• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid de bas agrisi nasil olur

İyi akşamlar arkadaşlar. Cuma günü çocukları parka götürdüm eve geldiğimde şiddetli bir baş ağrısı başladı ama mide bulantısı kusma falan yok. Kulaklarima vuran bir ağrı var bugün pazar hala devam ediyor ağrı. Arada parol alıyorum biraz rahatlıyor boğaz ağrısı kaşınma seklinde. Kovid gecirenler acaba böyle bir baş ağrısımı oluyor.güneş geçmiş olabilirmi diye düşünüyorum ama 5 gün önce 8. Sınıfa giden kızım 2 gün hasta gibi oldu üşüme baş ağrısı falan ama 2 gün içinde düzeldi. 5 gun Sonra bende baş ağrısı başladı benden ertesi gün aynı şekilde eşim de başladı. Acaba kizim okullar kapanmadan okula gidiyordu. Perşembe okullar kapandı kizim cumartesi pazar hastaydı bu hafta cuma bizde baş ağrısı başladı. Bu kadar beklermi belirti
Biz esimle gecirdik bende siddetli baş ağrısı oldu günlerce tabi başımı kaldıramıyordum bunun yanında aşırı sersemlik ,koku tat alamama , ilk zaman burun akıntısı,hapsırık,boğaz yangısı oldu esimdede öksürük, ateş,eklem agrisi oldu .
Sadece baş ağrısı olacagını sanmam cesitli belirtiler de verir .
umarım kovid geçirmiyorsunuzdur geçmis olsun🤲

Malesef test sonucu pozitif benimde eşiminde

Sıkmayin canınızı. Kayinvalidemler şu an ailecek karantinadaar hepsi pozitif. kayinvalidem görümcem kaynim kayinbabam. filyasyon ekibinin verdiği ilacı hemen hepsi kullandı. öksuruksüz atessiz sadece biraz halsizlik le atlattiyirlar 7 gun oldu iyiler simdi hepsi. kayinvalidem kalp sorunu olduğu icin coraspirin de kullandı ayrıca d vitamini kullandılar. biz kapılarina bol bol limon sirke meyve kemik suyuna corba ev yemegi biraktık. sukur hafif atlattilar.

Size yazmiştim bende sadece baş ağrisi ile atlattım. oksüruk ve ates yasamadım ama filyasyon ekibinin verdiği ilacı kullandım ve beslenmeme dikkat ettim.

Gecmis olsun. hafif atlatanlardan olursunuz inşallah.

Sıkmayin canınızı. Kayinvalidemler şu an ailecek karantinadaar hepsi pozitif. kayinvalidem görümcem kaynim kayinbabam. filyasyon ekibinin verdiği ilacı hemen hepsi kullandı. öksuruksüz atessiz sadece biraz halsizlik le atlattiyirlar 7 gun oldu iyiler simdi hepsi. kayinvalidem kalp sorunu olduğu icin coraspirin de kullandı ayrıca d vitamini kullandılar. biz kapılarina bol bol limon sirke meyve kemik suyuna corba ev yemegi biraktık. sukur hafif atlattilar.

Size yazmiştim bende sadece baş ağrisi ile atlattım. oksüruk ve ates yasamadım ama filyasyon ekibinin verdiği ilacı kullandım ve beslenmeme dikkat ettim.

İnş canım filyasyon ekibi henüz gelmedi ama ilacı mutlaka kullanırım.bende çorba yaptım tavuk suyuna propolis d vitamini vitamın compleksi kullanıyorum vardı zaten evde ins kolaylıkla gEcer

İnş canım filyasyon ekibi henüz gelmedi ama ilacı mutlaka kullanırım.bende çorba yaptım tavuk suyuna propolis d vitamini vitamın compleksi kullanıyorum vardı zaten evde ins kolaylıkla
Tahmin etmiştim boğazımda gıcıklık var dediğiniz zaman.

Büyük geçmiş olsun. Insallah hemen atlatırsınız
Bende anladım canım hayatımda böyle olmamistim. Sabah ilk iş teste gittim

Geçmiş olsun. İnşallah çabuk atlatırsınız

Back