ara oluyor. Ama istahsizlik hep var. annem ve bende ayni belirtileri yasiyoruz. Bide ilaclari kullandinizmi cogu insan yan etkileri oldu diyor

sizin o surede nasil belirtileriniz vardi bende cigerlerimde oldugunu hissediyorum nefes alinca efor sarfedince yoruyor beni. sanki cigerlerime tam nefesim gitmiyor bi agirlik var gogsumde. Halsizlik ara ara oluyor. Ama istahsizlik hep var. annem ve bende ayni belirtileri yasiyoruz. Bide ilaclari kullandinizmi cogu insan yan etkileri oldu diyo

ilk gün sabah bir akşam bir ertesi gün sabah 2 tane içip daha da içmedim favira denen ilactan zaten diğer sıtma ilacı kanda pıhtılaşma yapıyor ona ağzımı sürmedim . Bende sırt ağrısı ile başladı felâket bir ağrıydı bir hafta anlamadım daha sonra mideme vurdu günlerce ağlıyarak acile gittim kurtarın bu ağrıdan beni diye kimse anlamadı herkes şaşkındı ilaclarla serumlarla fayda etmiyodu midemdeki ağrıya daha sonra mide bulantısı ishal oldu o gün fenalaştım ambulans çağırdılar ekipler görür görmez titrememden anladı ateşim yoktu ama titriyodum o gün için de pozitif çıktım zaten daha sonra yoğun bir halsizlik ayağa kalkamadım 5 gün boyunca midemi çürütmüş gibi koku geliyordu şaşırmıştım bu duruma . 5. Günden sonra yavaş yavaş kalktım ayağa halsizlik çabuk yorulmalarımın geçmesi yani toparlamak 2 haftayı buldu . Bu süreçte zencefil içtim kekik çayı içtim birer bardak bunlar günlük olarak aldım. Ciğerlerime iki kez bakıldı temiz çıktı ancak bende hissediyorum göğüste ağrı ve sırtta ağrı hala ara sıra var nefes darlığı öksürük falan olmadı ben ağrılardan çok çektim Allah herkese şifa versin zor hastalık ağrı etkilerini tam atlatamadım .

sizin o surede nasil belirtileriniz vardi bende cigerlerimde oldugunu hissediyorum nefes alinca efor sarfedince yoruyor beni. sanki cigerlerime tam nefesim gitmiyor bi agirlik var gogsumde. Halsizlik ara ara oluyor. Ama istahsizlik hep var. annem ve bende ayni belirtileri yasiyoruz. Bide ilaclari kullandinizmi cogu insan yan etkileri oldu diyor
Yani demem o ki şu durumu gayet normal benim iştahım günlerce gelmedi mide bulantısına nane limon deneyebilirsin inşallah faydası olur . Tansiyonu falan yoksa az miktar zencefil çayı da verebilirsin oda iyi gelir mide bulantısına korkma endişe yapma sindirim sistemini çok etkiliyor o yüzden mide bulantısı iştah kaybı normal .

Back