Covid olabilir miyim?

Kovid ihtimaliniz var tabi bendede ateş hic olmamıştı hatta öksürük dahi olmadı gun de 1 paket sigara içmeme rağmen asiri bir bas ağrısı sırt bacak ağrısı ile geçti kovid vücut ağrıları bariz belirti bence test yaptırın

Aynı durum ben ve kızımda var, doktora gıttık faranjıt deyıp ilaç verdı rapor ıstedım vermedı ıcsın gıtsın okula dedı teste de yollamadı bitcekmıs antıbıyotık. Bız evden cıkmadık bes gun ilaç aldım ama gecmıyo hala. Devlette de aile hekimim yonlendırmıyo yapmıyolar. Şimdi bı ozel hastane ila konustum ona gıdıcem kız uyanınca. 250 lira kısı bası. Uyanmasını beklıyorum

Kas ağrısı olup negatif çıkana rastlamadım.

Gel test yapayim, hemen öğreniriz. Sonucta bosuna yazmadiniz buraya; yardimimiz dokunsun.

Benim de bel ağrısıyla başlamıştı. Bence olabilirsiniz ama test yaptırın. Yoksa fikirden öteye gidemez burada yazılanlar. Geçmiş olsun.

Eşim acayip bir kuru öksürük ama kusana kadar köh köh ki sigara kullanmaz,yüksek ateş iştahsızlık, ishal vb ağır belirtilerle geçirdi ki ilk testi de negatif çıktı,göğüs hastalıkları doktoru tomografi istedi bulgular covid uyumlu tekrar test alalım dedi, o şekilde 2.test yapıldı ve pozitif çıktı.
Benim burnum aktı çok ,baş agrım oldu ve tat koku kaybı yaşadım(bu uzun sürdü geçmesi 3 ay kadar)ama ayaktaydım eşim kadar kötü olmadım,ortada covid illeti olmasaydı nezle oldum derdim. Dolayısıyla herkes farklı atlatıyor,bence test yaptirin ama negatif çıkarsa bile mümkün olduğu kadar evde kalın,kimseyle temasta bulunmayin zira doğru çıkmayabiliyor.

Faranjitle cok karistiriyorlar.Ilaca ragmen 5 gundur gecmemesi covid düsündúrur devlet hastanesinde ucretsiz yaptirabilirsiniz biraz beklersiniz sadece

Belirtiler herkeste farkli, etkileri de farkli oluyordur haliyle. Ben de korona gecirdim, aşi da oldum 2 doz hicbirinde gecikme ve duzensizlik yaşamadim.

olabilirsiniz ama suan griple karışabiliyor iştahiniz kesildimi. hem kan hemde test verin testler bazen negatif çıkabilir. 2 defa 1 gün arayla verin derim. geçmiş olsun..

Faranjitle cok karistiriyorlar.Ilaca ragmen 5 gundur gecmemesi covid düsündúrur devlet hastanesinde ucretsiz yaptirabilirsiniz biraz beklersiniz sadece
Bız yaptırdık ozelde beklıyoruz sonucu. Devlet cok kalabalıktı o yuzden mecburen ozelde yaptırdım

Olabilir test yaptırın önce hemen bence

Bız yaptırdık ozelde beklıyoruz sonucu. Devlet cok kalabalıktı o yuzden mecburen ozelde yaptırdım
Gecmis olsun,covit disinda farkli grip virüsleri de cok yayginmis okullarin acilmasiyla.Ama test sart.ona göre hareket eder insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…