- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.595
-
- Konu Sahibi Hostesin Kirmizi Fulari
Nasıl bi ağrıydı nerde,tarif eder misiniz? Bende yeni geçirdim.
Benzer bir ağrıydi bende ki deGeçmiş olsun, benimde sırtım daha ziyade gögus boşluğu bölgesine denk gelen sırtım ağrıyor, sende de benzer miydi?
İlaç içtiysen adet gecikmesi olmuş muydu?
Sevgili değerli kadın arkadaşlarım,
Can sıkıcı bi konu üzerinden yardım ve deneyimlerinizi bekliyorum. Moralim ve psıkolojım malesef buyüzden çok bozuluyorPandeminin ilk gününden beri olmamıştım mutluydum fakat yakalandım; 10 ocak tarihinde yoğun ateş/sırt ağrısı/ vucut ağrısı ile hastaneye gittiğimde pozitif çıktım. Covidin 4.günü hastaneye kaldırıldım, yaklaşık 6 saat oksijen verildi serum tedavisi vs. 1 hafta antıbıyotık, oksuruk şurubu ilaçlar kullandıktan sonra bugun 10. günüm. Aslında 7-8-9. günlerinde daha iyiyidim. Fakat dün geceye kadar azalan sırt ağrım dün gece bi anda yoğunlaştı. Covid geçiren arkadaşlarım sizlerde sonradan böyle ağrısı artan oldu mu?
Sanki yanma gibiaynı zamanda öksürüğüm de çok. Göğsümde sıkışma 4-5. gunlerde ki gibi değil fakat yıne de bı tık ağrı var. Çam kozalağı şurubu iyi geliyormuş, bugun buldum biyerlerden söyledim gelecek. Fakat neden azalma olmadı, sırt ağrım neden bukadar çok.. Devamlı uyuyakalıyorum, halsizlik geçmiyor. Bu öksürük niçin bitmiyor , bitkisel bir şeyler kullanıp hal çaresini bulan var mı? Bu dertleri yaşayan iyileşen arkadaşlarım varsa öneri almak istiyorum, zaten uçamıyorum sanki sağlığım gitmiş gibi hissediyorum (Buarada 2 biontech aşım mevcut yaptıralı 3 ay oldu)
Pazartesi günü doktora gideceğim , korkuyorum akciğerlere inmiş olabılır mı? İçim daralıyor düşündükçe, sizi de daralttıysam kusuruma bakmayın. Herkese sağlıklı huzurlu günler diliyorum, sevgiler
Trendyol uzerinden uretici bir magazadan aldim.Nerden almıştınız?
Baş ağrısı fazlaca vardı. Zaten başlangıcı da baş ağrısı,boğaz ağrısı,mide bulantısı hafif öksürüktü. Daha sonra tat ve koku gitti. Aradan 3 ay geçti koku hala çok keskin değil alıyorum ama eskiye nazaran azalma var.Geçmiş olsun,
Göğüs kafesinin arası ve baş ağrısı olmuş muydu?
Adet gecikmesi yapmış mıydı?
Çok teşekkür ederim çok sevindim hatır sormanıza.Geçmiş olsun, şimdi nasıl amcamız?
Gece öksürük geldiğinde balgam tıkatmasın diye.Yastık neden yüksek?
Mantıklı.Gece öksürük geldiğinde balgam tıkatmasın diye.
Merak etmeyin 7-8 güne hafifliyor.. bende tam iyileşme 16-17 gün de oldu... bende şiddetli bacak ağrısı olmuştuSizde nereleriniz ağrıyordu?
Uyuyamıyorum baş ağrısından, göğüs boşluğumun arkasına denk gelen bölgem, öksürük, ateş, eklem sırt ağrıları gibiydi bende
Hamd olsun bizde de şükür, ama dediğin kadar sürüyor tam olması.Merak etmeyin 7-8 güne hafifliyor.. bende tam iyileşme 16-17 gün de oldu... bende şiddetli bacak ağrısı olmuştu
Ya sorma benim ilk adetim bir hafta gecikti, senin sonrakilerde düzene girmedi mi?Benzer bir ağrıydi bende ki de
Ilaç kullanmadım ama adetim düzensizleşti covid sonrasi
10 gün geciktigi bile oldu
Uzun süre düzensiz oldu adetimYa sorma benim ilk adetim bir hafta gecikti, senin sonrakilerde düzene girmedi mi?
Nasıl vuruyor böyle her yeri olmaz olasıca.Uzun süre düzensiz oldu adetim
Sonra dúzene girdi çok şükür
Ama kaç ay sürdü hatirlamiyorum