cuma parka gittiniz hemen o gün mü ağrı başladı? enfekte olsanız bile aynı günde semptomlar başlamaz.İyi akşamlar arkadaşlar. Cuma günü çocukları parka götürdüm eve geldiğimde şiddetli bir baş ağrısı başladı ama mide bulantısı kusma falan yok. Kulaklarima vuran bir ağrı var bugün pazar hala devam ediyor ağrı. Arada parol alıyorum biraz rahatlıyor boğaz ağrısı kaşınma seklinde. Kovid gecirenler acaba böyle bir baş ağrısımı oluyor.
Canım güneş geçmiş olabilirmi diye düşünüyorum ama 5 gün önce 8. Sınıfa giden kızım 2 gün hasta gibi oldu üşüme baş ağrısı falan ama 2 gün içinde düzeldi. Sonra bende baş ağrısı başladı benden ertesi gün aynı şekilde eşim de başladı. Acaba kizim okullar kapanmadan okula gidiyordu. Perşembe okullar kapandı kizim cumartesi pazar hastaydı bu hafta cuma bizde baş ağrısı başladı. Bu kadar beklermi belirticuma parka gittiniz hemen o gün mü ağrı başladı? enfekte olsanız bile aynı günde semptomlar başlamaz.
ya önceden kaptınız,ya da parkta üşüttünüz.
bence 2. seçenek :)
Beyninin ortasında sanki beynin patlayacak gibi bir ağrı kafanda ağırlık sersemlik oluyor. Yanında mide bulantısı kusma oluyor.İyi akşamlar arkadaşlar. Cuma günü çocukları parka götürdüm eve geldiğimde şiddetli bir baş ağrısı başladı ama mide bulantısı kusma falan yok. Kulaklarima vuran bir ağrı var bugün pazar hala devam ediyor ağrı. Arada parol alıyorum biraz rahatlıyor boğaz ağrısı kaşınma seklinde. Kovid gecirenler acaba böyle bir baş ağrısımı oluyor.
İnş canım evde 3 tane çocuk var o kadarda dikkat ederiz. Hem eşim hemde ben aynı anda olunca çok perişan olduk.Geçmiş olsun, ben covid geçirmedim ama kardeşim geçirdi. Bulaşla aynı gün semptom olmuyor zaten. kardeşim pe hasta olan doktora sık giden biri değildir, ağrı eşiği de yüksektir. onun tarif ettiği baş ağrısı kafamı duvara vurasım geliyor şeklindeydi. tümünün ağrıdığın ama içten gelen bir ağrı olduğunu söylemişti. sanki beynim patlıyor gibi diye...
inşallah güneş ya da rüzgar çarpmıştır hemen atlatırsınız
Yarın da eğer toparlanma olmazsa yaptıralım diye düşünüyoruz .Bence test yaptırın. Çünkü semptomlarınız bana covid gibi geliyor.
Ben geçirmedim ama geçirenlerde üşüme, boğazda gıdıklanma ve baş ağrısı çok duydum
Covid geçirdim tek belirtim baş agrisi ve halsizlik yataktan kalkamama. ne oksuruk ne ates ne boğaz agrisi sadece baş ağrısı ve halsizlik ile atlattim covid i ve evet bana da sadece parol iyi geliyordu.
Eşim gitmez hemen şuanda kalkıp asla gitmez zaten çok zor ilaç kullanan birisi parolu bile 40 kere düşünür öyle içer. Ancak yarın gider.Bence yarını beklemeyin. Bu gece yaptırın test. Ilaca hemen başlamanız önemli. zaman aleyhinize geçiyor.
Teşekkür ederim. Evde sürekli birbirimizin ateşini olcuyoruz. Allahım yardım etsinAile boyu belirti göstermeniz covidden şüphelendiriyor test yaptırmayı ihmal etmeyin çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun hayırlı sonuçlar alırsınız ins.Arkadaşlar verdik bakalım testimizi. Eğer ankara'da sakin bir hastane ararsaniz 29 mayıs var Dikmen'de oraya gittim çok sakindi. 5 dakikada verdik çıktık esimle
Hadi bakalım. Büyük geçmiş olsunArkadaşlar verdik bakalım testimizi. Eğer ankara'da sakin bir hastane ararsaniz 29 mayıs var Dikmen'de oraya gittim çok sakindi. 5 dakikada verdik çıktık esimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?