Merhabalar, ayin 9unda meme buyutme ameliyati icin gun aldim ancak vaka sayilari 40 binu gecti. Bu surecte ameliyat olan var mi? Ya da bu konudaki dusunceleriniz neler? Meme buyutmek icin yatip covid olmak istemiyorum
Korkunuz varsa erteleyebilirsiniz. Vaka sayıları düşüşe geçince yaptırabilirsiniz. Sonuçta acil bir ameliyat değil diye bunu söylüyorum. Bu konuda başka düşüncem yok maalesef. Meme estetiği de yaptırmadığım için bir şey diyemeyeceğim o konuda.
Merhabalar, ayin 9unda meme buyutme ameliyati icin gun aldim ancak vaka sayilari 40 binu gecti. Bu surecte ameliyat olan var mi? Ya da bu konudaki dusunceleriniz neler? Meme buyutmek icin yatip covid olmak istemiyorum
Mrb oldunuz mu ameliyat, bnede 6gun once oldm zorunlu bi ameliyat degil olsammi olmasammi.bu donemde.cok.dusundum.ama bekliyemedm artik bu virüsün nezamn bitecegi belli degil.
Merhaba ben 10 gun once oldum ama daha yeni atlattim antikorluyum o yuzden goze alabildim. Senin aciliyetin yoksa bekleyebilirsin. Soylentiler rakamlarin cok daha fazla oldugu yonunde