COVID-19 ve SEZERYAN DOĞUM

Spinal anestezi alip, kizimi dogdugu an gorecegim umudu taşırken heyecandan tansiyonumun yukselmesi sonucu genel anestezi verilmis. Hic ruhum duymadi. Uyandigimda hersey bitmisti. Sizinde o sirada gelisecek ufacik bir degisiklikte hemen genel anestezi verilir merak etmeyin. Ben sıfır panik derken aslinda tansiyonumu yükseltecek kadar panikmisim farkında degilim. Belki siz hic paniklemeyeceksiniz cok rahat olacak belki de. Bunlari düşünüp kendinizi kasmayın :)

Yanma bende hiç olmamıştı enfeksiyon mu vat acaba
Doğum yaptığım gün vardı bilemedim ilki genel olunca belki o leylalıkla da olmuştu hissetmedim ya da hatırlamıyorum. Enfeksiyon olsa illa biri söylerdi çok şükür hemşirelerde doktorumda pervane gibiydiler,normal diyolardı çünkü

Ha canım dur takılan sonta dan kaynaklı bı yanma acı gibi bişey hissettim 3 4 gün hastanede sorduğumda idrar torbasından hissediyon sonta taktigimiz için geçer o bı kaç güne demişlerdi belki seninki de ondandır. İdrar yaparken zorluyordu.

İyi de sakinlestirici veriyorlar ve hic oyle seyler yasamiyorsunuz. Siz neden boyle telaslandiniz ki?

İnşallah istediğiniz gibi olur. Tercihler farklı işte . Benim zaten mercimeğin dünyaya merhaba demesi değil de o dikişlere dayanabilir miyim yatabilir miyim sabit vs yani bir sürü sual kafamdaki..
Mecburen sabit duruyorsunuz. Kafanizda buyutmeyin lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…