Covid 😔

ozgurruzgar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
732
498
103
34
Merhaba arkadaşlar bugün covid olmamın 8. Günü bitmek üzere.ama ben gayet başlarda sadece nezle olduğumu sanmıştım çünkü kulak boğaz kaşıntısı bide hapsuruk oldu bende ama bu iki gündür sanki grip gibi ya ağrım yok çok şükür ama böyle sesimde boğulma bi yorgunluk enerjim tükenmiş çökmüşüm gibi.burnum dolu dolu.sonradan fenalaşırsam diye çok korkuyorum ya.bu şekilde covid olan varmı yoksa kötüleşiyorummu baya mutsuzum regli oldum iyice ağlıcam.

Burnunuzdan sirkeli su çekiyor musunuz .
Ses tellerinizdeki iltihabı dağıtır genizden gecerek

Burnunuzdan sirkeli su çekiyor musunuz .
Ses tellerinizdeki iltihabı dağıtır genizden gecerek
Yok çekmiyorum tıkalı derken mesela en başlarda burnum kuruydu bu ikigündür tıkalı değil ama çok afedersiniz sünkürünce baya burnum akıyor.antibiotik kullandım.ne güzel çok hafif atlatıyorum derken gribe çevirdi gibi .tat koku gitmese anlamıcaktım covid olduğumu

Zatürre aşımla birlikte 5 tane aşım var 2 sinovc 2 biontek ama son aşımdan 9 ay geçti bide aşılar tutmuyo malesef bende.herkes diyo merak etme gün geçtik atılıyo vücuttan artık fenalaşmazsn ama işte korkuyorum

C vitamini çinko ve d vitamini al canım çok faydasını gördüm. Moralini de yüksek tut lütfen. Moral de çok önemli bağışıklık için. Inşallah hemencik iyi olursun

C vitamini çinko ve d vitamini al canım çok faydasını gördüm. Moralini de yüksek tut lütfen. Moral de çok önemli bağışıklık için. Inşallah hemencik iyi olursun
Alıyorum canım çok teşekkür ederim bide regliyim ya sanırım oda hormonlardan dolayımıdır ne mutsuz ediyor.malesef bağısıklık yetmezliği hastasıyım elimden geldiğince güçlü durmayada çalışıyorum

İlk hafta hiçbirşeyim yoktu ikinci ve üçüncü hafta karantinadayken 2 kere hastanelik oldum..ağrı eşiğim çok yüksek olmasına rağmen ölüyorum diye ağladığımı biliyorum

Geçmiş olsun sizede acaba nezaman toparlanmaya geçicez
Valla eşimde sizinle aynı tarihte olmuş hala dinleniyor, korkmayın daha kötü olmazsınız. Ayrıca doktor öksürüğü için antibiyotik önerdi sizde bi danışın isterseniz öksürük varsa felan

Valla eşimde sizinle aynı tarihte olmuş hala dinleniyor, korkmayın daha kötü olmazsınız. Ayrıca doktor öksürüğü için antibiyotik önerdi sizde bi danışın isterseniz öksürük varsa felan
Öksürük tek tük var bende içiyorum antibiotk ama ağlamak geliyo hep içimden

Bu yaşadıklarınız normal , iyi beslenin , bol su için ve dinlenin, geçmiş olsun

Ben de çok ağır geçirdim. Dört beş gün hafif üşütme grip gibiydi, ayakta ve hafifti, covid bile sanmadım. Sonra birden o kadar fenalaştım ki, test yaptırdım covid çıktım. Bir hafta da öyle yattım çok ağır karantina geçirdim. Karantinam yarın bitiyor ve ben toparlanmış değilim.

Peki nedem öyle olmuş nedeni ne biliyomusunuz gittikçe insan ii olmazmı ya
Doktorum bazı insanlarda ilk hafta hiçbirşey yokmuş gibi görünür dedi..ailede tek ağır ben geçirdim..felaket ağrılarım oldu ve eğer hastanelik olursanız kovidlilerde damar yolu zor bulunuyor sakın korkmayın..oradaki damar yolumu açan kişi demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…