Covid aşısı

Selin Mehmet

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2020
269
110
23
27
Merhaba. 14 haftalık hamileyim hiç covid aşısı olmadım doktorum bu hafta olmamı söylemişti ama ben vajinal enfeksiyon nedeni ile 1 hafta antibiyotik kullandım doktoruma sorduğumda 2 hafta bekle öyle aşı ol dedi ama kardeşimde covid belirtisi var ve temaslı korkmaya başladım acaba aşı olsam mı bebeğe zararı olurmu hem antibiyotik hem aşı agır olmazmı çok kararsız kaldım bana fikir verebilirmisiniz doktorumuda arayamıyorum yoğunluk nedeniyle bağlanamıyorum 😔

Hamile olup aşi olan tanidiklarim var ama kacinci haftalarda yaptirdilar bilemiyorum.Aşi meselesi sizin vereceginiz karar ben yaptirin yada yaptirmayin diyemem

Hamile olup aşi olan tanidiklarim var ama kacinci haftalarda yaptirdilar bilemiyorum.Aşi meselesi sizin vereceginiz karar ben yaptirin yada yaptirmayin diyemem
Yok yaptırmak çok istiyorum işte antibiyotik kullandım doktorum 2 haftd bekle dedi ama kardeşimde de cov
covid belirtisi olduğu için korkmaya başladım

QUOTE="yagmurdansonra, post: 70556752, member: 1052152"]
Sizdende.C vitamini agirlikli bağışıklık sistemini güclendirici şeyler için ve sağlikla alin inşallah bebeginizi kucaginiza 💐🙏💕
[/QUOTE]
Amin inşallah cok teşekkür ederim 🤗

Back