Ayni durumdayım. Burnumun içine nemlendirici krem sürdüm. Odada kettle ile su kaynattim, bir nebze çözdüm. Kekikli sıcak su yaptım kokladım vs... Zor güç azalttım. Geçmiş olsun..
Deniz suyu spreyleri var.. ya da kendin tuzlu su yapio burnuna cekebilirsin
Su seyler var ya..bir burnundan sokuyolar suyu digerinden cikiyoPompa şeklinde burun açıcılar var ya onlarda çok iyi gelir içine tuzlu suyla
Su seyler var ya..bir burnundan sokuyolar suyu digerinden cikiyosinuzit olanlar kullaniyomus onu ama ben izlerken bile oguruyorum
heh bu nazal temizleme. ben de ilk sefer korka korka lavabonun başına geçtim babam zorla yaptı resmenSu seyler var ya..bir burnundan sokuyolar suyu digerinden cikiyosinuzit olanlar kullaniyomus onu ama ben izlerken bile oguruyorum
Ben izleyincede bi tuhaf oluyorum.. rahatlama ve tuhaflik arasi bir durumheh bu nazal temizleme. ben de ilk sefer korka korka lavabonun başına geçtim babam zorla yaptı resmenama korkacak bir şey cidden yokmuş, covid testi çubugunun değdiği nokta biraz yanıyor bir de eğer silmekten tahriş ettiysen duvarlar. Ama oluk oluk akıyor içerdekiler dışarı. Bir rahatlatıyor anlatamam
Hemde hic sokulmuyor. Youtube ta denk gelip izlemistmYaabenim dediğim o işte buruna sokulmuyor ama sadece deliğe tutup basıyorsun diğer delikten su çıkana kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?