- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.077
- 133
- 34
- Konu Sahibi Kestane Sekeri
-
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Bu kadar salgın olan bir virüs ile tüm dünya mücadele ediyor,insanlar ölüyor, doktorlar hemşireler ölüyor. Herkes fedakarlık yapıyor ailesinden çocuklarından... siz ilaç mı içmeyeceksiniz? Valla bravo tebrik ederim sizi, aşıyı bulmak içinde boşuna uğraşıyorlar zaten. Sizin ki biraz şımarıklık, ne demek iyi hissediyorum,hafif atlatıyorum
Lütfen ilaçları kullanın benim gibi olmayın.Benimde gogsumde de var hafif ağrı devam ederse tekrar girmeyi düşünüyorum
Covidin ilacıda mı varmış ? Nasıl bir ilaç bu ? Ne işe yarıyormuş ?Kizlar merhaba tat ve koku kaybimin ardından öğrendim ki testim pozitif...Sağlık gorevlisinin getirdiği ilacı kullanıp kullanmamakta çok kararsızım yan etkileri oldukça fazla reçetede bide çok söylenti var yan etkileriyle ilgili kendimide iyi hissettiğim için napsam bilemedim ilk gün 16 hap sabah 8 akşam 8 ve 200 mg olarak buda gözümü korkuttu...Kullananlar tecrübelerinizi bekliyorum hafif atlatiyorsam gerek yokmudur hapa
O ilacı virüs ciğerlerinize inmesin diye veriyorlar. Kullanmamak ne demek. 4.-5. gününde hastanelik olan insanlar var hiç mi duymadınız ??Kizlar merhaba tat ve koku kaybimin ardından öğrendim ki testim pozitif...Sağlık gorevlisinin getirdiği ilacı kullanıp kullanmamakta çok kararsızım yan etkileri oldukça fazla reçetede bide çok söylenti var yan etkileriyle ilgili kendimide iyi hissettiğim için napsam bilemedim ilk gün 16 hap sabah 8 akşam 8 ve 200 mg olarak buda gözümü korkuttu...Kullananlar tecrübelerinizi bekliyorum hafif atlatiyorsam gerek yokmudur hapa
İç sen yine de canımHaklısınız ama reçetede bilinmeyen yan etkilerde öyle şeyler yaziyorki insanın gözünün korktuğu kadar var 16 tane bide...Neyse icicem ama
Semptomum tek tat ve koku kaybiydi ama bugün öksürük nefeste zorlukta var o yuzden ilaca basladimO ilaç yan etkisi çok olan bir ilaç annem babam pozitif içtiler ama çok yatırdı onları yalan yok birde başağrısı yaptı, Ben oldum ama içmedim ama vücut ağrısı çoktu bende sadece tat ve kokuya artı olarak...O ilaç favira dediğiniz sıtma ilacı ve zaten hastalığın ciğerlere inmesini engelliyormuş.Yanında bol su içmeniz lazım başağrısı olursa parolden baska ilaç kullanmayın.çok çok hafifseniz içmeyebilirsiniz de semptom çoksa ciğerlere iner mazallah bilginiz olsun.
Çok teşekkür ederim evet başladım çünkü semptomlarim arttı nefes almada zorluk öksürük başladı...Test için dün gittim sadece koku kaybı vardı dün.İctiniz mi, iyi misiniz,geçmiş olsun
Kötü olursan 112 yi ara canım,dinlen uzan,gecicek hepsiÇok teşekkür ederim evet başladım çünkü semptomlarim arttı nefes almada zorluk öksürük başladı...Test için dün gittim sadece koku kaybı vardı dün.
Virüsün ciğerlere inmesini engelliyormusCovidin ilacıda mı varmış ? Nasıl bir ilaç bu ? Ne işe yarıyormuş ?
Mantıken virüsü engelleyecek yada öldürecek bir ilaç çıkmadı şimdiye dek , böyle bir ilacın varlığından haberdar olmadım umarım işe yarıyordur ...Virüsün ciğerlere inmesini engelliyormus
Benim pazar akşamı bittiKizlar merhaba tat ve koku kaybimin ardından öğrendim ki testim pozitif...Sağlık gorevlisinin getirdiği ilacı kullanıp kullanmamakta çok kararsızım yan etkileri oldukça fazla reçetede bide çok söylenti var yan etkileriyle ilgili kendimide iyi hissettiğim için napsam bilemedim ilk gün 16 hap sabah 8 akşam 8 ve 200 mg olarak buda gözümü korkuttu...Kullananlar tecrübelerinizi bekliyorum hafif atlatiyorsam gerek yokmudur hapa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?