Kovid ihtimaliniz var tabi bendede ateş hic olmamıştı hatta öksürük dahi olmadı gun de 1 paket sigara içmeme rağmen asiri bir bas ağrısı sırt bacak ağrısı ile geçti kovid vücut ağrıları bariz belirti bence test yaptırınCumartesi gunu kizimda nezle gibi hapşırık hafif öksürük burun akıntısı gibi belirtiler gorulmeye baslandi Ayni gun bendede ayni septomlar ek olarak belimden asagida (kalca arka bacak gibi..) agrilar gorulmeye baslandi Kizimda da (11yaşında) ayni yerlerde kas agrilari baslamis Bu arada 2 biontech aşımı oldum Ama hic ateşlenmedik Sizce covid olma ihtimali var mi yoksa soguk alginligi mi?
Kas ağrısı olup negatif çıkana rastlamadım.Cumartesi gunu kizimda nezle gibi hapşırık hafif öksürük burun akıntısı gibi belirtiler gorulmeye baslandi Ayni gun bendede ayni septomlar ek olarak belimden asagida (kalca arka bacak gibi..) agrilar gorulmeye baslandi Kizimda da (11yaşında) ayni yerlerde kas agrilari baslamis Bu arada 2 biontech aşımı oldum Ama hic ateşlenmedik Sizce covid olma ihtimali var mi yoksa soguk alginligi mi?
online test te mi oluyor?ben şokkkkkGel test yapayim, hemen öğreniriz. Sonucta bosuna yazmadiniz buraya; yardimimiz dokunsun.
Benim de bel ağrısıyla başlamıştı. Bence olabilirsiniz ama test yaptırın. Yoksa fikirden öteye gidemez burada yazılanlar. Geçmiş olsun.Cumartesi gunu kizimda nezle gibi hapşırık hafif öksürük burun akıntısı gibi belirtiler gorulmeye baslandi Ayni gun bendede ayni septomlar ek olarak belimden asagida (kalca arka bacak gibi..) agrilar gorulmeye baslandi Kizimda da (11yaşında) ayni yerlerde kas agrilari baslamis Bu arada 2 biontech aşımı oldum Ama hic ateşlenmedik Sizce covid olma ihtimali var mi yoksa soguk alginligi mi?
e online teşhis koymamizi bekliyorlar ya, test nie olmasindionline test te mi oluyor?ben şokkkkk
Faranjitle cok karistiriyorlar.Ilaca ragmen 5 gundur gecmemesi covid düsündúrur devlet hastanesinde ucretsiz yaptirabilirsiniz biraz beklersiniz sadeceAynı durum ben ve kızımda var, doktora gıttık faranjıt deyıp ilaç verdı rapor ıstedım vermedı ıcsın gıtsın okula dedı teste de yollamadı bitcekmıs antıbıyotık. Bız evden cıkmadık bes gun ilaç aldım ama gecmıyo hala. Devlette de aile hekimim yonlendırmıyo yapmıyolar. Şimdi bı ozel hastane ila konustum ona gıdıcem kız uyanınca. 250 lira kısı bası. Uyanmasını beklıyorum
Konuyu dağıtmak istemiyorum ama covid geçirmiş hemcinsimi görünce sormak istedim, hastalık sonrası regl düzeninizde değişme oldu mu? Geçen ay 30'unda olmuştum 5 gün kadar gecikti 2-3 gün önce tüm regl öncesi belirtiler vardı şimdi tık yok 17'sinde bitmişti karantinam. Erken menapoza sebep oluyor gibi şeyler okudum bugün tedirgin oldum
olabilirsiniz ama suan griple karışabiliyor iştahiniz kesildimi. hem kan hemde test verin testler bazen negatif çıkabilir. 2 defa 1 gün arayla verin derim. geçmiş olsun..Cumartesi gunu kizimda nezle gibi hapşırık hafif öksürük burun akıntısı gibi belirtiler gorulmeye baslandi Ayni gun bendede ayni septomlar ek olarak belimden asagida (kalca arka bacak gibi..) agrilar gorulmeye baslandi Kizimda da (11yaşında) ayni yerlerde kas agrilari baslamis Bu arada 2 biontech aşımı oldum Ama hic ateşlenmedik Sizce covid olma ihtimali var mi yoksa soguk alginligi mi?
Bız yaptırdık ozelde beklıyoruz sonucu. Devlet cok kalabalıktı o yuzden mecburen ozelde yaptırdımFaranjitle cok karistiriyorlar.Ilaca ragmen 5 gundur gecmemesi covid düsündúrur devlet hastanesinde ucretsiz yaptirabilirsiniz biraz beklersiniz sadece
Olabilir test yaptırın önce hemen benceCumartesi gunu kizimda nezle gibi hapşırık hafif öksürük burun akıntısı gibi belirtiler gorulmeye baslandi Ayni gun bendede ayni septomlar ek olarak belimden asagida (kalca arka bacak gibi..) agrilar gorulmeye baslandi Kizimda da (11yaşında) ayni yerlerde kas agrilari baslamis Bu arada 2 biontech aşımı oldum Ama hic ateşlenmedik Sizce covid olma ihtimali var mi yoksa soguk alginligi mi?
Gecmis olsun,covit disinda farkli grip virüsleri de cok yayginmis okullarin acilmasiyla.Ama test sart.ona göre hareket eder insan.Bız yaptırdık ozelde beklıyoruz sonucu. Devlet cok kalabalıktı o yuzden mecburen ozelde yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?