- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi limonatakek21
-
Pozitif gibi duruyosunuz malesfMerhaba çevremde birinin testi pozitif çıkınca bende şüpheye düştüm. Ateş eklem agrısı öksürürük gibi belirtiler yok bende ama koku alamıyorum şuan mesela. Tek belirttim koku yok kayboldu tamamen. Test vermelimiyim doktora gitsem belirti yok deyip gönderirler mi bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
Dışarı çıkmıyorsa ve kimseyle görüşmüyorsa şu aşamada hastaneye gitmeye çalışmak daha tehlikeli zaten kolay kolay testte yapmıyorlar. Farkındaysan ben öğrenme sokakta gez demedim de neyse...Bizde ilacı içmiyoruz ama pozitifiz diye evdeyiz ne demek öğrenmeyin çıkıp insanlara mı bulaştırsın biz kimseye kapımızı bile açmuyoruz.
Konu sahibi koku tat kaybı en belirgin şeylerden test yaptırın
Verilmemesi doğru olan çünkü o verilen ilaçlar COVID-19 için üretilen ilaçlar değil. Clinical study için veriyorlar Türkiye’de, kanıtlanmış bir etkisi yok ama deney amaçlı işteO ilaclar zaten birtek turkiyede veriliyor. Biz yurtdisinda yasiyoruz hic bir ilac almadik. Ayni anda annemlerde oldular. Sikayetleri olmamasina ragmen ilac verildi.
Simdi onlarmi dogru yapiyo bizmi onuda bilemiyorum
Bende az önce pozitif oldugumu öğrendim sadece hafif halsizlik var dediğiniz gibi sırtım ağrıyor hafif. Annemin pozitif olduğunu bilmesem test yaptırmazdım çünkü bariz covid belirtisi gibi durmuyor asla. Konu sahibi koku tat kaybı bariz belirti. Ben korona patlamadan önce nezle grip olmadan öyle koku tat kaybına uğrayan hiç duymadım. Kesinlikle test yaptır en azından için rahat olur.Koku kaybı yüzde 90 covid belirtisi diyebilirim kardeşim sağlıkçı sadece sırt agrisi ile belirti gösteren pozitifler olduğundan bahsediyor hatta yanındaki calistigi arkadaşının hiç biseyi yokken pozitif cıktı
Koku kaybı koronada çok keskin oluyor. Parfüm, kolonya böyle keskin kokuları da alamıyor musunuz? Bir de pozitif vakalarla maskesiz sohbet ortamında bulundunuz mu?2.yi uyguluyorum şuan. Dışarı çıkmıyorum zaten mesleğim gereği ara tatil uzadı işe gitme durumum yok. Koku dışında hiç bir semptom göstermiyorum. Halsizlik falanda yok. Açıkçası koku alıyordum yakınımdaki kişi pozitif olunca koku hissim kayboldu sanki. Evde meyve sebze tüketicem
Devlwt hastanelerinde yapıyorlar izmirdeyim 2 sefer test yaptırdım sadece atesim var demem yetti konu sahibi koku tat alamıyorum dese direk yaparlar zatenDışarı çıkmıyorsa ve kimseyle görüşmüyorsa şu aşamada hastaneye gitmeye çalışmak daha tehlikeli zaten kolay kolay testte yapmıyorlar. Farkındaysan ben öğrenme sokakta gez demedim de neyse...
Evet canım test yaptırdım biliyordum. Bol bol meyve yedim. Bal tarçın zencefil çayı yaptım. Ihlamur içtim. Sürekli yedim içtim yaniNasıl atlattınız pozitif oldugunuzu biliyor muydunuz
Bence de yaptır canım ne olur ne olmaz. Şimdiden geçmiş olsunCvremle iletisimim ypk ama yinede yaptrsam iyi olacak,ona gore onlem aliriz
Evet koku ve tat kaybı covid belirtilerinden.Okul varkende sadece ev okul arasında gidip geliyordum zaten. Sadece koku almama pozitif olmama sebep olur mu merak ediyorum yaşayan var mı acaba halsizlik falanda yok gayet iyiyim
Bana verdiler ama kullanmıyorum şuanda. Açıkcası elden ayaktan kesilene kadar da kullanmayı düşünmüyorum çünkü bir anda 8 hap yutmak gerekiyor (sabah akşam 16) illaki yan etkisi olacaktır. Annem ilk verildiği gün kullanmaya başladı henüz tam etkilemiş değil bekliyoruz bakalımKoku alamamakta bir belirti , bence test yaptırmalısınız pozitif çıkması halinde izole edersiniz kendinizi. Ayrıca bu ilaçlar nedir allah aşkına ? Herkes ilaçtan bahsediyor, faydası oluyormu gerçekten ?
İcerigi ne peki bu hapların ?Bana verdiler ama kullanmıyorum şuanda. Açıkcası elden ayaktan kesilene kadar da kullanmayı düşünmüyorum çünkü bir anda 8 hap yutmak gerekiyor (sabah akşam 16) illaki yan etkisi olacaktır. Annem ilk verildiği gün kullanmaya başladı henüz tam etkilemiş değil bekliyoruz bakalım
Cok haklisiniz. Yurtdisinda ilac falan yok. Cevremde ve de ailemde koronaya yakalananlar karantinaya girdiler. Oyle oyle atlattilar. Ama ilac verilmiyor. Turkiye'de verildigini duyunca sasirmistim dogrusu. Nasil bir ilac veriyorlar acaba, bagisikligi guclendirici ilaclar mi? Onu dogal yollarla da basarabilir insan..bilemedim.O ilaclar zaten birtek turkiyede veriliyor. Biz yurtdisinda yasiyoruz hic bir ilac almadik. Ayni anda annemlerde oldular. Sikayetleri olmamasina ragmen ilac verildi.
Simdi onlarmi dogru yapiyo bizmi onuda bilemiyorum
Eşimin arkadasi eşi ile beraber gittiler devlete koku tat yok diye sizinki psikolojik deyip yollamışlar.Devlwt hastanelerinde yapıyorlar izmirdeyim 2 sefer test yaptırdım sadece atesim var demem yetti konu sahibi koku tat alamıyorum dese direk yaparlar zaten2 maskeyle mesafe koruyarak yaptıracak bende hasta olur olmaz yaptırmadım 4. Gününde yaptırdım taksiyle gittik geldik belki antikor lazım olur diye öğrenmek önemli bence
Koku tat yokken sizin psikolojik diyen dr a ne desek boş belki de en en belirgin özelliği o basit bir kayıp değil çünkü bariz hiç birşey hissetmiyorsunEşimin arkadasi eşi ile beraber gittiler devlete koku tat yok diye sizinki psikolojik deyip yollamışlar.
Sonra özelde yaptırdılar pozitif cıktı maalesef heryerde dediginiz gibi olmuyor
Sanirim sitma ilaciymisVerilmemesi doğru olan çünkü o verilen ilaçlar COVID-19 için üretilen ilaçlar değil. Clinical study için veriyorlar Türkiye’de, kanıtlanmış bir etkisi yok ama deney amaçlı işte
Yani bende bilmiyorumCok haklisiniz. Yurtdisinda ilac falan yok. Cevremde ve de ailemde koronaya yakalananlar karantinaya girdiler. Oyle oyle atlattilar. Ama ilac verilmiyor. Turkiye'de verildigini duyunca sasirmistim dogrusu. Nasil bir ilac veriyorlar acaba, bagisikligi guclendirici ilaclar mi? Onu dogal yollarla da basarabilir insan..bilemedim.
Bende de 2 gündür ishal bulantı baş ağrısı var ama regl öncesi olabiliyor diye önemsemedim sizinde regl yakın mıBnde iki gndur ishalim,usutmeye bagladm ama tedt yaptrsammi? Bebeginide emziriyorum korktum smdi ya,bebeklere geciyrmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?