- 5 Kasım 2018
- 1.095
- 1.873
- 133
- Konu Sahibi ismira_1923
-
Sakin olun cok gecmis olsun oncelikleKızlar 3 gündür koku kaybim var. Kafayı yicem. Olan geçiren varsa yazar mısınız. Aylar surebiliyormus. Kac günde düzelir bu durum. Internette yazan bi yöntem denedim. 5 saniyede geri geliyor diye. Gerçekten yuzde 30 civari geri geldi. Mucize gibi. Ama tek alabildiğim derinden kolonya kahve kokusu. Nolur bildiğiniz bsey var mi önerin
Iste su yorumu gordukten sonra umarim durumunuza sukredersiniz (konu sahibi)covid geçireli 1.5 ay oldu hala koku alamıyorum, hala burnum tıkalı, hala dayanılmaz kemik ağrılarım var ve hala nefes darlığı yaşıyorum. var olan astımım %30-40 daha da kötüleşti. lanet olsun böyle virüse diyorum ve içinizi karartıp gidiyorum
İnternette kolum ağrıyor diye arattırınca çıkan kanser haberi gibisincovid geçireli 1.5 ay oldu hala koku alamıyorum, hala burnum tıkalı, hala dayanılmaz kemik ağrılarım var ve hala nefes darlığı yaşıyorum. var olan astımım %30-40 daha da kötüleşti. lanet olsun böyle virüse diyorum ve içinizi karartıp gidiyorum
İnternette kolum ağrıyor diye arattırınca çıkan kanser haberi gibisin
Benim ailemde covid geçirdi ve çok ağır atlattılar. Annem o ara bol bol kozalak balı tüketti ve koku alma duyusu onun sayesinde geldi. Yani kendisi böyle inanıyor.
Iste su yorumu gordukten sonra umarim durumunuza sukredersiniz (konu sahibi)
Cook gecmis olsun, cok uzuldum sizin adiniza. Umarim bir an once sagliginiza kavusursunuz. Rabbim sifa versinPsikolojisiBozukPsikolog
2 hafta sürdü benimki. Yöntem denemedim açıkçası bir şey diyemeyeceğim.Kızlar 3 gündür koku kaybim var. Kafayı yicem. Olan geçiren varsa yazar mısınız. Aylar surebiliyormus. Kac günde düzelir bu durum. Internette yazan bi yöntem denedim. 5 saniyede geri geliyor diye. Gerçekten yuzde 30 civari geri geldi. Mucize gibi. Ama tek alabildiğim derinden kolonya kahve kokusu. Nolur bildiğiniz bsey var mi önerin
12 günden sonra gelmişti benimkiKızlar 3 gündür koku kaybim var. Kafayı yicem. Olan geçiren varsa yazar mısınız. Aylar surebiliyormus. Kac günde düzelir bu durum. Internette yazan bi yöntem denedim. 5 saniyede geri geliyor diye. Gerçekten yuzde 30 civari geri geldi. Mucize gibi. Ama tek alabildiğim derinden kolonya kahve kokusu. Nolur bildiğiniz bsey var mi önerin
Sizi kirdiysam ozur dilerimbugün de ibretlik olarak gösterildim çok şükür
çok sağolun her geçen gün yavaş yavaş daha da iyi oluyorum
Benim koku ve tat gitmişti. Koku 5 günde tat 10 günü aşıyordu geldiğinde. Koku için kahve, kolonya,sarımsak kokladım ara ara. Geldi bir süre sonra daKızlar 3 gündür koku kaybim var. Kafayı yicem. Olan geçiren varsa yazar mısınız. Aylar surebiliyormus. Kac günde düzelir bu durum. Internette yazan bi yöntem denedim. 5 saniyede geri geliyor diye. Gerçekten yuzde 30 civari geri geldi. Mucize gibi. Ama tek alabildiğim derinden kolonya kahve kokusu. Nolur bildiğiniz bsey var mi önerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?