• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid de bas agrisi nasil olur

volumess

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
191
278
303
Ankara
İyi akşamlar arkadaşlar. Cuma günü çocukları parka götürdüm eve geldiğimde şiddetli bir baş ağrısı başladı ama mide bulantısı kusma falan yok. Kulaklarima vuran bir ağrı var bugün pazar hala devam ediyor ağrı. Arada parol alıyorum biraz rahatlıyor boğaz ağrısı kaşınma seklinde. Kovid gecirenler acaba böyle bir baş ağrısımı oluyor.güneş geçmiş olabilirmi diye düşünüyorum ama 5 gün önce 8. Sınıfa giden kızım 2 gün hasta gibi oldu üşüme baş ağrısı falan ama 2 gün içinde düzeldi. 5 gun Sonra bende baş ağrısı başladı benden ertesi gün aynı şekilde eşim de başladı. Acaba kizim okullar kapanmadan okula gidiyordu. Perşembe okullar kapandı kizim cumartesi pazar hastaydı bu hafta cuma bizde baş ağrısı başladı. Bu kadar beklermi belirti

Son düzenleme:
İyi akşamlar arkadaşlar. Cuma günü çocukları parka götürdüm eve geldiğimde şiddetli bir baş ağrısı başladı ama mide bulantısı kusma falan yok. Kulaklarima vuran bir ağrı var bugün pazar hala devam ediyor ağrı. Arada parol alıyorum biraz rahatlıyor boğaz ağrısı kaşınma seklinde. Kovid gecirenler acaba böyle bir baş ağrısımı oluyor.
cuma parka gittiniz hemen o gün mü ağrı başladı? enfekte olsanız bile aynı günde semptomlar başlamaz.

ya önceden kaptınız,ya da parkta üşüttünüz.

bence 2. seçenek :)

cuma parka gittiniz hemen o gün mü ağrı başladı? enfekte olsanız bile aynı günde semptomlar başlamaz.

ya önceden kaptınız,ya da parkta üşüttünüz.

bence 2. seçenek :)
Canım güneş geçmiş olabilirmi diye düşünüyorum ama 5 gün önce 8. Sınıfa giden kızım 2 gün hasta gibi oldu üşüme baş ağrısı falan ama 2 gün içinde düzeldi. Sonra bende baş ağrısı başladı benden ertesi gün aynı şekilde eşim de başladı. Acaba kizim okullar kapanmadan okula gidiyordu. Perşembe okullar kapandı kizim cumartesi pazar hastaydı bu hafta cuma bizde baş ağrısı başladı. Bu kadar beklermi belirti

İyi akşamlar arkadaşlar. Cuma günü çocukları parka götürdüm eve geldiğimde şiddetli bir baş ağrısı başladı ama mide bulantısı kusma falan yok. Kulaklarima vuran bir ağrı var bugün pazar hala devam ediyor ağrı. Arada parol alıyorum biraz rahatlıyor boğaz ağrısı kaşınma seklinde. Kovid gecirenler acaba böyle bir baş ağrısımı oluyor.
Beyninin ortasında sanki beynin patlayacak gibi bir ağrı kafanda ağırlık sersemlik oluyor. Yanında mide bulantısı kusma oluyor.

Bizde daha çok sakaklarda ağrı. Bide kulaklarda. Mide bulantısı kusma yok çok şükür ama ağırlık sersemlik var.

Geçmiş olsun, ben covid geçirmedim ama kardeşim geçirdi. Bulaşla aynı gün semptom olmuyor zaten. kardeşim pe hasta olan doktora sık giden biri değildir, ağrı eşiği de yüksektir. onun tarif ettiği baş ağrısı kafamı duvara vurasım geliyor şeklindeydi. tümünün ağrıdığın ama içten gelen bir ağrı olduğunu söylemişti. sanki beynim patlıyor gibi diye...
inşallah güneş ya da rüzgar çarpmıştır hemen atlatırsınız

Geçmiş olsun, ben covid geçirmedim ama kardeşim geçirdi. Bulaşla aynı gün semptom olmuyor zaten. kardeşim pe hasta olan doktora sık giden biri değildir, ağrı eşiği de yüksektir. onun tarif ettiği baş ağrısı kafamı duvara vurasım geliyor şeklindeydi. tümünün ağrıdığın ama içten gelen bir ağrı olduğunu söylemişti. sanki beynim patlıyor gibi diye...
inşallah güneş ya da rüzgar çarpmıştır hemen atlatırsınız
İnş canım evde 3 tane çocuk var o kadarda dikkat ederiz. Hem eşim hemde ben aynı anda olunca çok perişan olduk.

Bence test yaptırın. Çünkü semptomlarınız bana covid gibi geliyor.

Ben geçirmedim ama geçirenlerde üşüme, boğazda gıdıklanma ve baş ağrısı çok duydum

Covid geçirdim tek belirtim baş agrisi ve halsizlik yataktan kalkamama. ne oksuruk ne ates ne boğaz agrisi sadece baş ağrısı ve halsizlik ile atlattim covid i ve evet bana da sadece parol iyi geliyordu.

Bence yarını beklemeyin. Bu gece yaptırın test. Ilaca hemen başlamanız önemli. zaman aleyhinize geçiyor.

Aile boyu belirti göstermeniz covidden şüphelendiriyor test yaptırmayı ihmal etmeyin çok geçmiş olsun

Back