Covid kaynakli 3 gundur koku kaybim var acil, delirmek uzereyim

Ben koku alamadığımı farkettikten 3 4 gün sonra geldi. Ama sürek kolonya vs kokladım. Öyle duymuştum koklayınca çabuk geliyormuş diye

Derinden koku almaya başladıysan gerisi gelir benimde öyle öyle geldi 6 gün sürdü.
O triplerden bu triplere girdim günlerce.
İlk koku duyumu dışarda, lağım kokan bir sokakta aldım. Nasıl sevindim anlatamam. İnsan mok kokusuna sevinir mi ben sevindim

2020 yazında geçirdim ben. 10 gün sıfır koku tat vardı. Sonra yavaş yavaş gelmeye başladı. Geçmiş olsun sizede.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Sakin olun kendinizi sıkıntıya sokup, kendinizi dinledikçe hiç düzelmeyecekmiş gibi geliyor.
Sanırım yorumlara göz attığım kadarıyla en geç gelen benim olmuş. Aynı anda hem tad hem koku kaybı yaşadım. ik hafta sürekli kolonya kokluyordum derinden nadiren geliyordu. Sonrasında hiçbir şekilde alamadım.

Tam 6 ay geçtikten sonra eskisi gibi tad ve koku aldım. Covid üstünden üç ay geçtikten sonra çok yavaş yavaş açılmaya başladı ama evet artık hereyin kokusunu tadını alıyorum dediğimde 6. ayın içerisindeydim.

Çok stresli bir durum evet ama kafanıza ne kadar az takarsanız o kadar iyi.

Kovid atlatali 1sene oldu ama koku alamama durumu hala gecmedi yogun kokulari aliyorum sadece.ama cogu cabuk atlatıyor korkmayin okadar

Kızlar destekleriniz için tesekkurler. Dün gece kötü oldum ama sabaha o negatif dusunceler geçti. Koku kaybim biraz daha düzeldi ama hala alamiyorum. Kolonya kahve çok yakına gelince alıyorum. Sanırım geçecek 1 2 gune.
Yoğun bakımda olanlar var , aylarca koku alamayan var şükret demis bazıları. Elbette haklisiniz ama bu koku almama durumu gercekten kötü bir durum. Bir de insaniz nihayetinde. Şuanda bana normal geliyor ama gece öyle hissetmiyordum. Delircek gibi oldum ve buraya yazmak istedim sadece. Süregelen bir durum içerisinde her an her saniye aynı düşüncelerde kalamayabiliriz. Arada delirebiliriz bence ve evet halimize şukur

5 saniyede geçen yüzde 30 iyileşme sürecini buradan ve dm den cok soran olmuş.
Youtube a girin. Tat ve koku kaybini 1 saniyede geri getirmek mümkün yazin ve ilk videoya tıklayın. Ben bu yöntemi yaparken hadi canim oradan diye gülerek ve hatta esimle dalga geçerek yapmistik. Sonuc ? Yuzde 30a varan koku geri geldi. Ben şok. Hayatımda Sok gecirdigim nadir olaylardan biridir herhalde ki yorumlar da oyle. Her deneyende olmuş, düzelmiş

Gectigimiz mayista olmustuk covid bir tek bende gitti koku tat bi aya geldi ama hala tamamen koku yok malesef lezzet alamiyorum besinlerden..

Allah bizlere dayanma gucu versin daha iyi gunler gorelim kotu olacaksa da sabir ve sifa diliyorum..

4,5 ay oldu kovid geçireli hala tam olarak koku alamıyorum. Üstelik bazen burnumda tam olarak tanımlayamadığım kötü bir kokuda alıyorum.

Evet kötü bir durum ama bu kadar dert edecek kadar değil.

Şükredelim halimize, yoğun bakımda değiliz, ölmedik, çok şükür geldi geçti.

Kokuda normale döner bir gün.

Bunu biliyorum denedim ve hiç faydası olmadı.

Ne güzel sizde işe yaramış, yine halinize şükretmeniz için bir sebep daha

İki hafta önce covid olduk eşimle.İkimizde de koku kaybı oldu.Allahtan anlık biseydi gidip geliodu.İnsanin sınırı bozuluo koku duyamayinca.Bu yüzden sizi çok iyi anliorum.Bende de covidin öksürüğü kaldı.İnatci öksürüğe benzio.Nasil kurtulucam bilmem.

Umarim koku duyunuz geldiginde bozulmamis olur benim ki gibi.
Uçucu yaglarla koku egzersizi yapin. Ilgili videolar var youtubeda.

6.aydan selamlar.
İki haftaya kadar hiç yoktu.
Ara ara gelen koku da bozuk yemek, bozuk meyve şeklindeydi.
3.doz aşımı olduktan hemen sonraki gün değişik bir şekilde koku gelmeye başladı.
Onda da nereden geldiğini anlayamıyorum. Yemek yaparken salça kavruldu mu anlamıyorum.
Burnuma gelen koku ne kokusu unutmuşum yada beynimde o bölge hasar görmüş bilmiyorum.
Nörolojiye gideceğim bir fırsat olursa.

3 gün ne ki? Benimki 3 hafta sürdü ama geri geldi. Kolonya ve benim gibi çamaşır suyu koklamayın sarımsak, soğan kokusunu alıyorsanız tamamdır. Bu arada benim tat ve koku kaybım %99,9 idi diyebilirim. Bol sarımsak yesem bile anlamıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…