- Konu Sahibi ismira_1923
-
Sizi kirdiysam ozur dilerim
Niyetim gercektende bu degildi
Ben koku alamadığımı farkettikten 3 4 gün sonra geldi. Ama sürek kolonya vs kokladım. Öyle duymuştum koklayınca çabuk geliyormuş diyeKızlar 3 gündür koku kaybim var. Kafayı yicem. Olan geçiren varsa yazar mısınız. Aylar surebiliyormus. Kac günde düzelir bu durum. Internette yazan bi yöntem denedim. 5 saniyede geri geliyor diye. Gerçekten yuzde 30 civari geri geldi. Mucize gibi. Ama tek alabildiğim derinden kolonya kahve kokusu. Nolur bildiğiniz bsey var mi önerin
2020 yazında geçirdim ben. 10 gün sıfır koku tat vardı. Sonra yavaş yavaş gelmeye başladı. Geçmiş olsun sizede.Kızlar 3 gündür koku kaybim var. Kafayı yicem. Olan geçiren varsa yazar mısınız. Aylar surebiliyormus. Kac günde düzelir bu durum. Internette yazan bi yöntem denedim. 5 saniyede geri geliyor diye. Gerçekten yuzde 30 civari geri geldi. Mucize gibi. Ama tek alabildiğim derinden kolonya kahve kokusu. Nolur bildiğiniz bsey var mi önerin
Kovid atlatali 1sene oldu ama koku alamama durumu hala gecmedi yogun kokulari aliyorum sadece.ama cogu cabuk atlatıyor korkmayin okadarKızlar 3 gündür koku kaybim var. Kafayı yicem. Olan geçiren varsa yazar mısınız. Aylar surebiliyormus. Kac günde düzelir bu durum. Internette yazan bi yöntem denedim. 5 saniyede geri geliyor diye. Gerçekten yuzde 30 civari geri geldi. Mucize gibi. Ama tek alabildiğim derinden kolonya kahve kokusu. Nolur bildiğiniz bsey var mi önerin
Benin alerjim olduğu için yılda hiç olmasa 1 2 kere hasta olur haftalarca koku tat alamamhaklisiniz ama bu koku almama durumu gercekten kötü bir durum. Bir de insaniz nihayetinde.
Bunu biliyorum denedim ve hiç faydası olmadı.5 saniyede geçen yüzde 30 iyileşme sürecini buradan ve dm den cok soran olmuş.
Youtube a girin. Tat ve koku kaybini 1 saniyede geri getirmek mümkün yazin ve ilk videoya tıklayın. Ben bu yöntemi yaparken hadi canim oradan diye gülerek ve hatta esimle dalga geçerek yapmistik. Sonuc ? Yuzde 30a varan koku geri geldi. Ben şok. Hayatımda Sok gecirdigim nadir olaylardan biridir herhaldeki yorumlar da oyle. Her deneyende olmuş, düzelmiş
Kızlar 3 gündür koku kaybim var. Kafayı yicem. Olan geçiren varsa yazar mısınız. Aylar surebiliyormus. Kac günde düzelir bu durum. Internette yazan bi yöntem denedim. 5 saniyede geri geliyor diye. Gerçekten yuzde 30 civari geri geldi. Mucize gibi. Ama tek alabildiğim derinden kolonya kahve kokusu. Nolur bildiğiniz bsey var mi önerin
Gece gece güldüm sayenizde Allah da sizi güldürsünayyyynısından iki kavanoz bulup aldım büyük bir hırsla bitirdim ağzımın tadı daha da bozuldu çünkü tadı rezialet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?