Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eğer hala hasta iseniz bekleyin kendinizi toplayın..eğer atlatmış iseniz neden olmasın..zaten doğal bağışıklık kazandınız sakın hamile iken aşı falan olmayın lütfen
Eğer hala hasta iseniz bekleyin kendinizi toplayın..eğer atlatmış iseniz neden olmasın..zaten doğal bağışıklık kazandınız sakın hamile iken aşı falan olmayın lütfen
Suanda ikimizde iyileştik karantinamiz devam ediyor sadece. Asi vurulmadim vurulmayida suanlik düşünmüyorum, gebelik düşündüğüm icin kesinlikle istemiyorum zaten
Suanda ikimizde iyileştik karantinamiz devam ediyor sadece. Asi vurulmadim vurulmayida suanlik düşünmüyorum, gebelik düşündüğüm icin kesinlikle istemiyorum zaten
Esim pozitif cikti ben direkt temasliyim. İkimizinde 2 doz asisi var. Hafif atlatiyor. Internetten baktim spermle bulasmiyor yaziyor covid icin gariptir yumurtlama günümde geldi bu süreçte denemeye devam etsek mi bilemiyorum ben de.