- 20 Aralık 2021
- 725
- 3.437
- 28
- Konu Sahibi ismira_1923
-
Gece gece güldüm sayenizde Allah da sizi güldürsünkendimi tutamayıp huysuz şirin diyeceğim size banlanmam inşallah
Bende tat koku kaybi olmustu ama aşidan sonra oldu covid oldum mu bilmiyorum test yaptirmadim 3 gun surdu sonra koku geri geldi ardindan tat. Berbat bi durumdu yemek yemek bile istemiyodum kolonyayi burnuma sokacak hale gelmistimKızlar 3 gündür koku kaybim var. Kafayı yicem. Olan geçiren varsa yazar mısınız. Aylar surebiliyormus. Kac günde düzelir bu durum. Internette yazan bi yöntem denedim. 5 saniyede geri geliyor diye. Gerçekten yuzde 30 civari geri geldi. Mucize gibi. Ama tek alabildiğim derinden kolonya kahve kokusu. Nolur bildiğiniz bsey var mi önerin
Bu kadar kafayı yiyip deliricek ne var anlamadım, dünyada az bir kesim dışında herkes yaşadı ve yaşıyo bunuKızlar 3 gündür koku kaybim var. Kafayı yicem. Olan geçiren varsa yazar mısınız. Aylar surebiliyormus. Kac günde düzelir bu durum. Internette yazan bi yöntem denedim. 5 saniyede geri geliyor diye. Gerçekten yuzde 30 civari geri geldi. Mucize gibi. Ama tek alabildiğim derinden kolonya kahve kokusu. Nolur bildiğiniz bsey var mi önerin
Gecmis olsun.Kızlar 3 gündür koku kaybim var. Kafayı yicem. Olan geçiren varsa yazar mısınız. Aylar surebiliyormus. Kac günde düzelir bu durum. Internette yazan bi yöntem denedim. 5 saniyede geri geliyor diye. Gerçekten yuzde 30 civari geri geldi. Mucize gibi. Ama tek alabildiğim derinden kolonya kahve kokusu. Nolur bildiğiniz bsey var mi önerin
Çok, geçmiş olsun, ben de yaşadım. Ve cidden insanı mahveden birşeymiş. Hiç koku alamamamk berbat birşey. Üzerlik tohumu denedim düzeldi. Klorsuz kaynayan suya bir iki kaşık atın ve bir iki dakika, koklayın. Birkaç kez yapmam yetti çok, şükür. Şifa olsunKızlar 3 gündür koku kaybim var. Kafayı yicem. Olan geçiren varsa yazar mısınız. Aylar surebiliyormus. Kac günde düzelir bu durum. Internette yazan bi yöntem denedim. 5 saniyede geri geliyor diye. Gerçekten yuzde 30 civari geri geldi. Mucize gibi. Ama tek alabildiğim derinden kolonya kahve kokusu. Nolur bildiğiniz bsey var mi önerin
Neredeyse 2 yıl olacak çevremdeki çoğu insanın geri geldi benim ki malesef hala bozuk . Hiçbir parfüm güzel kokmuyor keşke hiç kokmasa ama iğrenç bir koku algılıyorum. Yemeklerin tadı geldi eskisi gibi değil ama kokuların böyle bozuk olması beni öldürüyor. Bebeğimin kokusunu yeni yeni aliyorum çok şükürKızlar 3 gündür koku kaybim var. Kafayı yicem. Olan geçiren varsa yazar mısınız. Aylar surebiliyormus. Kac günde düzelir bu durum. Internette yazan bi yöntem denedim. 5 saniyede geri geliyor diye. Gerçekten yuzde 30 civari geri geldi. Mucize gibi. Ama tek alabildiğim derinden kolonya kahve kokusu. Nolur bildiğiniz bsey var mi önerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?