How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Covid , burun tıkanıklığına öneriniz var mıdır?

Su seyler var ya..bir burnundan sokuyolar suyu digerinden cikiyo😐 sinuzit olanlar kullaniyomus onu ama ben izlerken bile oguruyorum😐
ah biz de var o aparattan ama bu yaşımda korkuyorum yapmaya, çocuklar bile alıştı yapıyorlar ben yapamıyorum 🙈

Geçmiş olsun. Ben de covidim , suan çok zor geçiyor ve aşırı burnum tıkanıyor , nefes alamıyorum mecburen sprey aldım . Sıkınca rahatlatıyor en azından nefes almak kolaylaşıyor.

Bana kuveti doldurmak cok iyi geliyordu, en uzun sure rahatlamayi o sagliyordu. Burna deniz suyu sikmak ve odada buhar makinesi calistirmak bana doktorlarin verdikleri tek tavsiyelerdi. Gebelik olunca hic bir sey kullanamadim, ancak boyle dogal yontemler. Bir de odayi iyi havalandiriyordum, temiz havada daha guzel nefes aliyordum o nedenle cam 2cm hep aralik duruyordu. Bir de kekik cayi beni cok rahatlatmisti ama hamilelikte tavsiye edilmedigi icin 2 kez icebilmistim sadece. Gecmis olsun.

Hastalık dendiği zaman tek korkum burun tıkanıklığı. Asla ama asla tahammül edemiyorum ve uyuyamıyorum. Gözüm yaşarsın, öksüreyim, burnum musluk gibi aksın okeyim ama burun tıkanıklığı kabusum.
Geçen gün nazal sprey falan yoktu. Baktım sabah 5 buçuk hala uyuyamıyorum. Ağır bir grip olmuşum ( covid - ) YouTube da dolaşırken bir video gördüm. 2 diş sarımsağı soyup, kürdanla üzerlerinde delik açıp burnuma sokuşturdum. 15 dk bekledim. Videodaki arkadaşta epey işe yaradı bolca mukus çıktı ben de hiç işe yaramadı :)
Aynada bakıp güldüm çaresizliğime. :KK53:

Ben de nane yağı az biraz işe yarıyor. Yastığınıza damlatın. Nefesinizi açıyor.
Bir de o nazal spreyleri belirtilen süreden fazla kullanmayın alışkanlık yapıyormuş.
Çok geçmiş olsun bu arada. Allah şifa versin

Geçmiş olsun. Ben de covidim , suan çok zor geçiyor ve aşırı burnum tıkanıyor , nefes alamıyorum mecburen sprey aldım . Sıkınca rahatlatıyor en azından nefes almak kolaylaşıyor.
Çok geçmiş olsun. Ama o nazal spreyleri de dikkatli kullanmakta fayda var. Bir süre sonra alışkanlık yapıyormuş onsuz nefes alamaz oluyormuş insanlar. Tabi bu dediğim 1 haftadan uzun süren kullanımlarda

Çok geçmiş olsun. Ama o nazal spreyleri de dikkatli kullanmakta fayda var. Bir süre sonra alışkanlık yapıyormuş onsuz nefes alamaz oluyormuş insanlar. Tabi bu dediğim 1 haftadan uzun süren kullanımlarda
Teşekkür ederim. O kadar kötüyüm ki inanın uyuyamıyorum geceleri, ateş bir taraftan burun tıkanıklığı bir taraftan, mecburen geceleri kullanıyorum . :(

Dün gece burun tıkanıklıgından uyuyamadım. Sıcak suya tuz atıp buharını soludum iyi geldi. Simdide su gibi akıyor. Hamile oldugum icin test yaptırmadım

Maalesef yeni versiyon burnu tutuyor sanırım kimi görsem aynı dert :) burun tıkanıklığı .. insanın yaşam kalitesi filan kalmıyor ama buna da şükür deyip bi şeyler yapmaktan başka çare yok sanırım

Maalesef yeni versiyon burnu tutuyor sanırım kimi görsem aynı dert :) burun tıkanıklığı .. insanın yaşam kalitesi filan kalmıyor ama buna da şükür deyip bi şeyler yapmaktan başka çare yok sanırım
Dün aksam duşa girince burnum 2 saat boyunca açıldı :) ilkkez 2 delikten nefes aldım:) ... arkadasımdan buhar makinesi alıcam bu aksam bakalım işe yarıcak mı .. sizin kaçıncı gün burun geçmedi hala?

Selam okuma zahmetinde bulunan arkadaşım:) Covid 4. Gündeyim lanet bir burun tıkanıklığı yaşıyorum nane limon vs kaynatıp soluyorum , sprayda kullanmak istemedim .. evde basit önerisi olan varsa denemek isterim💐 Zira ağzımdan nefes

Selam okuma zahmetinde bulunan arkadaşım:) Covid 4. Gündeyim lanet bir burun tıkanıklığı yaşıyorum nane limon vs kaynatıp soluyorum , sprayda kullanmak istemedim .. evde basit önerisi olan varsa denemek isterim💐 Zira ağzımdan nefes almaktan yoruldum ..
Öncelikle geçmiş olsun cold-mix yaka damlası çok güzel nefes açıyor tavsiye ederim

Back