- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.077
- 133
- 34
- Konu Sahibi Kestane Sekeri
-
Saçmalamayın. Durumunuz iyi olabilir fakat ilacınızı içmelisiniz. O zaman iyi olan hiç kimse içmesin ilacı öyle şey olur mu için ilacınızıKizlar merhaba tat ve koku kaybimin ardından öğrendim ki testim pozitif...Sağlık gorevlisinin getirdiği ilacı kullanıp kullanmamakta çok kararsızım yan etkileri oldukça fazla reçetede bide çok söylenti var yan etkileriyle ilgili kendimide iyi hissettiğim için napsam bilemedim ilk gün 16 hap sabah 8 akşam 8 ve 200 mg olarak buda gözümü korkuttu...Kullananlar tecrübelerinizi bekliyorum hafif atlatiyorsam gerek yokmudur hapa
En azından deneyin bazılarında yan etki yapmıstır belki sizde yan etki yapmaz.İçin kendinizi iyi hissetmezseniz doktora danışırsınızKizlar merhaba tat ve koku kaybimin ardından öğrendim ki testim pozitif...Sağlık gorevlisinin getirdiği ilacı kullanıp kullanmamakta çok kararsızım yan etkileri oldukça fazla reçetede bide çok söylenti var yan etkileriyle ilgili kendimide iyi hissettiğim için napsam bilemedim ilk gün 16 hap sabah 8 akşam 8 ve 200 mg olarak buda gözümü korkuttu...Kullananlar tecrübelerinizi bekliyorum hafif atlatiyorsam gerek yokmudur hapa
Yani herkes doğrusunu biliyor doktorlar yanlış biliyor da veriyor.Şimdi doktorların verdiği ilacı biz nasıl içme diyelim.Kizlar merhaba tat ve koku kaybimin ardından öğrendim ki testim pozitif...Sağlık gorevlisinin getirdiği ilacı kullanıp kullanmamakta çok kararsızım yan etkileri oldukça fazla reçetede bide çok söylenti var yan etkileriyle ilgili kendimide iyi hissettiğim için napsam bilemedim ilk gün 16 hap sabah 8 akşam 8 ve 200 mg olarak buda gözümü korkuttu...Kullananlar tecrübelerinizi bekliyorum hafif atlatiyorsam gerek yokmudur hapa
Haklısınız ama reçetede bilinmeyen yan etkilerde öyle şeyler yaziyorki insanın gözünün korktuğu kadar var 16 tane bide...Neyse icicem amaYani herkes doğrusunu biliyor doktorlar yanlış biliyor da veriyor.Şimdi doktorların verdiği ilacı biz nasıl içme diyelim.
Hangi ilacın yan etkisi yokki canım.Kalp krizinden zatürreye epilepsiye kadar daha sayamadığım bir sürü yan etki yazınca napicami bilemedim o yuzden kullananlardan fikir almak istedim ama icicem olacak olan öylede olur böylede teşekkürler herkese
Teşekkür ederimHangi ilacın yan etkisi yokki canım.
Sen ilacını düzenli iç yan etkileri kafana takma rabbim şifa versin InşAllah.
Kalp krizinden zatürreye epilepsiye kadar daha sayamadığım bir sürü yan etki yazınca napicami bilemedim o yuzden kullananlardan fikir almak istedim ama icicem olacak olan öylede olur böylede teşekkürler herkese
Çok geçmiş olsun. Ne tür semptomlarıniz vardı? Bu ara ilaçsız ve test yaptırmadan evde geçiren insanları çok duyuyorum. Bazılarında çok hafif geçiyormuşKizlar merhaba tat ve koku kaybimin ardından öğrendim ki testim pozitif...Sağlık gorevlisinin getirdiği ilacı kullanıp kullanmamakta çok kararsızım yan etkileri oldukça fazla reçetede bide çok söylenti var yan etkileriyle ilgili kendimide iyi hissettiğim için napsam bilemedim ilk gün 16 hap sabah 8 akşam 8 ve 200 mg olarak buda gözümü korkuttu...Kullananlar tecrübelerinizi bekliyorum hafif atlatiyorsam gerek yokmudur hapa
Tat koku tamamen gitti öksürük var baş dönmesi hafif nefes darligiÇok geçmiş olsun. Ne tür semptomlarıniz vardı? Bu ara ilaçsız ve test yaptırmadan evde geçiren insanları çok duyuyorum. Bazılarında çok hafif geçiyormuş
Kizlar merhaba tat ve koku kaybimin ardından öğrendim ki testim pozitif...Sağlık gorevlisinin getirdiği ilacı kullanıp kullanmamakta çok kararsızım yan etkileri oldukça fazla reçetede bide çok söylenti var yan etkileriyle ilgili kendimide iyi hissettiğim için napsam bilemedim ilk gün 16 hap sabah 8 akşam 8 ve 200 mg olarak buda gözümü korkuttu...Kullananlar tecrübelerinizi bekliyorum hafif atlatiyorsam gerek yokmudur hapa
Benimde gogsumde de var hafif ağrı devam ederse tekrar girmeyi düşünüyorumBen korona belirtilerini gösterdiğim ilk günden itibaren kendimi evde izole ettim. Geçirirsem de evde geçireyim bu süreci dedim fakat 5. Günden itibaren göğsümde ağrı hissettim, nefes almakta zorlanmaya başladım. Mecburen hastaneye gidip test yaptırdım akşamına hastaneye yatırıldım. Viral pnömoni geçiriyormuşum. Yani virüsten dolayı zatürre olmuşum. Velhasıl dedim ki eğer ilk günlerden gidip test yaptırıp ilaçlarımı kullansaydım yine zatürreye çevirir miydi? Fakat şöyle de bir durum oldu. Her ilacın yan etkisi olduğu gibi bu ilaçların da yan etkisi var ve ben kalp çarpıntısı bulantı şeklinde yaşadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?