Test yaptirsaniza hemen.Cumartesi gunu kizimda nezle gibi hapşırık hafif öksürük burun akıntısı gibi belirtiler gorulmeye baslandi Ayni gun bendede ayni septomlar ek olarak belimden asagida (kalca arka bacak gibi..) agrilar gorulmeye baslandi Kizimda da (11yaşında) ayni yerlerde kas agrilari baslamis Bu arada 2 biontech aşımı oldum Ama hic ateşlenmedik Sizce covid olma ihtimali var mi yoksa soguk alginligi mi?
Aksam test yaptirmaya gidicez En azindan icimiz rahat ederEvet var
Hafif kirginlik ve göz yanmasiyla pozitif çıktım ki soğuk algınlığı ilacı içince geçiyordu
Konuyu dağıtmak istemiyorum ama covid geçirmiş hemcinsimi görünce sormak istedim, hastalık sonrası regl düzeninizde değişme oldu mu? Geçen ay 30'unda olmuştum 5 gün kadar gecikti 2-3 gün önce tüm regl öncesi belirtiler vardı şimdi tık yok 17'sinde bitmişti karantinam. Erken menapoza sebep oluyor gibi şeyler okudum bugün tedirgin oldumhiç belli olmuyor ... kesin covid dediklerim nezle , gripsindir dediklerim covid çıktı.
normalde covidde burun akıntısı yok derler ama ben covid olduğumda burnum akmıştı
tek yol test
Ateş şart değil. Asi olan covid olmayacak diye biseyde yok hafif atlatmak için aşı olun deniyor. Test verin bence hafifde olsa en azından covid olup olmadigini bilirsiniz.Cumartesi gunu kizimda nezle gibi hapşırık hafif öksürük burun akıntısı gibi belirtiler gorulmeye baslandi Ayni gun bendede ayni septomlar ek olarak belimden asagida (kalca arka bacak gibi..) agrilar gorulmeye baslandi Kizimda da (11yaşında) ayni yerlerde kas agrilari baslamis Bu arada 2 biontech aşımı oldum Ama hic ateşlenmedik Sizce covid olma ihtimali var mi yoksa soguk alginligi mi?
Bu covidden sonra regl gecikmesi şikayetini çok duydum ama bende olmadı.ne aşıdan ne covidden sonra reglim aksamadı. (Biz covid için verilen ilaçları kullanmamıştık.)Konuyu dağıtmak istemiyorum ama covid geçirmiş hemcinsimi görünce sormak istedim, hastalık sonrası regl düzeninizde değişme oldu mu? Geçen ay 30'unda olmuştum 5 gün kadar gecikti 2-3 gün önce tüm regl öncesi belirtiler vardı şimdi tık yok 17'sinde bitmişti karantinam. Erken menapoza sebep oluyor gibi şeyler okudum bugün tedirgin oldum
Bir de doktor bize çocuklar için her türlü belirti verebilir dediAksam test yaptirmaya gidicez En azindan icimiz rahat eder
Benim burnum şelale gibi aktı covidkenhiç belli olmuyor ... kesin covid dediklerim nezle , gripsindir dediklerim covid çıktı.
normalde covidde burun akıntısı yok derler ama ben covid olduğumda burnum akmıştı
tek yol test
Esim de 2 biontechli ama hiç ateş yoktu pozitifti. Ateş kesin belirti olmuyor sanırım. Tat ya da kökü kaybı tam belirti. O da 8.gun faln gitti.ama zaten temastan dolayı karantinadaydik allahtan.Cumartesi gunu kizimda nezle gibi hapşırık hafif öksürük burun akıntısı gibi belirtiler gorulmeye baslandi Ayni gun bendede ayni septomlar ek olarak belimden asagida (kalca arka bacak gibi..) agrilar gorulmeye baslandi Kizimda da (11yaşında) ayni yerlerde kas agrilari baslamis Bu arada 2 biontech aşımı oldum Ama hic ateşlenmedik Sizce covid olma ihtimali var mi yoksa soguk alginligi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?