Covid kaynakli 3 gundur koku kaybim var acil, delirmek uzereyim

Bende 10. Ayda covid oldum 2 hafta yoktu tat koku ama 2 ay sonra cok daha kotusu oldu ve kotu tat ve koku aliyorum 2 aydir, sogan sarimsak tavuk bazi meyveler filan yiyemiyorum ve inanin bu daha zor birsey, keske tat koku almasaydimda bunu yasamasaydim diyorum bazen ama bunada cozum yok doktorlar bekliceksiniz diyor. Kimisi 5/6 ayda duzeliyor kimisi 1 sene.. bakalim benimki nezaman duzelicek

Bende tat koku kaybi olmustu ama aşidan sonra oldu covid oldum mu bilmiyorum test yaptirmadim 3 gun surdu sonra koku geri geldi ardindan tat. Berbat bi durumdu yemek yemek bile istemiyodum kolonyayi burnuma sokacak hale gelmistim

Benim koku alamadığımı anlamam üç dört gün sürmüştür. yemek yiyorum, hiçbir şeyin de tadı kalmadı artık deyip yiyeceklere atıyorum suçu, parfümümün kokusunu alamadım mesela ne uyduruk yapıyorlar artık her şeyi olaya bak kokusu gitmiş parfümün dedim, dört gün sonra yok artık acaba ben koku tat alamıyor olabilir miyim diye bir aydınlanma yaşadım.Bir hafta on günde keskin kokuları almaya başladım ama hala tam olarak orijinal koku tat alma özelliğimin geldiğini sanmıyorm.

delirecek ne var anlamadım ki
benim 4 gün gitmişti ve sonra geri geldi
böyle takıp isyaaann modunda olursanız kolay kolay gelmez
geçmiş olsun

Bu kadar kafayı yiyip deliricek ne var anlamadım, dünyada az bir kesim dışında herkes yaşadı ve yaşıyo bunu Bekleyip göreceksiniz sizinki ne zaman gelecek kimse tarih veremez

Merhaba geçmiş olsun. Ben de yaklaşık 2 buçuk hafta önce covid geçirdim. Bende tat veya koku kaybı olmadı ama hala devam eden kalpte baskı ve ağrı gibi bir durum yaşattı. Kardiyoloji doktoruna muayene oldum herhangi bir problem olmadığını ama covid sonrası 6 aya kadar vücutta ağrılar, nefes darlığı, çarpıntı, tat koku kaybı olabileceğini söyledi ve bana alfa lipoik asit takviyesi verdi. Sanırım vücudumuzdaki bütün hücrelerin yenilenmesine katkı sağlıyormuş. Şifa dilerim.

Gecmis olsun.
Kisiden kisiye değisiyor sanırım.
Covid geciren bi arkadasım hersey cürük sogan kokuyor demisti.Bi süre tam alamıyorsunuz kokuları sakin kalın.

Ben ilk çıktığı zamanlar korona miydim değil mıydım bilmiyorum test yaptiramamistim o zaman ama koku ve tat kaybım olmuştu 1 hafta sonra düzelmişti

Merak etmeyin eski haline dönecektir kısa zamanda.Sadece birşeylerin kokusunu almak için zorlamayın kendinizi.

Eski halime dün döndüm. Tamamen her kokuyu alabiliyorum. Destekleriniz için teşekkürler

Çok, geçmiş olsun, ben de yaşadım. Ve cidden insanı mahveden birşeymiş. Hiç koku alamamamk berbat birşey. Üzerlik tohumu denedim düzeldi. Klorsuz kaynayan suya bir iki kaşık atın ve bir iki dakika, koklayın. Birkaç kez yapmam yetti çok, şükür. Şifa olsun

Gecmis olsun.
Benim 6. Gün gidip 10.gün geri gelmisti tat ve kismi olarak koku kaybim ama kahve koklamaya calistim hep.
Tam randımanlı koku almam yaklasık 3 ayı buldu gerci.
3 ay boyunca almadim mi evet aldım ama eskisi gibi degildim ve halimden memnundum ne yalan soyliyim cunku fazla koku alan biriyim peynir bile yiyemiyorum kokuyor diye peynir falan yedim 3 ayda.

Neredeyse 2 yıl olacak çevremdeki çoğu insanın geri geldi benim ki malesef hala bozuk . Hiçbir parfüm güzel kokmuyor keşke hiç kokmasa ama iğrenç bir koku algılıyorum. Yemeklerin tadı geldi eskisi gibi değil ama kokuların böyle bozuk olması beni öldürüyor. Bebeğimin kokusunu yeni yeni aliyorum çok şükür

Bunda delirecek ne var bu zaten bilinen bir etki herseyi abartmayin ya

Tam 1 hafta koku kaybı yaşadım. Delirecek gibi olmuştum,her gün kahve ve sarımsak kokladım yerli yersiz,kahve ile geldi benim koku alma duyum diyebilirim, 1 haftanın sonunda oldu tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…