- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.814
- 83
- 32
- Konu Sahibi limonatakek21
-
Daha geçen hafta koku kaybı yaşadığı için test yaptırıp pozitif çıkan birinin haberini aldım. Başka hiç bir belirtisi yokmuş. Pozitif haberini aldıktan bir iki gün sonra ateş, halsizlik ve vücut ağrısı başlamış. İlk belirtide öğrenmesine rağmen ailesine de bulaştırmıştı,Merhaba çevremde birinin testi pozitif çıkınca bende şüpheye düştüm. Ateş eklem agrısı öksürürük gibi belirtiler yok bende ama koku alamıyorum şuan mesela. Tek belirttim koku yok kayboldu tamamen. Test vermelimiyim doktora gitsem belirti yok deyip gönderirler mi bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
Geçmiş olsun, inşallah kapmamışsınızdır. Veyahut bu şekilde atlatırsınız.2.yi uyguluyorum şuan. Dışarı çıkmıyorum zaten mesleğim gereği ara tatil uzadı işe gitme durumum yok. Koku dışında hiç bir semptom göstermiyorum. Halsizlik falanda yok. Açıkçası koku alıyordum yakınımdaki kişi pozitif olunca koku hissim kayboldu sanki. Evde meyve sebze tüketicem
Teyzem sadece koku kaybı ile test yaptırdı ve pozitif cıktı. Başka hiç bir belirti yasamadiOkul varkende sadece ev okul arasında gidip geliyordum zaten. Sadece koku almama pozitif olmama sebep olur mu merak ediyorum yaşayan var mı acaba halsizlik falanda yok gayet iyiyim
Bnde iki gndur ishalim,usutmeye bagladm ama tedt yaptrsammi? Bebeginide emziriyorum korktum smdi ya,bebeklere geciyrmuEvet pozitifim. Koku tat kaybı var canım. İlk başlarda da iki gün falan ishal vardı başka belirti yok. İlaç kullanmadım kendim zencefil bal limon falan içtim
Bizde ilacı içmiyoruz ama pozitifiz diye evdeyiz ne demek öğrenmeyin çıkıp insanlara mı bulaştırsın biz kimseye kapımızı bile açmuyoruz.Bence gitmek için acele etme çoğu kişi o ilaçları artık kullanmak yerine doğal şekilde bağışıklıpı güçlendirmeye çalışıyor. Sende onları araştır ve ona göre beslenme düzeni kur ne kadar güçlü bağışıklığın olursa o kadar kolay atlatırsın
Koku kaybı en belirgin sebep bence. Bir test yaptırın. Pozitif çıkarsanız canlı ders yapmaz dinlenirsiniz. Kendinize bakarsınız.Okul varkende sadece ev okul arasında gidip geliyordum zaten. Sadece koku almama pozitif olmama sebep olur mu merak ediyorum yaşayan var mı acaba halsizlik falanda yok gayet iyiyim
Canım ilaç kullanmayacaksan hiç test yaptırma diyeceğim ama çevrenle görüşüyorsan yaptır garantiye al. Ama bende hamileyim şükürler olsun bebeğe geçtiğine dair bi bilgi yok. Emziren annelerde de sütten geçmez diyorlar doktorlar netteBnde iki gndur ishalim,usutmeye bagladm ama tedt yaptrsammi? Bebeginide emziriyorum korktum smdi ya,bebeklere geciyrmu
Psikolojik olacak şekilde kayıp yasamıyorsunuz hiç koku yok 0 sadece nefes alıyorsunuz bende 5. Günden sonra basladıKoku kaybı psikolojik olabilir mi acaba? Bence izole bir şekilde bir süre bekleyin. Bazen erken test yaptırınca negatif çıkabiliyor
Sen ilaç kullandın mi canımCanım ilaç kullanmayacaksan hiç test yaptırma diyeceğim ama çevrenle görüşüyorsan yaptır garantiye al. Ama bende hamileyim şükürler olsun bebeğe geçtiğine dair bi bilgi yok. Emziren annelerde de sütten geçmez diyorlar doktorlar nette
Yok canım kullanmadımSen ilaç kullandın mi canım
Bende yaşadığım yerde önlem alınmadan test yapıldığını duydum o yüzden evden çıkmıyorum ama hastaneye de gitmek biraz göz korkutuyorTest yaptırman emin olmak acısından iyi olurdu ama bence gitme. Şahsen benim oturdugum yerd3 yapılan test yerinde hiçbir önlem yok izdiham yeri gibi yani yoksada orada kapabilirsin öyle diyeyim. Koku kaybı en büyük belirtilerden biri ama evde sağlıklı beslen ağır değilsen benim tavsiyem. Tabi yine sen bilirsin. Şimdiden öok geçmiş olsun
Nasıl atlattınız pozitif oldugunuzu biliyor muydunuzYok canım kullanmadım
Çok geçmiş olsunPsikolojik olacak şekilde kayıp yasamıyorsunuz hiç koku yok 0 sadece nefes alıyorsunuz bende 5. Günden sonra basladı
Şuanlık biraz bekleyin derim. Test yerleri daha korkutucu çünküBende yaşadığım yerde önlem alınmadan test yapıldığını duydum o yüzden evden çıkmıyorum ama hastaneye de gitmek biraz göz korkutuyor
Cvremle iletisimim ypk ama yinede yaptrsam iyi olacak,ona gore onlem alirizCanım ilaç kullanmayacaksan hiç test yaptırma diyeceğim ama çevrenle görüşüyorsan yaptır garantiye al. Ama bende hamileyim şükürler olsun bebeğe geçtiğine dair bi bilgi yok. Emziren annelerde de sütten geçmez diyorlar doktorlar nette
Koku kaybı yüzde 90 covid belirtisi diyebilirim kardeşim sağlıkçı sadece sırt agrisi ile belirti gösteren pozitifler olduğundan bahsediyor hatta yanındaki calistigi arkadaşının hiç biseyi yokken pozitif cıktıOkul varkende sadece ev okul arasında gidip geliyordum zaten. Sadece koku almama pozitif olmama sebep olur mu merak ediyorum yaşayan var mı acaba halsizlik falanda yok gayet iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?