- 15 Temmuz 2016
- 7.801
- 12.991
-
- Konu Sahibi alonedark18
Evet yeni türü ben atladim haklısın.Of of okurken bile kötü oldum. Dinlenmen gereken, kendine çok iyi bakman gereken bi dönemde iki bebekle her şey çarpı 10 daha zor olmuştur, düşünemiyorum :/
Mutasyonlu virüs şu an çocukları da çok etkiliyor maalesef. Korkumuz fazla ama bir yandan da kızım her gün dışarı çıkalım diye yalvarıyor, mecbur gidiyoruz bi yerlere.
Ailecek gelmiş geçmiş olsun sizlere de, bir daha yaşamayın
nefes alıyorum diyor ama konuşunca kuru öksürükten tıkanıyorTum yorumlari okuyamadım mutlaka yazilmistir ama nefesi tıkaniyorsa oksijen takibi yapip 90 altina duserse hastaneye basvurmaniz gerekiyor, bize bu sekilde soylenmisti. Nefes sorunu olmazsa diger belirtiler yavas yavas azaliyor icinizi ferah tutun.
Bana 112 acil servis teklif etti. Oğlum bı gece acile kaldırıldı. Koronadan dolayı değil baktılar oğluma korona mi diye hatta.sizde baya ağır atlatmissiniz üzüldüm ...terlemenizde çokmus ..Allah'tan nefesiniz yetmiş hastanelik olmamissiniz ...en korktuğum radde
Ocakta bir temcerede kekik kaynatın kafanıza bişey örtüp onun buharında biraz bekleyin öksürüğü azaltıyor nefesi açıyor bende gecen ay atlattımeşim korona şuan karantinadayiz ...ama boğazında gıcık çok ve oksurup duruyor ...konuşunca öksürme hissi oluşuyor diyor ..cigerden değil diyor ama bilemiyorumpastil getirtcem eczaneden insalah işe yarar..birde ilaçları bugün bitiyor ama o hala hasta gibi ...ilaç da bitince ilerleme olurmu ..çok korkuyorum hastalıktan önce karışık rüyalar görmüştüm eşimle ilgili , ben iki çocukla baba evine dönmüştüm eşim birden yok olmuş bunu aile bireyleri de görmüş rüyasında hemen sonrasında da eşim korona oldu..aklıma çok kötü şeyler geliyor ...günlerdir odada yatıyor arada wceine gidiyor ...heran agirlasacak diye korkuyorum...destek lzim bana yaşayanlardan ...gececekmi atlatacak mi gerçekten kotuyum..hayatta herşeyin başı sağlık...sevdiklerimizin kıymetini bilelim çocukların gözü hep kapısında ağlıyorlar uzaktan görünce...ya ona bişey olursa naparim
mikrobu hızlıca atma formülleri yokmu ..evde atlatan arkadaşlar ?
Dünden beri aynisini yaziyorum koni sahibine ya bi satürasyon cihazi 50 tl bile degil alacak bakacak.pastil alcam dedi ..Tum yorumlari okuyamadım mutlaka yazilmistir ama nefesi tıkaniyorsa oksijen takibi yapip 90 altina duserse hastaneye basvurmaniz gerekiyor, bize bu sekilde soylenmisti. Nefes sorunu olmazsa diger belirtiler yavas yavas azaliyor icinizi ferah tutun.
yapıldı negatifikinci kez test yapıldı mı peki
burda bir arkadaş ocakta sirke kaynatmaya önerdi yaptım eşime biraz iyi geldi dedi bunu da denerim hepinizden Allah razı olsunOcakta bir temcerede kekik kaynatın kafanıza bişey örtüp onun buharında biraz bekleyin öksürüğü azaltıyor nefesi açıyor bende gecen ay atlattım
canım günaydın aynı eşim..o dediğini hemen yapayım da içmiyor işte istemiyor ..zeytinyağ yarım çay bardağı mi olacak...valla hayatta içmez şimdi onuGünaydın nasıl oldu eşiniz
Kuru öksürüğe limon sızma zeytinyağı tuz karıştırıp yarım çay bardağı içiyordum
Onu içince sabaha kadar oksurtmezdi
Sanki hava kaciyo da o gıcık yapiyo boğazına
Benim komşularım arardı öksürmeye başlayınca bir saat susmazdim
Limon zeytinyağı tuzu öğrenince rahatlamıştım
kargolar geç geliyor canım saol önerin için mutlaka gerekli bişey ama eşimde alma falan deyince bende bişey diyemiyorum ne yapayimDünden beri aynisini yaziyorum koni sahibine ya bi satürasyon cihazi 50 tl bile degil alacak bakacak.pastil alcam dedi ..
O kadar endiseliyim ki kendim bebegim ve tum ailesi atlatmis biri olarak alip kargolucam o derece!
Ben de içmem diyodum da acıyı çekince içiyor insancanım günaydın aynı eşim..o dediğini hemen yapayım da içmiyor işte istemiyor ..zeytinyağ yarım çay bardağı mi olacak...valla hayatta içmez şimdi onu
Pandemi basında yurt dısından gelen bi arkadasımdan kaptın, henüz net bi ilacı yoktu 31 yasındayım öyle ağır atlattım ki, öleceğimi düsündüm.. sizin icinizi söyle rahatlatayım 5. Gün pick yaptı hastalığım cok afedersiniz hemsire butonuna basamadıgım icin tuvaletten su ictim banyoda yıgıldım.. 6. Gün ise iyilesmeue basladım derken 7-8-9 hep iyiye gitti. Yani benim tahminimce o kötü hal git gide iyiye doğru tırmanacak ve hic üzülmeyin bugünler gececek o rüyalara gelince ilacınızın yan etkisi olabilir mi? Ben duvarda yürüyen biseylet görmüstüm ama atesten olabilir demisti hemsireeşim korona şuan karantinadayiz ...ama boğazında gıcık çok ve oksurup duruyor ...konuşunca öksürme hissi oluşuyor diyor ..cigerden değil diyor ama bilemiyorumpastil getirtcem eczaneden insalah işe yarar..birde ilaçları bugün bitiyor ama o hala hasta gibi ...ilaç da bitince ilerleme olurmu ..çok korkuyorum hastalıktan önce karışık rüyalar görmüştüm eşimle ilgili , ben iki çocukla baba evine dönmüştüm eşim birden yok olmuş bunu aile bireyleri de görmüş rüyasında hemen sonrasında da eşim korona oldu..aklıma çok kötü şeyler geliyor ...günlerdir odada yatıyor arada wceine gidiyor ...heran agirlasacak diye korkuyorum...destek lzim bana yaşayanlardan ...gececekmi atlatacak mi gerçekten kotuyum..hayatta herşeyin başı sağlık...sevdiklerimizin kıymetini bilelim çocukların gözü hep kapısında ağlıyorlar uzaktan görünce...ya ona bişey olursa naparim
mikrobu hızlıca atma formülleri yokmu ..evde atlatan arkadaşlar ?
yaptım verdim canım insalah içer korktu artık iyice içer ve şifa olur insalah su ile icmeyecek dimiBen de içmem diyodum da acıyı çekince içiyor insan
Yarışı limon yarısı zeytinyağı az tuz
Yudum yudum içsin
De ki yararı olmasa da zararı olacak mı
Belki ikna olur öyle
çok büyük geçmiş olsun sizede ..neden yigildiniz halsizlik mi ...öksürük varmiydi peki...bugün 6.gun hala kuru öksürük fazlaca devam ediyor bakalımPandemi basında yurt dısından gelen bi arkadasımdan kaptın, henüz net bi ilacı yoktu 31 yasındayım öyle ağır atlattım ki, öleceğimi düsündüm.. sizin icinizi söyle rahatlatayım 5. Gün pick yaptı hastalığım cok afedersiniz hemsire butonuna basamadıgım icin tuvaletten su ictim banyoda yıgıldım.. 6. Gün ise iyilesmeue basladım derken 7-8-9 hep iyiye gitti. Yani benim tahminimce o kötü hal git gide iyiye doğru tırmanacak ve hic üzülmeyin bugünler gececek o rüyalara gelince ilacınızın yan etkisi olabilir mi? Ben duvarda yürüyen biseylet görmüstüm ama atesten olabilir demisti hemsire
evet çok sifaymis ama iciremiyorum kısası geliyor sarımsak gormek istemiyorum diye bağırıyor neredeyseKoronada öksürüğe sarımsaklı süt iyi geliyor. Birçok yakınım denedi ve işe yaradı
Öksürük cok az oldu,benim hep havale gecirecek kadar yüksek atesim oldu, atesten yıgıldım eklem ağırlarından dolayı yardımsız zor kalkıyordum zaten simdi düsününce nelerle sınanıyoruz, neler yasadık su genc ömrümüzde tez kurtuluruz insallah rabbim size de tez acil sifalar versinçok büyük geçmiş olsun sizede ..neden yigildiniz halsizlik mi ...öksürük varmiydi peki...bugün 6.gun hala kuru öksürük fazlaca devam ediyor bakalım