Covid 19 ilacı kullananlar

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

O ilaç yan etkisi çok olan bir ilaç annem babam pozitif içtiler ama çok yatırdı onları yalan yok birde başağrısı yaptı, Ben oldum ama içmedim ama vücut ağrısı çoktu bende sadece tat ve kokuya artı olarak...O ilaç favira dediğiniz sıtma ilacı ve zaten hastalığın ciğerlere inmesini engelliyormuş.Yanında bol su içmeniz lazım başağrısı olursa parolden baska ilaç kullanmayın.çok çok hafifseniz içmeyebilirsiniz de semptom çoksa ciğerlere iner mazallah bilginiz olsun.

Covidin ilacıda mı varmış ? Nasıl bir ilaç bu ? Ne işe yarıyormuş ?

Şans eseri poziitf olduğumu öğrendik . Herhangi bir belirtimiz olmadığı için içmedik . 1 ay geçti üstünden tek bir belirti bile olmadı

O ilacı virüs ciğerlerinize inmesin diye veriyorlar. Kullanmamak ne demek. 4.-5. gününde hastanelik olan insanlar var hiç mi duymadınız ??

Semptomum tek tat ve koku kaybiydi ama bugün öksürük nefeste zorlukta var o yuzden ilaca basladim

Ilk basta sabah aksam birer tane hap olacak sekilde 5 gun 10 adet veriyolardi. Biz ondan kullandik. Onun yan etkisi cok oldugu icin size verileni veriyolar artik. Evet mantiken cok fazla ilac iciyorsunuz ama digeri kadar yan etkisi olmuyormus. Esim ilac dagitan hemsire ve doktorlari tasiyor. Ordan biliyorum bende. Ilaclarinizi kullanin sonradan agirlasabiliyor cunku. Cok gecmis olsun

İlacı kullanmanız lazım bizim akrabalar baş sağlığına gittiler tabı gıttıklerı ev sahibinin hasta olduğunu bilmeden kendiside dahil 4/5 aile evdeki bebeklere kadar hasta oldu şimdi ilaç kullanıyorlar mecbur ve bır haftada toparlamıslar. İlacı ıctıkce kadının bacağı ağrıyormuş Yan etki olarak ama ıyı olmak için mecburi

Gecmis olsun. Bugun ben de pozitif oldugumu ogrendim. Ilac getirdiler. Ben aldım. Nefes almada zorluk yasiyorum. Ve virusun yavas cigerlere indigini hissediyorum. O nedenle aldim. Yan etkilerine bakmamistim. Simdi kalkip bakacagim.

Benim pazar akşamı bitti
İştah. Yıktu zorla yiyordum hatta yemek yemeyi unuttum
Çok halsizdim
Midem taş gibiydi
Sırtımdan ayak bileğime muhteşem. Bi ağrı çektim kaç gün boyunca
Ama ağrılarım dün bitti
2 gündür iştahım açık
Sesim düzeldi
Halszlik geçti
Sadece ciğerlere indiği için öksürük dewam edyr 2. Tedaviye başladım
Kafana göre davranmamanı öneriyorum

Emziren bir arkadaşım ilaçları hiç içmedi, ağır atlattı, bir hafta çok kötü geçmiş, epey de kilo vermiş, iyileşmesi de çok uzun sürmüş, 2 ay sonra anca tat ve koku alabildiğini söyledi. Bence doktorun tavsiyesinden dışarı çıkmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…