• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

covid aşısı ikinci doz randevusu

kelebek1979

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
1.447
1.301
83
45
Kızlar merhaba, nereye açacagımı bilemedigim için buraya yazmak istedim. hafta başında ilk doz covid aşımı oldum. pfizer biontech oldum. sistemden girip ikinci doz için randevu almam söylendi. ama mhrs'den girdigimde ekran açılıyor evet, ama hastane seçtigimde uygun randevu yoktur gibisinden bir mesaj çıkıyor. ilerleyen günlerdemi açılacak bu randevu ? sizler ilk dozu vurulduktan kaç gün sonra ikinci randevuyu almıştınız ???

Kızlar merhaba, nereye açacagımı bilemedigim için buraya yazmak istedim. hafta başında ilk doz covid aşımı oldum. pfizer biontech oldum. sistemden girip ikinci doz için randevu almam söylendi. ama mhrs'den girdigimde ekran açılıyor evet, ama hastane seçtigimde uygun randevu yoktur gibisinden bir mesaj çıkıyor. ilerleyen günlerdemi açılacak bu randevu ? sizler ilk dozu vurulduktan kaç gün sonra ikinci randevuyu almıştınız ???
Benim annem pazar günü oldu. 20 temmuz 1 ağustos arası dediler ikinci doz randevu için canım.

annem ilk aşı oldu e nabızdan baktım zaten orda gösteriyo şugünden itibaren tarih yazması lazım sende öyle çıkmadımı?

annem ilk aşı oldu e nabızdan baktım zaten orda gösteriyo şugünden itibaren tarih yazması lazım sende öyle çıkmadımı?
evet bende de tarih çıktı 23temmuz 4agustos arası ikinci doz için diye tarih aralıgı vermişler. ama öncesinde randevu almam gerekmiyormu ? randevu almak için çalıştıgımda da uygun randevu yok diye hata veriyor. anneniz, ilk aşıdan kaç gün sonra randevu almıştı acaba ?

• Beğen
Reactions: Jou
evet bende de tarih çıktı 23temmuz 4agustos arası ikinci doz için diye tarih aralıgı vermişler. ama öncesinde randevu almam gerekmiyormu ? randevu almak için çalıştıgımda da uygun randevu yok diye hata veriyor. anneniz, ilk aşıdan kaç gün sonra randevu almıştı acaba ?
ben hemen ilk gün olduğu gün aldım randevu hattaa belki hastane dolu ozamanlar boş yok belkide benimkiide 18 temmuzda olcak 2ci dozu

evet banada benzer tarihler verdiler, bende pazartesi oldum. peki anneniz ikinci randevuyu alabildimi acaba ? yoksa ona da benim gibi uygun randevu yok diye hatamı veriyor ?
Valla almayı hiç denemedim ki canım daha çok var zaten randevu açılmaz o süreye diye 🙄

Ben de cumartesi günü Aşı oldum. 2. doz içiz 19 Temmuz’u gösteriyor. randevu almak istediğimde ise sizin yaşadığınız problemi yaşıyorum. bence ilerleyen günlerde açılacaktır, merak etmeyin.

Biz de çok zorlandık ikinci randevuyu alırken. Aynı şeyle karşılaştık. Bence 182 yi arayıp randevu alın. Hatlar çok yoğun oluyor, gece yarısından sonra daha rahat düşer hat. Gece arayın.
Şifa olsun.

babam synovac oldu yani aşı markasıyla ilgili mi bilmiyorum ama sağlık ocağında biz 2. randevunu oluşturduk birşey yapmana gerek yok demişler. sistemden kontrol ettiğimde randevusu hazırdı.

Civardaki başka hastaneleri deneyin
Mesela bizde merkezi birden fazla ilçe var. Ben a İlçede ilk aşımı oldum ama ikinci doz için a ilçede randevu yok sadece b ilçe çıkıyor

Back