- 18 Ağustos 2009
- 4.805
- 3.183
- Konu Sahibi Hostesin Kirmizi Fulari
çok teşekkür ediyorum siz nasılsınızÇok şükür çok geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ediyorum siz nasılsınızÇok şükür çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim ben de iyiyimAllah bu hastalıktan kurtarsın herkesi inşallah şifa bekleyen herkese şifa versinçok teşekkür ediyorum siz nasılsınız
amiin inşallahTeşekkür ederim ben de iyiyimAllah bu hastalıktan kurtarsın herkesi inşallah şifa bekleyen herkese şifa versin
Geçmiş olsun, benimde sırtım daha ziyade gögus boşluğu bölgesine denk gelen sırtım ağrıyor, sende de benzer miydi?Covid sonrasi sırt ağrılarım ve öksürügün geçmesi 1-2 ayı buldu bende
Size de geçmiş olsun
Kardiyolojiye görünmenizi tavsiye ederim. Benim de öyle idi. Kalple ilgili sıkıntı çıktı.
Ben çocuklar geçirdiğinde sıcak suyu tencerede kaynattım üzerlerine çarşaf örtüp tencerenin yanına oturttum.
Çok iyi geldi öksürüğe.
Günde iki ya da üç kez on, on beş dakika kadar oturdular.
Bir de zencefilli zerdeçal lı limonlu sıcak çay içirdim günde iki kez gibi.
Kekik demleyip kekik çayı da içirdim.
Öyle atlattılar.
Allah şifalar versin.
Uyurken yastığınız yüksek olsun.
Cok geçmiş olsun. Bizde ailecek coronayız . Büyük ve küçük oğlanda sıfır semptom ben ve kızım iki gün boyunca yüksek ateş , baş agrısı mide bulantısı hatta benim midemde katar ağırsana benzer bir agrı da vardı ama asla sırt agrısı yaşamadım. Ama bişey farkettim , arada sanki böbreklerimde de agrı oluyordu bazen sırt ağrısı diye karıstırılabiliniyor. Covid mide bagırsak ve idrar yollarını tahrip edebiliyor cünkü. Bugün 5 . Günümüz yarından sonra karantinamız sonlanmış oluyor .
Nerden almıştınız?Cam kozalağı şurubu degil de özü cok iyi geliyor.
Babam cok agir atlatti. Hastaneden ciktigindan beri kozalak özü kullaniyor.
Biz geçirmedik covid ama inatci oksuruklerimizi falan hep onunla gecirdik. Organik ureticiden aldim ben icinde propolis, zencefil vs de var.
Cok gecmis olsun bu arada.
Geçmiş olsun,Benim belim, bacaklarım ve sol böbreğim çok ağrımıştı ama bir şey kalmadı. Herkeste farklı seğiren bir hastalık. Allah şifa versin.
Uyutmycak kadar baş ağrısı ve adet ileri attı mı?Benim birkaç ay öksürük surdu
Geçmiş olsun, şimdi nasıl amcamız?Merhaba hostes.
Bu satırları hastane odasındaki 10.günümde yazıyorum.
Hasta olan babam. Covid geçirdi. Atlatması gereken süreçte atlatamadı. Şiddetli kusma, baş ağrısı, mide bulantısı ve uyuyamama şikayetiyle buraya kalırdık .
Bulaştırıcılığı bittiği icin yanında refakatçi kalmama izin verdiler.
Yarın taburcu olacağız. Sana tecrubelerimi anlatmak istiyorum.
Babamı buraya kaldırmadan önce 2 kez devlet hastanesine götürdük. Asla ilgilenmediler. Ağrı kesici yapıp yolladılar.
Virüs ciğere tutunmuştu. Görmemek için kör olmak gerekiyordu o kadar acıktı. Ama bize "ciger temiz" demislerdi.
Babami buraya getirdiği.izde nefes darlığı yoktu. Ama derin nefes alinca geri veremiyordu, nefes öksürükle atılıyordu.
Bi de derin nefeste göğsü acıyordu.
Oksijen seviyesi düşmüştü. Oksijen maskesi ile bile 91 çıkıyordu.
Şikayetlerden; önce bulantı ve kusma sonra baş ağrısı ortadan kalktı.
Oksijen maskesini 4_5 gün kullandı. Bu ciddi bir iyileşme sağladı. Şu an oksijen desteği almaksızın 98_99 bandında seyrediyor.
Öksürük ve uykusuzluk en dirençli olanlar cıktı ama öksürük eskisine oranla yüzde 90_95oranında azaldı.
Hastalığın 10.gününde şikayetlerin birdenbire yükselmesi, pik yapması normal demişti doktor bir arkadaşım. Ilmine güvenirim. Muhtemelen sen de bu durumu yaşıyorsun. Korkma. Hastalığın doğal seyri bu.
Cigerine inmiş mi bilemem ama inmişse de korkma. Bunun da çaresi var.
Ben babamın filmlerine e nabızdan ulaştım. Tutulum gözle görülmeyecek gibi değildi. Belki sen de ulaşabilirsin.
Şikayetlerin geçmezse 2 gün sonra bence tekrar doktora git.
Ama imkanin varsa devlet hastanelerini değil de özeli tercih et. Biz en başta devlete gitmeseydik , adam gibi özele gelseydik zavalli babam bu kadar eziyeti çekmemiş olurdu.
10 gün yattik. Evet pahalı. Ama iyi bakıldı. Insan sağlığına değmez mi.... bin kere değer.
Büyük geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Geçmiş olsun, nasıl bi tedaviydi, ilaç mı sadece?Şu an iyiyim çok şükür.
Ben o dönem hamileydim.
Erken doğuma sebep verdi.
Doğum sonrası sıkıntılar devam edince doktorum kardiyolojiye yönlendirdi.
Tedavisi zor değildi çok şükür hızlı atlattım.
Baş ağrısı uyutmayacak kadar ve adet gecikmesi yapmış mıydı?Ah çok sevindim o kesinlikle çok iyi geliyor. Benim de farklı şikayetlerim oldu ama öksürük çok azdı. Normal grip olduğum dönemlerde bile daha çok öksürüyordum. O pekmez sayesinde oldu. Şifa olsun size de
Sanki dudak dil limonlu, tuzlu gibi mayhoş ekşimtrak mıydı?Hayır olmadı. Burnum hafif tıkalı ama akıntı halan olmadı. Buna bağlı olarak arada bir tas alma duyum gitti ama kısa süre sonra tekrar geldi.
Sizde nereleriniz ağrıyordu?1 hafta oldu. Doktor ağır antibiotik verdi. Geçmiyor bu hastalık
Adetde gecikme oldu mu?Çok geçmiş olsun bende öksürük konusunda çok yıprandım .bal zencefil limon üçlüsü bir nebze rahatlatıyordu
Geçmiş olsun canım, günde totalde kaç bardak içiyordum ki ciğerleri etkilemiş?Sakın yanlış anlamayın ama lütfen bu süreçte doktor tavsiyesi dışında doğal içecek kullanmayın. Ben yoğunbakımdan döndüm hastaneye yatana kadar kekik çayı, süt, zencefil ne bileyim ne duyduysam yaptım. Karaciğer değerlerim mahfolmuş doktorlar o kadar kızdı ki. Kesinlikle kullanılmaması gerekiyormuş. Tek tavsiye ettikleri ıhlamurdu. Ciğer durumunu görüp öyle tedavi veriyorlar lütfen dikkat edin. Her gördüğüme anlatıyorum
+ Kaç kg ortalama fazla, bende de öyle.Merhaba, 32 yasındayım kronik rahatsızlığım yok fakat kilom olması gerekenden fazla onun da etkisi olduğunu söylediler. Tek doz biontc oldum etlğlğn son haftası aşı oldum aralık ilk hafta pozitiftim
HayirUyutmycak kadar baş ağrısı ve adet ileri attı mı?
Geçmiş olsun, nasıl bi tedaviydi, ilaç mı sadece?