- 25 Temmuz 2021
- 887
- 1.170
- 63
ah biz de var o aparattan ama bu yaşımda korkuyorum yapmaya, çocuklar bile alıştı yapıyorlar ben yapamıyorumSu seyler var ya..bir burnundan sokuyolar suyu digerinden cikiyosinuzit olanlar kullaniyomus onu ama ben izlerken bile oguruyorum
Çok geçmiş olsun. Ama o nazal spreyleri de dikkatli kullanmakta fayda var. Bir süre sonra alışkanlık yapıyormuş onsuz nefes alamaz oluyormuş insanlar. Tabi bu dediğim 1 haftadan uzun süren kullanımlardaGeçmiş olsun. Ben de covidim , suan çok zor geçiyor ve aşırı burnum tıkanıyor , nefes alamıyorum mecburen sprey aldım . Sıkınca rahatlatıyor en azından nefes almak kolaylaşıyor.
Teşekkür ederim. O kadar kötüyüm ki inanın uyuyamıyorum geceleri, ateş bir taraftan burun tıkanıklığı bir taraftan, mecburen geceleri kullanıyorum .Çok geçmiş olsun. Ama o nazal spreyleri de dikkatli kullanmakta fayda var. Bir süre sonra alışkanlık yapıyormuş onsuz nefes alamaz oluyormuş insanlar. Tabi bu dediğim 1 haftadan uzun süren kullanımlarda
bence covid testı yaptırınDün gece burun tıkanıklıgından uyuyamadım. Sıcak suya tuz atıp buharını soludum iyi geldi. Simdide su gibi akıyor. Hamile oldugum icin test yaptırmadım
Maalesef yeni versiyon burnu tutuyor sanırım kimi görsem aynı dert :) burun tıkanıklığı .. insanın yaşam kalitesi filan kalmıyor ama buna da şükür deyip bi şeyler yapmaktan başka çare yok sanırım
Dün aksam duşa girince burnum 2 saat boyunca açıldı :) ilkkez 2 delikten nefes aldım:) ... arkadasımdan buhar makinesi alıcam bu aksam bakalım işe yarıcak mı .. sizin kaçıncı gün burun geçmedi hala?Maalesef yeni versiyon burnu tutuyor sanırım kimi görsem aynı dert :) burun tıkanıklığı .. insanın yaşam kalitesi filan kalmıyor ama buna da şükür deyip bi şeyler yapmaktan başka çare yok sanırım
Selam okuma zahmetinde bulunan arkadaşım:) Covid 4. Gündeyim lanet bir burun tıkanıklığı yaşıyorum nane limon vs kaynatıp soluyorum , sprayda kullanmak istemedim .. evde basit önerisi olan varsa denemek isterimZira ağzımdan nefes
Öncelikle geçmiş olsun cold-mix yaka damlası çok güzel nefes açıyor tavsiye ederimSelam okuma zahmetinde bulunan arkadaşım:) Covid 4. Gündeyim lanet bir burun tıkanıklığı yaşıyorum nane limon vs kaynatıp soluyorum , sprayda kullanmak istemedim .. evde basit önerisi olan varsa denemek isterimZira ağzımdan nefes almaktan yoruldum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?